Kimberly fugato - o femeie absolut normala. După ce sa căsătorit fericit și în curând a avut o fiica cuplului. Dar 42 de ani Kimberly afla ce varsta ei pentru mulți pare incredibil: o femeie este de 13 săptămâni gravidă. Vestea a fost cu adevărat pentru familie, mai ales soțul ei, Craig, surpriza mare, care, după cum sa dovedit, nu a fost ultimul. Kimberly a așteptat pentru tripleții.
Cuplul nu cred că, chiar și pentru un al doilea copil, și știri de tripleți le-a șocat profund. Craig este deosebit de îngrijorat cu privire la vârsta soției sale.
Orice ar fi fost, cuplul a început să se pregătească pentru apariția unor noi membri ai familiei. Copii, după cum se poate vedea, de asemenea, nu a putut aștepta pentru a obține într-o casă nouă - copiii au decis să se nască după șase luni de sarcină.
Naștere, din fericire, au avut succes: medicii luat troynyaschek nevătămate, atunci când au uimit: „Eu încă mai văd picioarele“ - a strigat unul dintre medici. „Am strigat«nu»!“ - spune Kimberly. Pentru a spune că ceea ce sa întâmplat a fost un șoc - să nu spun nimic. „Dacă crezi că toate astea sună incredibil și schimbă toate din viața noastră - cu un zâmbet spune mama. - Am încercat să se treptat folosit pentru a digera această situație în fiecare zi. Știu că totul va fi bine ". Când toate incidentul improbabil părea să fi ajuns la capăt, familia de supernatant se aștepta la o altă veste incredibilă. Babes erau gemeni monozigoți. Șanse de un astfel de caz a fost redus la 1 din 13 milioane - pentru oameni mai des lovit de fulger ... Dr. Dzheyms Bofil nu a crezut incidentul: „Am fost doar confuz ... Un coleg mi-a spus despre asta. Am crezut că face mișto de mine! " nastere prematura, fetele de ceva timp a trebuit să rămână în spital. După câteva săptămâni, au fost trimiși acasă, în cazul în care s-au întâlnit în cele din urmă o soră mai mare. Kimberly, între timp, din nou, sa bucurat pe deplin rolul unei mame: „Mă trezesc în fiecare dimineață, văd zâmbetul lor și aud prima lor gulkanya - bucuria am fost doar copleșit! Aceste Babes au devenit pentru mine cea mai mare surpriza din viata mea, iar acum nu pot imagina fără existența! " Acum Kimberly crede chetvernyashek sa intorsatura incredibila de soarta, fără de care viața ei nu mai era ar fi un soare. Odată ce ea a planificat, iar al doilea copil, dar, din fericire, Mama Natura a preluat, dându-i patru! Cel mai bun lucru se întâmplă în mod neașteptat, ceea ce dovedește istoria familiei de supernatant.