5 sfaturi cum să ceară o fată să bea

Ideea este că ar trebui să fie o idee distractiv, unele flirturi, dar nu este întotdeauna o chestiune simplă. Dacă vă apropiați de o fată cu precauție și să se teamă să o ceară în mod direct, ea este probabil să renunțe. Nimeni nu vrea să data de un om care este pe cale să cadă de la un atac de cord. Fii rece, nu fi prost și să profite de sfaturile noastre.

1. Evitați cuvântul „data“

Niciodată nu menționează acest cuvânt teribil, atunci când inviți fată să bea. Du-te și au o băutură - este distractiv, liber și spontan, și „data“ cuvânt face imediat întregii întreprinderi într-o distracție serioasă și nervos, la care va fi într-o panică pentru a zgudui intreaga garderoba, alegerea hainelor. Doar o băutură, nici o certitudine, există deja să decidă ce urmează.

2. Pretinde că încă merge la bar

„Hei, mă duc la un astfel și un astfel de bar pentru o băutură. Vrei să vii cu mine? „Dacă ai totul planificat, ea se va simți presiunile în prezent. Este cineva crede că o băutură într-o atmosferă relaxată este mult mai plăcut decât să fie târât într-un bar cu un admirator, care de la ea îți taie respirația, și nu știu cum să înceapă o conversație.

Dacă o cunoașteți deja, spune-mi cum vei fi încântat să vorbesc cu ea pentru un pahar de băutură. Dacă nu-i cunosc, spune-mi ce se pare interesant, ceea ce ar dori să vorbesc cu ea pentru un pahar de ceva acolo. Un pic de flatare pentru un prieten - este ca o armură de protecție, pentru că a acceptat să crească șansele. În plus, ea știe deja că ea va prinde fiecare cuvânt. Ce fată nu ar place?

4. Seduce descrierea

Dacă știi unele bar perfect sau tematice, spune-ne despre ea. Spune-mi, ea ar trebui să vedeți cu siguranță acest loc, chiar dacă ea se va face fără tine. Cu toate acestea, nu știi unde este și cum se ajunge acolo, aveți posibilitatea să-l iei cu el.

Poate că nu este foarte des iese în lumină, și-l sperie oferta. Vei înțelege dacă va arăta ca și cum ar merge sa de a fi bolnav. Stock câteva opțiuni diferite: „Am putea merge la cină, la un bar artistic în barul tematice seara sau în week-end într-o primă clasă de cea mai tare loc, care este acum doar toate vorbesc.“ Și unele cafenea să păstreze în minte: dacă ea nu-i place de alcool.

articole similare