Pe rafturile multe magazine locale și astăzi puteți vedea simplu, maro bucăți de săpun.
Acesta costă un ban, dar din cauza aspectului și gustului pare că săpunul nu au cerut. Dar a fost mult timp iubit și apreciat pentru o serie de calități, care nu au nici un alt detergent.
Generația mai în vârstă este foarte conștient de proprietățile sale unice și continuă să-l folosească în diferite domenii ale vieții - la fermă. Tânăra generație nu este întotdeauna conștient de calitatea brusochkov inestetice și politica de marketing de înlocuire a imaginii sale de la un număr de concurenți. Dar dacă știi cum acest săpun - asistent excelent, ai devenit deja nu ignora zapasotes cu precizie de mai multe bucăți.
PROS - În realitate săpun are un număr de caracteristici nu a fost găsit în alți agenți de curățare:
Primul avantaj al unui săpun de rufe care produsul este fabricat numai din materiale naturale și ecologice, uleiuri vegetale și grăsimi animale, săpunuri hipoalergenice și complet inofensive pentru organismul uman.
Acest produs este adesea recomandat pentru a fi folosite pentru spalarea hainelor si paturile copiilor mici. După spălarea cu apă și săpun, puteți chiar de udare plante de apartament dvs., apa nu-i va provoca nici un rău, pentru că în absența săpun substanțe chimice.
Ce numerele de pe săpun?
72%, 70%, 65% - un procent de conținut de acizi grași.
Cu cât numărul de pe o bucată de săpun, cu atât mai bine se descurcă cu murdărie și infecție.
Nu trebuie să uităm că o serie de indicatori acest săpun este cel mai bun demachiant; este un produs natural, ecologic și, prin urmare, hipoalergenic; Are un echilibru de bază de mare (pH 11-12) și, prin urmare, îndepărtează impuritățile, chiar și în apă rece; Ea are proprietăți bactericide și poate fi folosit ca antiseptic.
31, o metodă de utilizare săpun:
1. Săpun - un instrument indispensabil pentru grădinari. Folositi-l pentru curățarea toate suprafețele și ustensilele.
2. De asemenea, săpun are un efect pozitiv asupra calității anumitor țesuturi, cum ar fi lâna. După săpun lenaj au cumparat moliciunea originale si pufositatea.
3. Apoi, în duș fugit doar apă rece și săpun au fost date de utilitate. Dar când tatăl meu a venit pentru a obține o tunsoare, coafor se întreba, păr atât de gros - și absolut nici matreata! Toți au încercat să afle, ce este o astfel de spălări cap ...
4. Colegul meu a avut un fir de păr de lux gros de mai jos preoți. O astfel că ea nu a putut pieptene. Ea icni după toate, și nu am putut rezista și a provocat modul în care ea are grijă de ei. În primul rând, după spălare - șampon (se spală murdăria principală), apoi - proprietar. săpun. Am încercat! Șase luni mai târziu, în locul meu trei volosin subțire - 0 păr rece și matreata. 9 ani coafura fericit.