10 moduri de a spala parul meu fara plânge copilul, spălați jocul cap pentru copii, instrument de etichetă, se spală,

Printre mulți copii cu plăcere plutitoare, stropeste, jucând în baie există doar un puiet câteva curajos se lasă să se spele capul. În alte cazuri, părinții trebuie să folosească forța, amenințări și de tratare a apei lacrimi plăcute complete, strigăte și resentimente pentru copii.
Ce să fac?

1. Dacă aveți o cadă mare sau un copil mic, adresați-vă copilul să înoate pe spate. Copilul este ca modul in care se agită pe valuri? Deci, problema este rezolvată pe. Doar trebuie să învețe cum să rapid și în liniște la firele de păr de săpun.

2. Un alt mod de a distrage atenția copilului și, în același timp, încline capul înapoi să stea de imagini baie tavan sau jucării. In timp ce copilul surprins va fi pregătit să ia în considerare o surpriză, vă puteți spăla repede golovu.Poskolku una dintre cele mai importante componente ale acestei metode - noutatea, uite, ce altceva poate te-a lovit copilul. De exemplu, cumpara figuri de baie dintr-un polimer expandat, care sunt ușor de atașat la țiglă umed. Desenați ceva interesant pe perete cu vopsele speciale sau creioane colorate pentru baie. Nu au timp să se pregătească - de ridicare la o lungime de braț o jucărie copil favorit și ea să vorbesc cu el, povestind, cântând cântece.

3. Întrebați copilul turnați dintr-o stropitoare, ca o floare. Poate firicel blândă a firimituri de apă par a fi mai plăcut decât un duș.

4. Copilul se teme de săpun sau apă zoaiele de a intra în ochii lui? Cumpara o mască pentru snorkeling.

5. În cazul în care copilul se teme de apă, prosop folie, adresați-vă copilul să se strânge la față, și se spală părul în liniște. Sau da copilului un prosop de baie, pe care o puteți închide ochii.

6. Se prepară o oglindă mică și arătați-i copilului cum se face părul de păr cu săpun.

7. Dă copilul procesul de curățare a capului. Să presupunem că, spune el, cum și ce să facă (poți să te joci, tu - robotul-șaiba). Sau invita copilul sa se spele propriul lor cap.

8. Există un dispozitiv cum ar fi un înveliș pentru șamponare. Ați putea fi capabil să-l cumpere.

9. Play „copil de înot“ cu păpuși (fără baie). Ia pe rolul păpușii. Să păpușă refuză să se spele, și-mama copilului ei convinge. Apoi repetați jocul în baie, într-adevăr spălat părul lor păpușă. Și apoi lăsați oferta păpușă pentru a spăla capul copilului. Dacă fiul tău refuză să se joace cu păpușile, utilizați o jucărie mică de pluș.

păr 10. copilul tăiat părul scurt și pentru un timp uita de capul de curățare a fricii a trecut. Apoi, încercați să negocieze cu copilul despre spălarea părului (a obține consimțământul său). Achiziționați un nou sampon, prosop, halat de baie cu gluga, jucării pentru baie (unele lucruri pot fi cadouri, restul alege pentru a stoca cu copilul dumneavoastră). După șamponare copilul lauda cu miros părul lui și admira modul în care el miroase, cântă un cântec de laudă.

Împărtășiți-vă cunoștințele despre alergii si cu alte mame

Meu „Serviciul“ pentru imunitate

10 fapte despre imunitate: adevărat sau fals?

Pass Quest în copil și să nu trezească copilul

10 moduri de a spala parul meu fara plânge copilul, spălați jocul cap pentru copii, instrument de etichetă, se spală,

Set deschis pentru scutece de testare

Cum să nu se îmbolnăvesc în grădină și la școală?

Care sunt avantajele de scutece blânde

Aici ele sunt benzi prețuite! Ce să faci în continuare?

Legate de posturi pe „10 moduri de a spăla capul copilului fără lacrimi“

• 10 moduri de a spala parul meu fara plânge copilul, spălați jocul cap pentru copii, instrument de etichetă, se spală,

Rezumatul cărții Elizabeth Pentli „somn fara lacrimi“, sau cum să se adapteze dormit pentru copii, fără lacrimi

• 10 moduri de a spala parul meu fara plânge copilul, spălați jocul cap pentru copii, instrument de etichetă, se spală,

100 moduri simple de a pune copilul să doarmă

Cum de a colecta copilului pentru a ieși fără lacrimi și istericale

răspunsuri la întrebări ciudate pediatri de la părinți