13 moduri de a fi o sirenă - Mermaid

metoda 2
Trebuie să fii în apă (puteți în duș) și spune o vraja pe colier sau lanț (dar pe un lanț cu un pandantiv!). o astfel de vraja:
„Magia spiritelor din adâncuri aș dori coadă în loc de două picioare. Frumusețea va fi pe mine, tot felul de pește ca să se diferențieze între. Când am namoknu, voi avea o coadă când sunt uscate, apoi dispar coada mea.
Asta este!
Dar numai atunci când colierul nu este pe tine, atunci vei deveni o sirenă, și când colierul pentru tine, atunci vei deveni o sirena.

Dacă vă place vara pentru a merge la plajă, o mulțime de înot ... Încercați să învețe pentru o lungă perioadă de timp pentru a ține respirația și înota ca o sirenă.

proces 6
În luna plină au o privire lungă la lună, și apoi asigurați-vă că Luna reflectată în apă, iar acest oblitsya apa din cap pana in picioare

proces 7
Sub luna plină pentru a urca in cada si uita-te la luna toată noaptea

metoda 8
În înot lună plină, în locul în care luna cade și a vedea reflexia lunii

metoda 9
La lună plină, puteți face o găleată de apă, atunci când Luna devine oblitsya

metoda 10
Puteți mânca la pește crud lună plină coadă și să bea lapte, și în același timp, pentru a lua un pahar de apă, atunci când se ajunge luna, să-ți spun cum vrei să fii o sirenă, cât de mult puterea pe care doriți, etc. (Privind la reflectarea lunii, spune-i!), Apoi savurați o băutură și turna restul pentru tine.

metoda 11
Cumpara o nucă de cocos adevărată, să zicem de 3 ori voi fi bun sirenă și bea suc de nucă de cocos, dar nu este gustos

metoda 12
Scrieți pe foaia: „Vreau să fie o sirenă în H2O ca“ a pus sub pernă scrise în sus și du-te la culcare la exact 22: 00, și să stea exact la 7:00, să ia dorința de a ascunde și că nimeni nu a găsit adevărat.

metoda 13
În luna plină să stea la ferestrele cu mâinile ude, se uită la lună și cred că doar despre sirenelor

Și știi cum?

Ca și publicația? Partajați acest lucru cu prietenii tai!

articole similare