Se pare că noi pur și simplu nu știm ce vrem. Descrierea standard a omului perfect arata ca un transformator: pentru a asculta și nu susțin, și apoi, în măsură să ia decizii pentru bărbați, fac acțiuni pentru bărbați. El Doamne, el e Zhora, alias Jura.
Se pare, omul în starea de spirit: Vreau să romantism - este romantic; Vreau responsabilitatea - fie că este vorba de afaceri. Ei bine, dacă vrei extremă, astfel încât omul atunci va scrie în cele mai apropiate extremiștii de club. Ca într-un basm, ca prin magie, în voință mea.
Dar acest lucru este, după toate doar un basm. Dar în viața reală este diferită.
Clientul așteaptă un răspuns la întrebarea dumneavoastră. Și întrebarea a fost ambiguu: spun ce vreau si cine vreau. Răspunsul la întrebarea a venit atunci când am încercat să se mute departe de situația specifică și uita-te la ea, prin ochii unui spectator obișnuit.
Deci Având în vedere: un bărbat și o femeie. Stare: cuplu se întâlnește pentru a crea o relație de dragoste, iar mai târziu - familia. Întrebare: ca o femeie să înțeleagă că lângă ea a fost omul cu care se poate crea o familie și să aibă copii de la el?
În astfel de cazuri, atunci când în fața clienților mei au ales „să facă sau să nu facă“, eu recomand să fac, încercați și selectați.
Dar aici este un alt caz. Aici relațiile, un subiect sensibil și ai nevoie de o abordare echilibrată a deciziei cu privire la intemeierea unei familii. Deci, nu o enigmă în cazul în care, în propoziția „nu poate lăsa să rămână“ o virgulă.
Trebuie să se înțeleagă că relația - este nu numai curtare, saruta în lumina lunii, cadouri și complimente. Totul are loc să fie, dar în timpul săptămânii între gri. Și în viața de zi cu zi gri a unei femei se confruntă cu modul de viață obișnuit.
Există o frază: „Soțul meu este cunoscut în decretul.“ Versiunea ușoară a cunoștințelor - această observație pentru oamenii lor la domiciliu. Aici veți vedea și întreaga perspectiva relației dumneavoastră viitoare.
Pentru a evalua în mod adecvat situația, am recomandăm să acorde atenție următoarelor fapte în comportamentul oamenilor. După analizarea acestora, veți înțelege, dacă doriți așa.
1. Cum un om tratează alte femei?
Nu este vorba despre tine, sau mama ta. Uita-te la ceea ce spune el despre angajații lor, soțiile prietenilor și cunoscuților femei. Ce fel de rating de respect sau desconsiderare? Ce crede el despre rolul femeilor în societate și cariera vieții sale, despre hobby-uri și interese. Perioada de Buketno-bomboane tine o dată și apoi să vă întâlniți și relația reală a oamenilor tăi pentru femei. Dacă acum ați găsit comentarii batjocoritoare și sarcastice despre femei, abilitățile lor, este posibil ca, în viitorul apropiat, iar tu va deveni un subiect de ridiculizare.
2. Ca un om aparține părinților tăi?
3. Pe cine dă vina eșecurile lor?
4. Așa cum se referă la bani?
Fiecare femeie va fi de acord cu faptul că nu este nimic mai rău decât un om lacom apropiat. Să acorde o atenție să-l imediat. În caz contrar, atunci va fi dureros rușine să explice avar, de ce ai nevoie de noi blugi, dacă aveți deja unul. Și chiar dacă vă câștiga bine și nu au nevoie pentru a cere lăcomia lui, oricum, va preveni bucura de relații. De fiecare dată când va auzi că nu își poate permite, pe care le puteți face și nu este nevoie de a cheltui bani în plus. Banii - este energia pe care o primim, ca rezultat al muncii lor și ușor de a trebui să se despartă de ei, pe alții pentru rambursarea munca lor. Lightness - nu înseamnă frivol. Acest lucru înseamnă că nu regretă și nici atașamente suplimentare pentru lucrurile materiale. Iar dacă pierde bani este un păcat, care previne, astfel, fluxul de energie, și apoi, într-adevăr, banii pompa mai dificil.
Dacă un om azvârle departe dreapta la stânga de bani și, de asemenea, nu este un semn bun. Acest comportament duce la datorii și credite în familie. În echilibrul necesar.
5. În ceea ce el respectă opinia ta?
6. Ce este în problemele interne?
7. Pot ajuta în vremuri de necaz?
Acest lucru se va manifesta în disponibilitatea de a chiar mici servicii. Viața de familie - nu este un refugiu, o mare călătorie în jurul lumii. Și dacă acum omul găsește tot felul de scuze pentru a cererilor pentru ajutor, atunci cine vă cere în viitor? Îmi place un om este exprimat în trei forme: el declară în mod public dreptul său la tine, protejează și oferă. Dacă el iubește cu adevărat nebunia dragostei nu are limite. El este dispus să-și petreacă pe ultima bani, pentru a ajuta în vremuri dificile și sparge prăjituri pentru a se asigura că este necesar. Fiți atenți la comportamentul oamenilor în această problemă.
Așa e, doar uitându-se la partea aleasă, puteți decide cât de aproape de ideal.
Și nu trebuie să ne amăgim crezând că datorită înțelepciunii și trucuri dumneavoastră vă poate transforma un om și netezi toate marginile brute, care sunt vizibile acum.
Bărbați și femei, este imposibil să se modifice. înțelepciunea femeii și răbdare poate ajuta să-l să dovedească împotriva ta cele mai bune calități lor.
„Close relație onest - cel mai bun, dacă nu chiar singura oportunitate de a mă înțelege cu adevărat, pentru a explora natura sa, du-te dincolo de punctul lor de vedere limitat asupra lumii din jurul nostru. Dar pentru aceasta trebuie să înțelegem că relația - nu este distractiv și confort la suferința sufletului. Relația - o asociație care ne poate face mai puternici, și ar putea slăbi la o pierdere completă a capacității juridice. Și putem alege să se deplaseze în orice direcție. - să devină relație mai puternică și mai matur, sau să-și apere dreptul lor la slăbiciune și imaturitate "
Mult noroc în găsirea idealul tău.
P.S Prieteni, de asemenea, dacă aveți o întrebare care nu se odihnește, și a vrut să se ocupe cu ea - puteți trimite prin formularul de feedback. Eu vă voi răspunde.
Pentru cei care au citit foarte mult și care ar dori o scufundare mai adânc în subiect de relații: programul de „fericire de familie Algoritm“
Cine sunt interesați de tema restabilirii ordinii în propria sa minte si programul de crestere personala este conceput pentru tine, „Yoga pentru minte.“
Precum și posibilitatea de a lucra în cererea dumneavoastră individuale mine personal în timpul consultării. Citește mai mult aici >>>
Cu credință în tine și familia ta
Expert Relații
7 întrebări care vor duce oamenii la apă curată