10 reguli de bază de supraviețuire - școala de supraviețuire

Prin urmare, de supravietuire numit de supravietuire, este un comportament extrem. În cazul contactului cu situația de urgență trebuie să fie modul de a traduce supraviețuirea unei vieți normale, cât mai curând posibil. Acest lucru poate fi o cale de ieșire la locul de locuit sau de acasă îmbunătățiri umane pentru ședere pe termen lung.

Gândiți-vă la o carte despre Robinson Crusoe. Obținerea de viața sa de pe insula a fost o luptă curată pentru supraviețuire, și după ce a stabilit o viață - sa transformat într-o luptă cu singurătatea și încercarea de a ajunge la oameni.

Astfel, 10 din regulile de supraviețuire.

1. EAT NICIODATĂ crudități

nu merita riscul de alimente. Înainte de a mânca ceva, gatiti sau izzharte micul dejun improvizat, prânz sau cină, și se fierbe apa. În caz contrar, există o șansă de a ridica unele bacterie pernicioasa sau o baghetă și se îmbolnăvesc. Iar în mijlocul deșertului la spital pe care nimeni nu va lua.

2. Păstrați uscat în frig

suprafață umedă la temperatură scăzută pierde căldură până la 20 de ori mai rapid - acest lucru este valabil și pentru corpul uman. În cazul în care pentru un motiv sau altul încă nevoie pentru a obține în apă, se îndepărtează de îmbrăcăminte, menținându-l uscat, și nu purta, încă nu a secat. Pentru a se usuce mai repede, vă puteți relaxa în zăpadă (zăpadă absoarbe apa), imbraca repede și să înceapă imediat un incendiu.

3. UITAȚI „regula de trei“

Dacă lucrurile nu se adăuga foarte bine și se pune întrebarea, cât de mult încă plecat, amintiți-vă „regula de trei“: trei minute fără aer, trei zile fără apă și fără trei săptămâni fără hrană.

4. NU UITAȚI DESPRE TIMP

Puteți ține evidența pur și simplu zilele. Dacă acest lucru nu se face, creierul începe să glumească cu tine glume proaste.

5. NU EAT DACĂ NU AVEA APĂ

Cu cat mananci mai mult, cu atât mai mult corpul tau are nevoie de apă. Înainte de a mânca, asigurați-vă că aveți în continuare apă, altfel riști să mori de sete.

6. Salvați de energie - respira prin nas

Corpul tau foloseste mult mai multa energie atunci cand respiri gura. In plus, respiratie gura, ai pierdut mult mai mult de umiditate - și este greutatea ta în aur. Deci, încercați să respire pe nas.

7. Stai foame

Mănâncă la fel de mult ca tine trebuie să fie pe degetele de la picioare noastre. Nu este necesar să se sature, naedites umple - astfel încât să nu irosite doar provizii de alimente prețioase, dar te vei simti lent.

8. ia act de drum

Găsiți un loc liniștit unde te poți ascunde de soare, pătrunzând până în măduva oaselor vânt sau frig - vă puteți ascunde în umbra unui copac sau într-o peșteră (de preferință, nelocuit).

10. încercați să alegeți într-un loc public

Omul - acesta este un animal de turmă. Nu pentru nimic nu este pedeapsa cea mai teribilă de plasare umane în regim de izolare. Încercați să obțineți într-un loc public sau pentru a găsi satelitul. Dacă sunteți rănit piciorul în timpul unei singure supravietuire, aceasta poate provoca moartea ta.

Alte articole interesante:

Cum să supraviețuiască iernii în mașină blocat

- Moduri de a supraviețui dacă vă zastrayali în mașină în timpul iernii.

Capcane și curse cu mâinile lor

- Cum de a face capcane de casă și capcane pentru joc.

Supraviețuirea în pădure

- Și cum să supraviețuiască într-o singură pădure.

sfaturi foarte util. Cred că va fi util pentru cei care își petrece adesea timp în campaniile!

Ei bine, în căutarea din nou în ce condiții ar trebui să supraviețuiască. Probabil cea mai bună carte pentru a citi despre acest lucru. Eu cred că acest lucru va trebui în continuare vointa de a pierde brusc inima și să moară. Ei bine, nu știi niciodată, acolo, și dintr-o dată atacat de fiare, așa cum supraviețuiesc - ce? Și nu a fost un lucru rău într-un alt articol despre supraviețuire în timpul războiului.

Colecționate ciuperci nephew în pădure. El. cum se spune, am crescut în pădure, și am fost pur și simplu un orășean. Deci, după o oră, am arătat direcția în care trebuie să se îndrepte spre casă, destul de opusul corect. Apreciez sfatul tau despre o sputnika- am pierdut apoi clar.

A pierdut în pădure poate orice om, dar obține ottuda- kazhdyy.Ranshe acest lucru nu a învățat în shkole.Seychas de supraviețuire trebuie să înțeleagă știința în mod independent.

Eu locuiesc în oraș. dar bunicul meu pur sătean și într-un fel ne-am dus cu el în pădure pentru a vâna.
Nu știam de mult. aici si am privit totul. Și semnele set. și a urcat copaci. A fost foarte interesant

Un copil în acest an a fost în tabără. O parte din schimbarea a fost dedicată temei de supraviețuire în pădure. A fost un profesor foarte bun, cu ani de experiență în drumeții. Copilul a lăsat o mulțime de impresii și o experiență reală. Este extrem de util.

Oh, aș probabil că nu ar fi supraviețuit))) ar panica ma cuprins ..

Nu este o carte nici un substitut pentru practica. Drumeții prieteni, tren și perfecționa abilitățile lor, așa cum se spune, dacă vrei pace, pregătește pentru război. Toate pace))

Este de asemenea interesant:

Cum să sacrificare și măcelărească mistreț. Sfaturi cu fotografii.

American suflet Navajo african.

Cum de a găsi o Chaga de ciuperci, cum să distingă lemnul de la polipore Chaga cum să gătească Chaga care tratează ciuperci de mesteacăn. Fotografii Chaga ciuperci.

Marching lanterna de poliție

Cum să ascuți cuțit de bucătărie

capcană de casă sau capcane

Cuțit frezelor

arbaleta de casă

harpon simplu pentru vânătoare subacvatice

articole similare