9 cele mai tari sfaturi care directori si oameni de afaceri din Romania au primit in viata mea

Say, România - țara sovieticilor, toate le distribuie dreapta și la stânga. Nu toate recomandările, cu toate acestea, sunt la fel de utile. Am cerut, de asemenea, managerii de top din Romania si oamenii de afaceri să-ți spun despre cea mai tare sfaturile pe care le au primit în viața lor și la care ei sunt fericiți să asculte acum.

Sergey Ambrosio, CEO invitro

9 cele mai tari sfaturi care directori si oameni de afaceri din Romania au primit in viata mea

„Sfaturi pentru a obține ceva foarte diferit. Dar sunt unii care vă amintiți pentru o viață și apoi sunt ghidate de către aceștia în activitatea și în alte domenii. O astfel de sfat am primit de la unul dintre fondatorii companiei noastre - Aleksandra Yurevicha Ostrovskogo.

A sunat ca acest lucru: „Nu cere de la oameni ca ei pur si simplu nu pot face.“ Aceste cuvinte mă gândesc foarte des, și ajută-mă mereu să evite greșeli în planificarea obiectivelor de afaceri, distribuirea responsabilităților, și așa mai departe. "

David Yang, fondatorul ABBYY

„Profesorul meu - tatăl meu, antrenorul meu de tenis, supraveghetorul meu, Academicianul Vsevolod Feliksovich Gantmaher - a spus același lucru, deși unii pe alții nici măcar nu știe,“ Nu poți face simultan două lucruri bine ". Am de mai multe ori în viața mea a fost la o răscruce de drumuri, a trebuit să fac o alegere. Și apoi profesorul mi-a spus: „Alege.“ Cred că e cel mai important sfat pe care l-am primit în viața mea.

Fiecare om la un moment dat trebuie să decidă ce vrea să facă în această etapă a vieții. Și pentru a face acest lucru este într-adevăr 24 de ore pe zi. Profesorul meu ma învățat să ruleze pe distanțe lungi. M-au învățat să cerne nisip și pumn de mentă.

A învățat că viața ta - este adresa ta. Ai lovituri batute, difuzați sub soarele arzător, vă rezolva problema 101, și chiar 205 - față. Aici ceea ce înseamnă că - pe distanțe lungi de funcționare. Atât tatăl și antrenorul ma învățat asta. Și cred că au învățat. cel puțin în parte. "

Dmitry Stavisky, CEO Lingualeo

Maria Malkovskaya, CEO INTOUCH

„Când eram elev la școală, tatăl meu mi-a dat cel mai bun sfat:“ Nu fi distras de zgomot. Imaginează-ți că te duci, și câinele începe să latre. Nu ai de gând să ia infracțiune la ea, du-te în jos în patru labe și latre înapoi.

Câine de luptă pentru atenție, și trebuie să te duci despre afacerea lor și scopurile lor, nu acordând o atenție la zgomot. " Acest sfat într-adevăr ma ajutat să învețe cum să ia critici și întotdeauna să se concentreze asupra rezultatului final. "

Elina Mikutskaya, manager de marketing Hermes Rusia

„România - o țară consilii, astfel încât jurul a le distribui destul de belșug. Multe dintre acestea sunt destul de sensibil în orice situație dată. Dar cel mai bun pentru mine este cea care face în fiecare zi, economisind în orice situație.

Pentru mine, acest sfat a fost instalarea unui antrenor de afaceri, am auzit în timpul studiilor mele în școala de afaceri mai mult de o dată și că a fost fixată la un nivel subconstient, „Seek interes!“ Secolul 21 este numit secolul de comunicare, asa ca pentru mine acest sfat este printre nepretuit, oferindu- posibilitatea de a avea succes orice negocieri - indiferent dacă este o problemă de afaceri sau a solicita o serie de „Crimson, fată, te rog ...“.

Răspundeți la întrebare, ceea ce ar putea fi interesul interlocutorului în punerea în aplicare a solicitării dvs., este ușor pentru a obține rezultatele dorite cu o rezistență minimă, și, uneori, chiar și fără ea.

Acesta funcționează bine ca și cei care depind de tine, și, în orice caz, ar îndeplini solicitarea, dar, poate, cu un diferit sau distinct de rezultatul dorit, iar cei în mâinile cărora soarta soluțiilor necesare pentru a vă întrebarea.

Stand pentru un minut în loc de portar, funcționar, supervizor, casier, pentru a răspunde la întrebarea, ce ar putea exista un beneficiu al acestui om - un exercițiu util pentru a converti energia în rezistența acțiunile necesare pentru tine aici și acum ".

Michael Peregoudov serviciu fondator „Partidul alimentar“

„Famous miliardar chinez Dzhek Ma dat acest sfat:“ Până la 25 de ani de studiu, de la du-te între 25 și 30 ani pentru a lucra într-un startup care va crește rapid, și să învețe cum să construiască o afacere de la fondatori. În 30 de ani, după ce a câștigat experiența și cunoștințele pentru a rula propria afacere. "

Am auzit acest sfat numai de curând, așa că nu a putut folosi. Dar sa întâmplat că a fost într-un astfel de scenariu dezvolta viața și cariera mea. Și dacă nu ești un geniu tânăr, capabil să vină cu Fasebook în 19 de ani, atunci eu vă sfătuiesc să doar așa fel. "

Georgi Soloviev, CEO și co-fondator Skyeng

„În fiecare domeniu în care lucrez, încerc să găsesc persoana a cărei competență superioară a mea, și să asculte sfatul cu atenție. În experiența mea, această metodă de formare este cea mai eficientă. Pentru mine, un izvor de informații și sfaturi utile recent a devenit Artem Yamani, SVP pentru dezvoltarea afacerilor în Tinkoff Sisteme de credit.

Consiliul este simplu: test. În complex actul criminal de afaceri pe un capriciu - trebuie să facă ipoteze și a le testa. Acum, in compania noastra incepand de multe dispute sfârșesc foarte repede cu fraza: „Să facem un test și a vedea care ipoteza este mai eficientă.“

Aleksandra Babkina, șeful "Welcome Mail.ru"

„Către transformarea PR-manager în manager de produs mă ocup cu diverse dificultăți. Și cel mai bun sfat am dat membrii echipei mele - primul dezvoltator „Good Mail.Ru“ Departamentul de dezvoltare angajat intern.

La fiecare cerere mea de a extinde funcționalitatea pentru a adăuga, „Tu“, și de a face ceva urgent, el mi-a pus aceeași întrebare, care la început mi-a facut foarte înfuriat. „Ce sarcină hotărîți?“ - a întrebat el. De fapt, este această întrebare, și întrebarea cum o mulțime de oameni au nevoie de ceea ce fac - definirea.

Acesta vă permite să cântărească sarcina de a evalua importanța cheltuirii resurselor limitate și ei dacă decizia de a face sarcina de a fericit și mulțumit mulți utilizatori. Acum mă pun această întrebare, și în viață - ajutând să-l protejeze de achiziții iraționale, acțiuni inutile și decizii spontane ".

Mikhail Sorokin, fondator si director general al serviciului „Pomogatel.ru“

„Sfatul cel mai util am primit de la mentorul meu in consultanta in management Mikaela Gorskogo, fondatorul unui mic strategic de tip boutique. Sfat a fost: „Director, dacă el vrea să fie mereu bine, iar executivul nu trebuie să speculeze adjunct pentru afaceri generale, cel mai bun a fost militar.

Misiunea sa - să fie ego-ul tău alter, vorbind în rolul de politist rau: anunta reduceri și proiecte de închidere, oamenii de foc, pentru a declara o reducere a salariilor și o mustrare severă. Apoi, puteți face contrariul: de a angaja oameni noi, să taie panglica pe noile proiecte, pentru a distribui premii și bonusuri.

Din păcate, întreprinderile mici au scump postul și capul să fie traversate de un polițist pentru întreaga companie. Dar eu simt nevoia unei astfel de substituent în fiecare zi și într-adevăr așteaptă cu nerăbdare să atunci când pot permite ".

Ți-a plăcut acest articol? Împărtășește-l cu prietenii tăi!

articole similare