Oh, cât de des ni sa spus la școală: „Asta va face prost la școală, du-te la locul de muncă ca un om de serviciu.“ Și au fost al naibii de greșit.
AdMe.ru colectate 11 povestiri despre care erau fosti Fraierilor. Sa dovedit că succesul în viață are prea puțin de-a face cu cifrele din certificatul de școală.
La școală am fost un student sărac, iar acum lucrez cu clienții-cheie ale companiei Google. Potrivit performanței generale, am fost unul dintre cei trei, probabil, cel mai rău din clasă și în cele din urmă a fost forțat să schimbe școli. Două alte prea bine, în ceea ce știu eu - de succes, băieții de creație. Și mai rău, în măsura în care îmi amintesc, un elev din clasa paralelă cu care whiled departe lecții în baie (amândoi sunt adesea aruncate afară din clasă, și am avut undeva să aștepte până când apelul nu este îndeplinită dirigintele) - stea în ascensiune a fotbalului românesc, „România Mourinho „am plecat de la traducător la antrenor și conduce una dintre echipele de tineret ale“ Zenith“.
Principalele perdanți în clasa mea a devenit o călătorie lungă marinar, pe parcursul anului trecut de 2 ori a plecat în America Latină, a călătorit până la jumătate din întreaga lume, a studiat la Sankt-Petersburg, cu câteva zile în urmă el a avut un copil. Copii, amintiți-vă, evaluare - gunoi.
- Acum sunt fondatorul și proprietarul rețelei „Dial“. Schimbat 7 școli diferite și peste tot era troechnikom-Fraierilor. Nu vreau să fac acele lucruri pe care le au nici un interes în ele, inclusiv toate științele. Când sa dovedit că, în al 10-lea clasa, poti avea o egalitate de puncte în an, tocmai m-am oprit să merg algebra. De asemenea, eu practic nu a îndeplinit programul de școală în cazul în care nu-mi place profesorul. Acum, curtea mea prietenii rula pe locuri de muncă simplu: .. Managerii, merchandiseri, drivere, piese-muncitori, etc. Nimic restante acolo. Cu toate acestea, la fel ca cele mai multe horoshist și onoruri.
- Unchiul meu a fost un Losers teribil, mai ales în chimie. Profesorul nu a putut să-l stea, nu a făcut nimic care a dat lovituri și a prezis o viață de sărăcie, cu o mătură la gata. Ani mai târziu, unchiul meu a venit la acea chimie - acesta este un subiect interesant și vocația sa. A absolvit liceul în specialitate și doctorat relevante. Recent, el a fost invitat să vorbească la o conferință de chimisti. În timpul discursului său, unchiul a văzut medicii și agitație în rândul din spate. M-am uitat cu atenție, și acolo a fost un profesor care a avut un accident vascular cerebral, atunci când ea a recunoscut el.
Cel mai rău dintre toate, în paralel, a absolvit clasa a 9-a. Dar fără doiari, ceva de genul 9 camere triple. Și după liceu - diploma de la universitate, am obține un al doilea grad, de 2,5 ani în agențiile mari, apoi 3 ani de activitate. Acum, cred că pot face lumea mai bună. Fluent în limba engleză și japoneză, a învăța să cânte la vioară, face yoga, colecta cub Rubik, pasionat de auto-educație și auto-îmbunătățire. Nominală - lucru nu este important.
Losers la Universitatea de croazieră, a primit locuințele lor, familia și copiii lor. Și eu - absolvent cu onoruri - plugul tot timpul, bani este doar suficient pentru a închiria camera, eu nu spun nimic despre divertisment. Ceva nu a mers bine, ceva a mers prost.