18 citate intelepte Robert De Niro

18 citate intelepte Robert De Niro

Dacă cineva are o carisma, este Robert de Niro. Rolul mafiei în filmul "The Godfather", a devenit un cult. Dar tocmai din cauza actorului ei pentru o lungă perioadă de timp nu a putut obține cetățenia italiană, deși strămoșii De Niro au fost din Italia. „În rolurile sale italieni în întregime criminali și gangsteri!“ - a exclamat Berlusconi. Iar faptul că actorul a făcut pentru filmul „Raging Bull“, surprize și șocuri. Dial 30 de kilograme pentru a se obișnui cu imaginea - aceasta nu este o glumă.

AdMe.ru a ales 18 citări De Niro, care dezvăluie marea sa personalitate și arată un actor talentat dintr-un sfert neașteptat.

1. Azi am rad mai des decât de râs în tinerețe. Cred că am început să spun oamenilor mai puțin sever.
  2. Cele mai multe dintre toate munca mea, am aprecia oportunitatea de a trăi viețile altora și niciodată nu plătească pentru asta.
  3. Talent - este mai presus de toate capacitatea de a face alegerea potrivită.
  4. Dacă Dumnezeu este, atunci am o mulțime de întrebări pentru el.
  5. Orice depresie ar trebui să fie întâmpinat cu un zâmbet. Depresia va crede ca sunt un idiot și fugi.
  6. Oamenii sunt diferite: în timp ce unele reflecta cu privire la modul de a crea ceva cu adevarat special, alții se gândesc cum să beneficieze de acesta profitul maxim.
  7. Mi se pare că munca regizorului - aceasta este activitatea președintelui. obiective prea similare.
  8. Big bani nu este foarte bine mergem mai departe cu această calitate. cel puțin în filme la.
  9. Atâta timp cât nu încerci, nu înțelegi - asta e ceea ce spun copiii mei.
  10. În cazul în care scaunul este bun, atunci nu petrec mult timp încercând să-l.
  11. Uneori îi invidiez pe cei morți: ei au o multime de timp liber.
  12. Alături de vârstă vine întotdeauna cu prudență - aceasta este ceea ce am observat.
  13. Cine nu risca, că nu recunoaște vocația lor.
  14. Prefer să nu aibă lucruri inutile. Cu cat mai multe lucruri pe care le au, mai multă energie cheltuiți pe ele.
  15. Fiecare are propria realitate.
  16. Nu există lucru mai important decât să nu mai fie frică. Dar nu confunda curaj cu nepăsare.
  17. Mi-ar fi dat un curs pentru a învăța cum să distingă un sfat bun de la rău.
  18. Pierde greutate mult mai ușor decât să arate mai tineri, dar chiar și acest lucru este posibil.
  • 18 citate intelepte Robert De Niro

articole similare