Marketium vă invită să se bucure de gândire bine-scop al acestui scriitor talentat.
- Imaginația a fost dată omului să-l consoleze în ceea ce el nu este, și simțul umorului - să aline faptul că el are.
- Nu-ți place cel care te tratează ca o persoană normală.
- Persoana se simte inconfortabil atunci când se vorbește despre el însuși. Da-i o mască și el vă va spune întregul adevăr.
- A spus omul în ochii adevărului, uneori mai mult decât datoria - este o plăcere.
- pozitive acționează asupra nervilor, rău - pe imaginație.
- Nimic nu idealizează vreodată - s-ar putea termina prost.
- E greu de lucru îngrozitor - nu fac nimic.
- Eu trăiesc cu teama constantă că am înțeles corect.
- Găsiți cuvintele la durerea lui, și îți va plăcea.
- Femeile sunt într-o poziție mult mai bună decât bărbații: pentru ei există mai multe restricții.
- Frumusețea este în ochii privitorului.
- Societatea iartă adesea penale. Dar visătorul.
- O femeie va flirta cu oricine, atâta timp cât se uită la acest moment.
- Eu nu pot sta logica, este întotdeauna banală și de multe ori convingătoare.
- Egoismul nu este că omul trăiește așa cum vrea el, dar faptul că el face pe alții să trăiască în conformitate cu principiile sale.
- Acesta te măcelărească partea din față.
- dramă altor oameni este întotdeauna insuportabil de banal.
- Este periculos pentru a satisface o femeie care te înțelege pe deplin. Acest lucru se termină de obicei în căsătorie.
- Cei mai mulți dintre noi - nu e noi. Gândurile noastre - este opiniile altor oameni; viața noastră - mimetism; pasiunea noastră - citat!
- Nu se poate schimba direcția vântului, dar puteți naviga întotdeauna să își atingă obiectivul.
- Prietenie dragoste tragică - ea moare mult mai mult.
- Dacă ceva este în valoare de a face, și, deci doar ceea ce este considerat a fi imposibil.
- Iartă-ți întotdeauna dușmanii tăi, nimic nu îi enervează atât de mult.
- Toate simpatizează cu nenorocirile prietenilor săi, și doar câteva - se bucură în succesele lor.
- Fii tu însuți. Alte roluri sunt deja ocupate.
Marketium - pozitiv, inspirație și de viață hacking
Faceți clic pe Ca, →
pentru a obține o mai bună
posturi pe Facebook.