claritate Sonorous de cristal clar, simbolizând aniversare, vorbește elocvent despre ceea ce sentimentele de soți, testată în timp, a câștigat claritatea și puritatea iubirii adevărate. Dar nu uitați că sticla de cristal este un material extrem de fragil, așa că trebuie să fie acum în special atenți la relația.
Ca nunta de cristal?
Luând act de nunta de cristal, nu vă zgârciți la o sărbătoare. Chiar dacă de ani de zile ai s-au refuzat de multe, încearcă să facă această vacanță cu adevărat memorabilă, pentru că este o lungă perioadă de timp, aproape majoritatea căsătoriei. În ciuda faptului că invitația la sărbătoare va fi o mulțime, la celebrarea principală sunt ei înșiși soți, precum și cel mai apropiat și cel mai drag să le oamenilor - părinți și copii. Acesta nu este un accident: cristal nobil a simbolizat mult timp legătura strânsă între generații. Cei care au dat naștere la tine, și cei care sunt o continuare a tine - care este principala bogăție pe care le-ați reușit să adune și să stocheze după 15 ani de căsătorie.
De asemenea, ar trebui să ne oprim la masa care servește la sărbătoare. fețe de masă albe, flori proaspete, tacamuri cu monograme de lux și de mare toate tipurile de cristal - de la pahare și se termină cu desert boluri înghețată, amintește ziua solemnă, care a dat naștere unei familii tinere.
Această dată cea mai bună marcă festivă în restaurantul patos sau un scumpe magazine de cafea gourmet - doar astfel încât să puteți arăta prietenilor cât de mult înseamnă pentru tine această aniversare.
În cazul în care capacitățile financiare nu vă permit să închiriați instituții scumpe, du-te cu invitații la grătar regulat. Numai, tu, mintea nu ustensile din plastic și pahare de unică folosință - solicită sticla de cristal, care a devenit un simbol al acestei aniversări, este obligat să fie prezent chiar și pe masă, construit în mijlocul unei poiană.
Luând act de nunta de cristal, există o tradiție bună pentru a scăpa de toate ochelari negri și negative în familie, ca sticla spartă zdrobitor. Acest obicei, aducând fericire, festivalul are o semnificație aparte, sacru și simbolizează un fel de cadou pentru spiritele luminoase, paza casa familiei.
Ce pentru a da o căsătorie de 15 ani?
Ca orice altă aniversare, nunta de sticlă necesită, în primul rând, cadouri simbolice. Acesta poate fi subțire seturi de pahare, scumpe salata de lux sau candelabre de cristal. Orice lucru care poartă fragilitatea și strălucire demne de a fi prezentat la el.
Astăzi există întregi atelier de producere suveniruri si produse decorative din sticla. Delicate Crystal Rose sau figură feminină tremurător din sticlă transparentă completează perfect atât interior modern și retro, și a devenit un semn de neuitat amintind soți cu privire la donator.
În această zi, soțul dă soției sale o pereche de ochelari, decorate cu monograme, repetând primele litere ale numelor soților. În mod tradițional, aceste pahare au apoi să crească după fiecare aniversare ulterioară a ochiului și pădurea păstra la sticlă fragil nu este rupt sau crăpat.
Cu toate acestea, există o altă vedere că această sărbătoare „tinere“ familii au nevoie pentru a obține elemente scumpe și utile de uz casnic. Daca esti un fan de cadouri practice, predarea cu curaj Jubilee aspirator, fier de călcat, televizor, sau, în cazul în care sufletul are nevoie să se balanseze, un frigider nou.
Felicitări pentru 15 de ani de căsătorie
Marele eveniment este complet fără salutul prietenos și dorințele. Oaspeții care doresc tânăr fericire și prosperitate, felicitări citit cu voce tare sau le-a pus pe cărți de vizită elegant în lux coș de flori, care trebuie să fie căptușită cu podeaua.
Pe această preferință de vacanță este, desigur, având în vedere solemn, o poezie puțin interesant. Primii părinți spun pâine prăjită, apoi, dacă este destul de vechi, da cuvântul copiilor.
Dupa ce a murit departe de stațiunile cele mai scumpe, li se permite să asculte felicitări de la prieteni. Cu toate acestea, în cazul în care nu vă puteți imagina viața fără glume și toate mijloacele la orice preț doresc să felicit eroii zilei într-un mod plin de umor, du-te pentru ea! Încercați doar pentru pâine prăjită ta a fost un subtil și spiritual, care nu conțin vulgaritatea și aluzii obscene.
Astăzi, dangatul de sticla de cristal
Ca niciodată în mod solemn adecvat
Cincisprezece ani au trecut de la început
Din moment ce, ca un mire mireasa
Privind în ochi, a spus el, „sunt de acord“
Ea ia spus, desigur, da.
Și în acel moment, rezultatul a fost deja clar -
Sa întâmplat să-l este bun.
Unora le place să numere anii,
Dar sensul în altul, este mai important nu este
sentimente reciproce puritate de cristal
Cincisprezece ani inseparabile.
Felicitări pentru aniversarea ta,
Astăzi nu știi!
om uimitoare
Și soția lui este un meci!
Ani căsătoriei consolidate,
Călită, cum ar fi din oțel.
Ai vrea sa ai
Senzație mai clar decât cristalul!
Lăsați ca dragostea pentru copii,
râs fericit de sunetele lor,
Și să inima caldă
Razele luminoase ale soarelui!
Întrebat ce nunta este sarbatorit 15 ani de căsătorie, mulți consideră că este dificil să răspundă, frenetic de cotitură peste cap în diferite versiuni de nume sărbători. Sigur, acum că știi, decât să vă rugăm să erou de familie al zilei, puteți obține plăcere dintr-o vacanță și a da un cadou, fără a provoca te jena si stanjeneala.
Decorarea sticle de sampanie pentru nunta
Pentru nunta Vreau ca totul a fost perfect: vreme, haine, băuturi spirtoase și, desigur, masa de sărbătoare! Tradiție.
7 ani - ce nunta? Toate nunta de cupru
Unul dintre evenimentele cele mai emblematice ale soților - o perioadă de șapte ani de ziua nuntii lor. Probabil greu să-l găsească.
8 ani - ce nunta? Toate nunta staniu
Opt ani a trăit în timpul căsătoriei - o perioadă considerabilă. În acest timp, soția sa a devenit aproape și dragi fiecare alte persoane.
6 ani - ce nunta? Toate nunta fontă
În cazul în care soții au decis: puterea relației lor - să fie, asigurați-vă că ați venit la aniversarea de șase ani de comun lor.
5 ani - ce nunta? Toate nunta din lemn
5 ani de căsătorie nu este pentru nimic numit o nunta de lemn. Spre deosebire de aniversari anterioare, atunci când sărbători caractere.
Nu am știut că alimentele picante pot cauza cistita. Îmi place și sărat și piperat, iar acum aici este.
Am crezut că am fost singurul de a face acest lucru nu a știut la început totul a fost bine și apoi ca un cobit viu 9 ani pentru sex si exista aproape 2 ani mă întreb, nu părea urât și ceea ce sa întâmplat și eu nu înțeleg că nu are un iubit poate bolnav. o discuție sinceră nu merge direct ca vecini pe pat
Se pare că nu sunt singur! Ne pare rău pentru tine! Sunt de acord cu mine, dragă femeie, ei ne împinge pentru trădare. Am citit insultele și, de asemenea, a ajuns la concluzia - în care trăim o viață și, prin urmare, dacă ignorăm nativ iubit-o. Doar o singură cale de ieșire - un amant!
Numai în scop de informare generală.
Dacă eu, o femeie, a rupt familia altcuiva, am încălcat legea spirituală, care nu este un om, ci al lui Dumnezeu! atunci eu, indiferent de un fel de argumente care să justifice motivele pentru care există o adulteră. Legea lui Dumnezeu, pe care nimeni nu poate anula și acționează întotdeauna spune că seducing căsătorit, face reședința preacurvească Me to Hell, chiar și suferința ei începe cu x.