Potrivit Trish Burr Există 10 motive pentru care ne place să brodeze. Vnashale ea a împărtășit descoperirile sale în Ezine lor și ca suport de operare pentru acest articol a fost foarte puternic, în conformitate cu dorințele broderie ea le-a emis acest lucru.
Le-am tradus pentru tine și apoi a fost dorința de a discuta cu Forum broderia motive pentru care ne place sa brodeze.
Deci, mi traducere 10 motive pentru care ne place să brodeze
10 motive pentru care ne place să brodeze
Practic vrem să justifice ceea ce ne place să se ocupe de cele mai multe!
Cred că broderie noastră este mult mai cuprinzătoare decât predstavit.Esli broderie nostru ne face mai fericiți, mai relaxat și mai completă, este cu siguranță de beneficii pentru toți din jurul nostru, pentru munca noastră, acasă și în viața noastră, în general.
Știu că soțul meu vine înapoi de la pescuit sau rekbi zâmbind mereu și într-o stare de spirit buna, culegem beneficiile de ea, așa că de ce ar trebui să nu fie la fel pentru noi și broderie noastră?
Să ne uităm la aceste 10 motive
- Aceasta aduce satisfacție și beneficii.
Oricine spune: „Eu nu sunt creativ“ greșit, toți avem un sentiment de creativitate și este vorba de honuit o anumită direcție în broderie. Pentru a crea ceva original, tine, există o recompensă.
Utilitatea este unul dintre sentimentele cele mai satisfacatoare pe care le avem în viață.
Văd dovezi de acest lucru din nou și din nou în clasele mele. Am folosit să cred că numai anumite persoane sunt în măsură să brodeze, dar acum știu că, cu un pic de ajutor, oricine poate face acest lucru. Uneori, un design care a luat broda aduce doar o supărare și frustrare, este necesar să se amâne lucrările și să ia ceva. Uneori, pur și simplu nu funcționează pentru tine, dar există întotdeauna o mulțime de alte modele pentru a se potrivi cu tine
_ Acest lucru creează încredere
Există o singură modalitate de a simți uvernennym. Nimeni nu vă va da încredere, se va întâmpla doar atunci când sunt în stare să o facă foarte bine. Vei învăța despre ei înșiși, că ele pot crea ceva frumos. Acest lucru vă va da un mare sentiment de realizare și acest lucru va da încredere în dorința de a dobândi mai multe abilități noi.
Am asistat la asta de multe ori cu elevii care nu au încredere în abilitățile lor, până la acel moment (spre surprinderea lor), atâta timp cât activitatea lor nu se transformă într-o broderie frumoasă. Mă uit, atunci când se uită la munca terminat și cinici chiar călite ar putea reține cu greu un zâmbet la colțurile gurii, în cazul în care ei încearcă să ascundă încântarea.
_ Este liber de stres și de anxietate.
În timp ce mâinile sunt ocupate cu broderii, gândurile sunt concentrate pe bucurie, frumusețe și satisfacția de locuri de muncă mâini. Toate problemele lăsat în urmă lumea de broderie și liniște și ne ajută să supraviețuiască vremurilor grele ale vieții.
Unii oameni din casă sunt curățate, lustruite de argint, atunci când acestea sunt îngrijorați cu privire la ceva. Am făcut broderie. Ea mi-a ajutat în trecut, în unele momente destul de dificile și știu că este recomandat într-un ospiciu ca terapie cu durere. Acest lucru vă permite să înlocuiți tristețea cu ceva vesel
_ Este inspirat.
Toți avem nevoie de inspirație în viața noastră, în viața noastră de acasă, cariera sau personalul nostru. Crearea broderii frumoase, de obicei, adaugă sensibilizare cu privire la mediul înconjurător - constatăm că au existat stimulente în culori și forme care sunt folosite în atenție, nu ne-ar fi plătit. flori frumoase, păsări, peisaje, sau opera de arta ne inspira pentru a noua vyshivki.Eto îmbogățește viața noastră.
I lucrez cu flori în broderie mea mai mult, cu atât mai mult am devenit conștient de culoare în orice, de la mese la desenele din interior, haine de gătit, și chiar și în filme pe care le urmăresc. Culorile din costumele din filmul Downton Abbey uimitoare și trebuie să le folosească! Peisaj sau un apus de soare este mult mai frumos atunci când este văzută ca o opțiune potențial pentru broderie, și am tendința de a vedea numărul de tonuri în întreaga LCA.
_ Este eliberator: nu există nici o cale greșită de brodat.
Broderie individuală ca picturi: un artist este ca o acuarela grațios și alte picturi in ulei dur (grosier), dar este de neprețuit și frumos. În timp ce este frumos pentru tine, acesta va fi de succes, iar acest fapt vă oferă libertatea de a se bucura de broderie dvs. -Tu Nici măcar nu trebuie să-l împărtășească cu lumea, pur și simplu se bucură de crearea.
Niciodată nu compară munca lor cu cea a altcineva, niciodată nu va mai fi la fel. Fii Berezhnaya la sine, suntem critica mai stricte pentru el însuși, și nimeni nu se uită la munca noastră atât de strâns și cât de aproape suntem. Intotdeauna mi-am cere elevilor mei să pas înapoi de la munca lor pentru un moment si uita-te la ea de departe. Dacă te uiți în locuri de muncă o lungă perioadă de timp, sunteți obligat să vedeți fiecare mică greșeală sau o zonă cu care nu sunt foarte fericit, dar când te uiți de la distanță, toate aceste mici erori va dispărea și veți vedea numai rabotu.Eto prikrasno în special adevărat broderie (umbrire lung și scurt ) - care devine brusc fermecător strălucire pe care nu ai putut găsi înainte.
_ Această lărgește orizontul nostru.
Broderie ne conecteaza cu oameni ca-minded prin intermediul internetului, cluburi și ateliere de lucru la nivel global. Această colaborare se extinde limitele vieții noastre, crearea de noi legături de prietenie sau contacte. În plus, ea ne dă ceva conversație foarte interesant la masa de cină!
Nu mai sunteți ««gălbenele scădere»(ascunde într-un loc retras) îngrămădiți în rândurile din spate ale discuției, acum ai ceva valoros și interesant pentru a discuta cu alții. Puteți urma orice răspuns să cred că alții nu doresc cu adevărat să audă despre broderie, dar vorbim despre broderie este mult mai interesant decât vorbesc despre politică, sau despre proiectul de lege blow-by-lovitură de joc în golf.Ya a descoperit că, atunci când vorbesc cu cineva broderie designer de răspuns am auzit, „Oh, bunica mea a fost implicat în când croșetat!“. (.) Am zâmbet, de obicei, dulce si da-le ușor să se miște. Dar, uneori, atunci când cred că ei ar trebui să știe că acest lucru nu este doar un alt set de șervețele pentru piept, am arată-le o parte din munca mea și apoi există o reacție diferită ± ei începe să întrebați cum se face acest lucru, în cazul în care rulează pe partea de sus a printului ca Cred că în cazul în care să se stabilească linia, dar mai des am auzit „cât timp a luat pentru a efectua această broderie?“
Vizitarea convenții și participarea la seminarii internaționale este un mod excelent de a întâlni și de rețea cu oameni ca-minded din diferite țări și culturi, atunci când faci lucruri pe care le iubesc, dacă nu aveți o astfel de oportunitate, încercați să organizeze clubul local.
_ Nu vă permite să zaskuchaet.
Dacă aveți o broderie, nu te vei plictisi. Acesta vă permite să fie ocupat, atunci când te uiți la TV, asculta muzică, stând în tăcere, sau petrece timpul de călătorie. Te scoate din pat dimineața și vă dă un motiv de a trăi viața la maxim.
Statisticile mondiale privind numărul de depresiuni este în creștere, dar nu suntem în statistici! Avem un motiv pentru a obține până în dimineața, întotdeauna avem ceva în planurile, ceva bun și frumos, să reflecteze. Avem motive să zâmbească.
Trish Buck - una din favoritele mele din cărțile ei am admira în numărul de informații valoroase, lucrările sale de design sunt interesante și importante pentru instrucțiunile sale este destul de ușor de principiu broderie să înțeleagă în stilul de „needlepaining«sau ca tehnica este numit în Europa»umbrire benzii de rulare„și cel mai important, să învețe cum să brodeze . și se uită la primul ei loc de muncă și trecutul ei, începe să creadă că posibilitatea de a deveni cel mai bun gherghef destul de reale.
De exemplu, după cum se spune de primul ei de muncă în această tehnică a fost brodat cu mere și nu ascunde cât de mult de lucru a fost slab
munca ei poate fi monitorizată în abilitățile sale de creștere
Îmi place o mulțime de muncă și este deosebit de interesat de trecutul ei în tehnici diferite, folosind diferite cusături.
ei multe miniaturi drăguț, care se poate broda ca o scurta pauza de la exigente cereri.
din recenta ei sunt încântată de acest lucru și le-ar dori să brodeze, să învețe că acuratețea și calitatea cusăturii care deține Trish magistral.
Separat doresc să spun că lucrarea în stilul zentangla Trish sunt foarte interesante și proaspete smotryatsya.Kak broderii decorative, doar minunat, o mulțime de lucruri pot fi decorate așa. Apropo, cineva nu poate trage nici o figură, împărțit în segmente, și să le umple cu ornamente.
Am fost, de asemenea, foarte atras de activitatea Burr că ea nu brodează mătăsuri exotice, care nu sunt atât de ușor pentru a obține, de obicei, întotdeauna cel mai util nu este suficient în localurile cu fir din China, și LCA convenționale. Dar. un singur strat de brodat necesită o mare precizie, nu este podshlifuesh al treilea strat. Poate că acest lucru este bun?
Ceva mi-ai prins de aceste motive, Gal. Oricum, mă duc la google -Trish Burr.Konechno am văzut-citit, dar, dintr-o dată, o nouă piatră de hotar în „uita-te la locul de muncă ei“ ??
Chaechka,
Vă mulțumim pentru sentimentele tale despre broderie! Deystviteno broderie este o lume uriașă, și au nevoie de un pic de dorință și se va deschide în toată splendoarea sa. Și nu este necesar ar trebui să fie o suprafață netedă, aceasta poate fi o broderie decorativa, care, de asemenea este sub un strat întreg de caracteristici incredibile.
De exemplu, îmi place foarte mult munca de un designer de, există broderie mizir bine cele mai multe, în general, și totul funcționează. Abordarea modernă a broderiei, dar elementele de bază nu sunt greu pentru ele închise de duș și măiestrie originale
Sau, au mult mai complicat, dar, de fapt atinge sufletul
și aici este un exemplu pe care noi toți mai aproape ca Olesya Sakhno a fost mai devreme în forumul nostru. un interes mai grave în aplicarea de broderie
Bifați, în cazul în care scrii ceva ce nu regret brodați mopsika ata. De ce?
broderie (chiar și un străin) ne încarcă la pozitiv.
Exact. astfel încât întotdeauna krasotoy..Navernoe, broderie și scopul-a aduce în lume, și frumusețea sufletului și bucurie?
Dar dacă am să buruienilor iarba, care crește în mod exclusiv, în scopul de a mă enerva,
Galya, eu te ador, asa spune sigur !!
Fetele, dar cele două părți ale monedei ..
Depresnyak fără broderie. Pentru mine este mai mult decât familiar. Aș spune nici măcar depresnyak, dar furia reală că nu există nici o posibilitate povyshivat, dar în schimb există o mulțime de muncă pentru altcineva sau pentru binele comun. (Verificați aproape de captură fraza despre iarba.) Atât de obosit că forțele de pe preferat nu este de ajuns.
Și am avut timp beat (deși, eu vorbesc despre tic), atunci când timp de milă viziona chiar și un film, să ia o plimbare, du-te la prietena, mai bine povyshivayu! Apoi mi-am dat seama că această dependență este dictează deja orice restricții, subordonații, și am conștient oprit să brodeze toate. 8 luni NO. În primul rând teribil lomalo..Potom treptat, a început să acorde o atenție la alte aspecte ale vieții, există alte miry..No într-un fel de lucru cerut de proiectare otshit. și a început peste tot din nou.
Încă o dată „pe ac“, atunci trebuie să găsim cumva un echilibru între această dependență și viață „lumești“.
Ieșiți vedea una. Pentru a nu fi supărat toată ziua, nu a fost posibil, iar seara nu se încadrează epuizat și adormi pe broderie, trebuie doar să te trezești devreme și povyshivat la locul de muncă! ceas Drunken nu a ieșit, dar ar avansa, dar a mers la locul de muncă relaxat, am ceva de făcut pentru suflet, și chiar dacă obosit sau nu va avea timp și oportunități, e în regulă, am deja ..
și la această ieșire în creștere cerere Early Bird este rutina de zi cu zi. destul de somn. Cu alte cuvinte, un stil de viață sănătos, du-te devreme-devreme vstat.No mi se potrivește personal, atunci când am fost de a lucra timp de 10 ore sau 8 de câteva ori pe săptămână. Bifă pentru prima schimbare este puțin probabil să se potrivească.
Oh, cred că știu și de ieșire Gali. Sora mea a lucrat toată viața în școală, a venit acasă și. Am dormit o oră sau două. Numai atunci este altceva ar putea face. Poate că o regulă face, la început mă odihnesc fizic, atunci mă permit să povyshivat suflet, și numai apoi mă deranjez acasă. Și dacă există timp, este încă permite să se relaxeze la fel ca orice altceva (există alte lumi!)
Tick, aveți copii adulți, este timpul sa te iubesti un pic mai mult, cred. Și atunci există tot timpul și iubit broderia prea. Nu conduceți după ei NU!
Chaechka, sunt de acord cu tine sută la sută. dar în timpul nopții - este a mea. Și mă simt foarte bine in casa de dormit. Dar de rupere confortabil este foarte dificil pentru mine pentru a obține de configurare. Și da, știu că somnul ar trebui să fie de cel puțin nu mai târziu de 11.
Vom lucra atunci când vacanța este de peste.
Broderie pentru mine-zhizn.Eto o lume în care trăiesc, așa că pentru mine, cu excepția broderie are o mulțime de lucruri pentru suflet, dar eu sunt destul de fericit doar cu broderie (dacă toată lumea este sănătoasă în familie) .Vyshivaya de multe ori am observat o îmbunătățire a sănătății sperie oftalmolog că broda, a spus el, că eu nu pot vedea o astfel de amendă. Uneori, care scârțâiau detașat de la locul de muncă pentru viața oaspeții și prietenii t.d.Sidya gândit la cât de mult am brodate pentru broda vremya.Nadeyus poate dolgo.Pomnyu uimitor cum a fost după resuscitare să înțeleagă că vorbirea, memoria etc. „Agățarea“, și mâinile sale amintesc broderie si brodeze. Nu trebuie să brodeze pentru cineva sau să participe la expoziții (dar ar fi frumos atunci când cineva a văzut vrea să brodeze), am brodeze pentru mine, îmi place procesul. Și cum simpatic găsit în rețea fericire!
vorbire, memorie, etc. „Agățarea“, și mâinile sale amintesc broderie si brodeze.
Wow! Minunat! Ești foarte pasionat de om broderie, și chiar dacă credeți că brodați pentru ei înșiși, oricum brodați pentru oamenii pe termen lung, de familie este foarte frumos pentru a vedea broderie, știi, suntem prea! Și cât de mulți oameni, datorită internetului, au văzut munca ta, este posibil ca cineva a fost inspirat de ei! Sunt aici, de exemplu, amintiți-vă încă rățuște ta! Și patruzeci de ani!
Broderie pentru mine-zhizn.Eto o lume în care trăiesc, așa că pentru mine, cu excepția broderie are o mulțime de lucruri pentru suflet, dar eu sunt destul de fericit doar cu broderie
Sun-Helen.
Deci, pentru o lungă perioadă de timp nu se vedea! tu ca o nepoata? Acum brodeze, peisaj ??
care se numește dragostea vieții mele. Este atât de mare, atunci când un om știe ce ocupa timpul liber. Aceasta este fericirea. Compania noastra a fost închis timp de 10 zile pentru vara „shatdaun“ și numai una nouă linie de lucru, astfel încât doamnele (flip-flops), pentru a lucra cu mine și să cerșească pentru a le da lucreze la noua linie, iar lungimea lor de servicii pentru mai mult decât oamenii de pe noul multe, multe. Și arată surprins a răspuns: „Ce se poate face la domiciliu nu este nimic de a face și foarte plictisit.!“ Acest lucru este cu siguranță șocant. De lucru 12 ore pe zi, 7 zile pe săptămână de fericire pentru ei. Ei bine, desigur, și suma pe contul de inspirație lor. Din anumite motive, ei cred că de pensionare va trăi până la adânci bătrâneți. Dar m-am uitat pe ele cu milă, pentru că ei nu înțeleg ce este broderie.
Da, există o a treia lună nepoata, nepot, familie, viata, nu renunta bolyachki.No
Helen, cât de minunat este atunci când nepoții și familie. Viața și răni - Nu-mi place. Dar aici e nepotii mi-ar plăcea, ca de mult de groază ..
Dar, așa cum am înțeles, pentru a aprecia ceva trebuie întotdeauna ceva pentru a contrabalansa că înțelegem diferența ..
Vara (deși noi nu mai par să cadă) Vreau să te pui în jurul valorii de pe un pat, o plimbare.
Vezi tu, încă mai aveți o plăcere - un pat de flori. Și eu chiar paturi nu am sladit- deja 4 săptămâni aproape continuu timp de 30 (la sol ca o piatra, totul se usuca, si numai buruienile sunt impetuos, le place atât de cald, iar eu pur și simplu nu pot sta, dar alege dintr-un teren uscat: pur și simplu nu se poate. și să iasă, atunci când 30 nu pot. eu, când am început să plâng, că este atât de cald, încât este imposibil de a trăi, soțul ei amintește în mod constant că, de îndată ce ploile (zilnic) gem „, și în satul Gadyukino ploaie din nou .. „Dar de ce (e atât de logic ..) să nu fie vreme medie temperatura ravnomernoy- și în zilele de miercuri, etc. ozhdik?
Să nepoții tăi nu se îmbolnăvesc și bunica mea va fi distractiv!