Cred că mulți dintre voi ați întâlnit cu imagini texturi bokeh, dar nu știu exact cum acest efect este numit. Acest termen este utilizat în fotografie și este un fundal neclar pentru imaginea, fiind ca și cum nu în centrul atenției. În această tehnică, de obicei, încercați să vizual evidenția imaginea obiectului principal. Da, și, în general, se poate face imaginea mai luminoasă.
În prima secțiune vom publica o selecție de mai multe elemente. Încercăm să aleagă cele mai interesante și de înaltă rezoluție. After'll găsi o serie de imagini individuale, care au fost găsite în rețea. Toate aceste texturi bokeh pentru Photoshop pot fi descărcate gratuit, făcând clic pe imagine și du-te la site-ul sursă.
Distracție cu lumini de Crăciun
24 fără sudură bokeh Texturi
Grungy Texturi Bokeh
Înaltă rezoluție Bokeh Textură
Ploua Light Bokeh Pack
Lumini de Crăciun Bokeh Pack 2
Chic Bokeh Texture Pack
Frozen Bokeh Pack partea 1
Texture Pack 002 de Regularjane
Bokeh III de Cocooue
Bokeh Pack 5 de Joannastar-stoc
Texture Pack 003 de Regularjane
Albastru Bokeh de JenniStock
Texture Pack I de OOC-SDZ
4 Texturile lumină vol. 2
Lumina bokeh Texturi Pack IV
În a doua parte a postului am decis să introducă suplimentar două duzini singură textură bokeh, care sa întâlnit în pregătirea articolului. Poate că unele dintre ele iti place aspectul. E o varainty foarte frumos.
Un total de 45 de texturi gratuite de înaltă calitate bokeh pentru Photoshop. Cu toate că, pentru a fi precis, 25 de apartamente și 20 de imagini unice. În arhive există 10-15 imagini, astfel încât numărul final de materiale vor fi mai mult de o sută.
Ca și postul? Aboneaza-te la blog actualizări prin RSS. E-mail sau Twitter.