Creech, pentru că el ME argumente
Julia, în vârstă de 34 de ani Julia, în vârstă de 34 de ani:
- Fiul meu este de 5 ani. El este inteligent băiat, activ. Dar avem o problemă: în fiecare noapte un copil pentru a face o scenă din senin. Ar trebui să-l ceară să se spele pe dinți și du-te la culcare, el începe să stomp picioarele lor și să strige: „! Nu este nimic nu va face“ În această stare, este dificil de a calma. Se întâmplă că scena se rostogolește un copil în stradă - exigente cadouri sau dulciuri, se poate face un scandal teribil. Mi se pare greu să nu răspundă la strigătele - pentru că el nu și realizează.
Psiholog Michael Labkovsky:
- comportamentul copilului demonstrativă este adesea percepută de către părinți ca o neascultare obișnuită. Mamele cred că un copil vrea sa sa fie ce poate. Dar acest lucru nu este adevărat. Copiilor le place să se comporte sfidător, aranja spectacole cu lacrimi. Deci, ei provoacă părinții să emoții violente, cum ar fi cele care Elena trădat, țipând până la lacrimi primele copii. Adevărul este că orice spectacol de teatru necesită publice. Fără a publicului în fața copilului mama linisteste, mai țipa. În alte cazuri, copilul vede că provocarea a fost de succes și că el știe cum să manipuleze sentimentele părinților. Încearcă să părăsească sala până țipetele copilului. Așteptați câteva minute - în curând se va calma. Copilul va înțelege că provocarea este inutilă.
Creech, DEOARECE tipa la mine
Maria, 32 de ani: Maria, în vârstă de 32 de ani:
- Din păcate, mi șase ani fiica prins în stadiu incipient o confruntare între mine și soțul meu. Aceasta este o greșeală teribilă din partea noastră - ne-am certat în ochii ei. Cu toate acestea, trecutul nu se va întoarce, iar efectele sunt văzute. Fata poate izbucni brusc în sus, să plângă, chiar să mă atace cu pumnii strânși. Încerc să păstreze liniște, dar când mă atacă, copilul, nu plânge nu.
Psiholog Michael Labkovsky:
- Părinții cu caracter de conflict este întotdeauna în mișcare copiii lor particulare. Această problemă este de obicei transmis din generație în generație: bunica tipa la mama ei și soțul ei, mama ei striga la tatăl meu și copilul. Ca urmare, copilul creste sau victimă sindrom sau prea conflictuală. Ambele scenarii sunt nefavorabile: copil- „victimă“ va fi în căutarea pentru acei oameni care sunt capabili să pună presiune pe el. El va crește moale, slab și speriat. Orice copil de conflict el însuși începe să caute motive să plângă. El va striga ca părinții lor, și colegii lor. Acest lanț este dificil să se rupă fără nici un fel de asistență profesională. Ai nevoie de o consiliere de familie cu un psiholog.