47 de ani Irina Bezrukov gravidă, sarcina mea

47 de ani Irina Bezrukov gravidă

Bezrukov - Serghei și Irina au fost căsătoriți timp de 12 ani, dar nu au reușit să devină tată și mamă. Irina Bezrukov a mărturisit odată că ea va da naștere unui copil Sergeyu Bezrukovu. În jurul cuplu stele au fost o mulțime de zvonuri, mulți se îndoia - dacă copilul tânăr, sugerează că există motive să se îndoiască de sinceritatea sentimentelor reciproce Irina Bezrukova Sergei Bezrukov.

Mulți a pus întrebarea - dacă Irina Bezrukov va, acum a împlinit 47 de ani, a da naștere unui copil sănătos? Poate ea a fost frică să strice cifra? Poate Sergei Bezrukov nu vrea să aibă copii? cercul interior spune că perechea sa deplasat la locurile sfinte pentru a cerșească copilului, Irina Bezrukova o lungă perioadă de timp a fost imposibil de a ramane insarcinata!

Irina Bezrukov gravidă

Irina Bezrukov Serghei însoțește adesea de călătorie, ea a mers cu el la Tel Aviv. În Israel, fierbinte, actrita atât de mult vizitei sale de lucru a avut loc în camerele hotelului pentru un sistem split. Dar, de îndată ce a plecat de la hotel, am decis să se plimbe, fotografii ei și burta ei rotunjite capturat.

Copil se va naște sănătos, fiul lui Irina și Serghei el va fi fericit în această nu există nici o îndoială.

Bibliografie recomandată:

articole de lectură recomandate pe timpul sarcinii

articole similare