Dacă cineva are o carisma, este Robert de Niro. Rolul mafiei în filmul "The Godfather", a devenit un cult. Dar tocmai din cauza actorului ei pentru o lungă perioadă de timp nu a putut obține cetățenia italiană, deși strămoșii De Niro au fost din Italia. „În rolurile sale italieni în întregime criminali și gangsteri!“ - a exclamat Berlusconi. Iar faptul că actorul a făcut pentru filmul „Raging Bull“, surprize și șocuri. Dial 30 de kilograme pentru a se obișnui cu imaginea - aceasta nu este o glumă.
AdMe.ru a ales 18 citări De Niro, care dezvăluie marea sa personalitate și arată un actor talentat dintr-un sfert neașteptat.
- Azi am rad mai des decât de râs în tinerețe. Cred că am început să spun oamenilor mai puțin sever.
- Cele mai multe dintre toate munca mea, am aprecia oportunitatea de a trăi viețile altora și niciodată nu plătească pentru asta.
- Talent - este mai presus de toate capacitatea de a face alegerea potrivită.
- Dacă Dumnezeu este, atunci am o mulțime de întrebări pentru el.
- Orice depresie ar trebui să fie întâmpinat cu un zâmbet. Depresia va crede ca sunt un idiot și fugi.
- Oamenii sunt diferite: în timp ce unele reflecta cu privire la modul de a crea ceva cu adevarat special, alții se gândesc cum să beneficieze de acesta profitul maxim.
- Mi se pare că munca regizorului - aceasta este activitatea președintelui. obiective prea similare.
- Big bani nu este foarte bine mergem mai departe cu această calitate. cel puțin în filme la.
- Atâta timp cât nu încerci, nu înțelegi - asta e ceea ce spun copiii mei.
- În cazul în care scaunul este bun, atunci nu petrec mult timp încercând să-l.
- Uneori îi invidiez pe cei morți: ei au o multime de timp liber.
- Alături de vârstă vine întotdeauna cu prudență - aceasta este ceea ce am observat.
- Cine nu risca, că nu recunoaște vocația lor.
- Prefer să nu aibă lucruri inutile. Cu cat mai multe lucruri pe care le au, mai multă energie cheltuiți pe ele.
- Fiecare are propria realitate.
- Nu există lucru mai important decât să nu mai fie frică. Dar nu confunda curaj cu nepăsare.
- Mi-ar fi dat un curs pentru a învăța cum să distingă un sfat bun de la rău.
- Pierde greutate mult mai ușor decât să arate mai tineri, dar chiar și acest lucru este posibil.