"The Great Gatsby"
BadGerich: «Am pus 9/10 excelent„!
Gomer72: «film adânc cu sens, a fost impresionat. Vă recomandăm. "
Istoria unei mari iubiri, strălucit recupera de Leonardo DiCaprio si Keri Malligan, este demn de remarcat nu numai o distributie impresionanta, dar, de asemenea, citirea exactă a clasicilor și dezvoltarea dinamică a parcelei, în cazul în care portretul epocii inlocuieste tragica poveste de dragoste. Inconsecventa naiv așteptările (bărbați) și realitatea dură de îndoială va rezona în inimile scepticilor inveterat și cinici.
"Hustle american"
pro100logik: «Emmi Adams și Dzhennifer Lourens au fost pur și simplu regine ale doilea plan. Aceasta este, probabil, una dintre cea mai buna distributie pe care l-am văzut. "
Arman_Agasaryan: «Ea a lucrat la cel mai înalt nivel. Camera de lucru și instalarea unui geniu. Seturi, costume și imagini de eroi, precum muzica pentru filmul să respecte pe deplin 70-80 de ani ".
„Strălucirea eternă a minții neprihănite“
Alexander Kozhukhar: „Acesta este filmul țipător l-am văzut vreodată.“
lexkex: «Filmul - joc de super - la înălțimea actorilor nu a evaluat această capodoperă este pur și simplu imposibil„.
Melodrama este curios este faptul că Dzhim Kerri joacă un rol dramatic cu o reputație pentru cel mai bun actor de comedie și, desigur, strălucit. Unrecognizable într-un nou actor rol în tandem cu Keyt Uinslet - este, de asemenea, aplicație foarte interesant. dramă romantică cu elemente de ficțiune (mașină a timpului permite doi îndrăgostiți să șteargă toate amintirile unul față de altul) „Oscar“ a fost acordat nu este în zadar pentru un scenariu - o dezvoltare cauze se agață de pe ecran. O joncțiune este o ating și amar, chiar și pentru bărbați, indiferent față de melodrama tearful despre dragoste si separare.
"The Hangover"
SeregaWWE: «E doar o bombă, care nu uita jumătate din viață pierdută„!
boyvampire: «M-am gândit mai bine de această comedie nu înșel - există 2 parte„.
andruxa777: «Comedie, de obicei, nu se uita, dar el râde cu adevărat. Eu râd în 10 de ani. "
"Odd Man Out"
Alexander Isakov: „Toți prietenii și cunoscuții mei tocmai incantati de acest film“
Dmitri Urnov: „M-am dus la fata. O mulțime de momente amuzante, umor bun. Toți prietenii mei sunt, de asemenea, incantati. "
Ceka_088: «comedie Excelent! Plin de pozitiv! "
Seth MacFarlane comedie începe cu sloganul „Dragostea nu este fără un urs“ - este distractiv. Împreună cu Mila Kunis și caracterul din titlu Markom Uolbergom devine un ursuleț de pluș. Jucărie bespredelschik cu maniere proaste, să trăiască în dragoste cuplu - idee foarte unbanal și proaspete pentru complot pentru romkoma. Filmul este o moralitate non-intruziv, dar serviciul este foarte usor, cum se spune, „nu sunt livrate“, dar va face un râs bun - ideal pentru publicul de sex masculin. Mai ales pentru că comedie despre subiectul prieteniei masculine.
"The Notebook" și "Dear John"
Lubitel ( "The Notebook"), „filmul Classy! O poveste emoționantă. Se pare, la un du-te. "
LinkHouse (the "Dear John"): "Finalul este mare, chiar și un pic de a plânge (în unele aspecte)!"
Adaptarea filmului Nicholas Sparks romane sa bucurat în mod constant un mare succes cu publicul de sex feminin pentru povești de dragoste de viață autentice. Destul de ciudat, calitatea valoarea lor ca oameni. expoziție pătrunzător în „The Notebook“ dragoste la mormânt, și poveste credibilă despre fetele noi epistolare și soldați aflați în condiții de luptă severe, nu lasa indiferente nici iubitorii de fantezie și misticism. Faptul că există o Channing Tatum într-un rol dramatic.