6 pași pentru crearea unei practici de succes

Veniturile dvs. au atins plafonul lor? Nu știi cum să obțineți mai mulți clienți? Vrei să crească veniturile chiar acum?
Uneori, trecerea la noul nivel de venit pare a fi o sarcina descurajatoare, dar, de fapt, sunt multe lucruri pe care le puteți face chiar acum pentru a mări veniturile.
Iată șase strategii simple pe care le puteți implementa în această săptămână, pentru a vedea o creștere a veniturilor pe termen lung. Nu respinge această strategie ca fiind prea simplu, unele practici simple sunt cele mai eficiente.

№1 strategie.

Scrisoarea ta poate arata ceva de genul asta:

Vi se confruntă cu stresul? Ai nevoie de un masaj?
În programul meu are 3 locuri gratuite oră de masaj în această săptămână

Terapeutul de masaj - Vladimir.

Nu aveți nevoie pentru a oferi reduceri răspunsul. Aici este ceea ce masaj terapeut. care utilizează această strategie nu sugerează reduceri
- Eu trimit în fiecare luni un e-mail cu programul meu pentru următoarele 2-3 săptămâni, și am întotdeauna cel puțin 2 intrări și maximum 5-6, folosind această metodă. Clienții mei iubesc această listă, și eu o fac în mod regulat, amintindu-le despre ei înșiși.

Punctul forte al acestei abordări este doar un memento prietenos pentru clienții dvs. că sunteți aici și gata să-i ajute.

№2 strategie.

Întrebați fiecare client la următoarea vizită.

„Îmi amintesc primul masaj pe care am făcut după curs. Am fost atât de încântat că primul client a venit la mine. Am făcut un masaj bun și am simțit un sentiment de satisfacție. Clientul meu Daniel sa îmbrăcat și a mers la recepție să-i plătească un masaj. Am luat cartea de credit, el a emis un cec și sa așezat mândru de sine. Apoi a urmat o tăcere stânjenitoare. Daniel se uită nervos. El a dres glasul și a întrebat cu sfială: „Pot rezerva un masaj?“
„Sigur“, am dat drumul. Modul în care el a pus întrebarea, spunând că el a fost acolo că el cere o re-sesiune nu a fost asigurată în mod corespunzător. La acel moment nu am venit în minte că clienții au nevoie de consiliere cu privire la numărul de masaje și eu nu l-am întrebat în primul rând, el vrea să se înscrie din nou.
După câțiva ani de maseur mea de lucru, am știut că o întrebare simplă despre următoarea vizită poate fi baza unei practici de masaj de succes.
Urmărind colegii mei, am dat seama ca terapeuți de masaj care cer în mod regulat clienții cu privire la urmatoarea vizita, poate înregistra până la 60% mai mult decât cei care nu o face ".

Cum se face:
- În primul rând, să fie încrezători în recomandările sale cu privire la cantitatea necesară de masaje.
Timpul ideal pentru a face acest lucru după primul masaj. Dă recomandări pe baza primului masaj, și experiența și sentimentele tale.

Se poate spune:

„Pentru a rezolva aceste simptome pe care trebuie să vină la masaj de 2 ori pe săptămână timp de 2-3 săptămâni. Putem evalua progresul și apoi pentru a evalua rezultatele tratamentului. "

Intrebati ce crede clientul despre masajele programul propus și a discuta alte opțiuni, dacă este necesar.
„Doriți să rezervați următoarele masaje acum?“
Presupunând că ați discutat deja regimul de tratament, și aveți un acord specific cu clientul, este o chestiune simplă de a defini timpul convenabilă pentru amândoi.

Dacă un client este sigur despre programele lor, apoi scrie-l în jos ceva timp. Este întotdeauna mai ușor să se clarifice de masaj decât încercarea de a re-se leagă la noua înregistrare. Dacă înregistrarea aproximativă nu este posibil, atunci aranja un apel către clientul într-o anumită zi și oră atunci când clientul se va șterge programul său.
Luați responsabilitatea pentru client.

№3 strategie

Oferiți clienților dumneavoastră o ședință de masaj mai prelungit.

Într-o zi am fost în căutarea prin cartea recordurilor și a observat că unul dintre maseuri noastre efectuează în principal oră și jumătate de masaj. M-am dus înapoi la o înregistrări, chiar mai devreme și a observat că el a fost începând cu ora de masaj, a trecut pe oră și jumătate de masaj foarte repede.
Aceasta este o mare realizare, deoarece creșterea timpului de masaj de la 60 la 90 de minute, apoi. că vă crește veniturile cu 50%!
L-am rugat să dezvăluie secretul.
„Am presupus că dacă le place oră de masaj, atunci ei vor iubi și 90 de minute în următoarea vizită.“ A fost atât de simplu. Vudi Alen a spus odată, „Optzeci la sută din minciună succes pe suprafață,“ Eu aș parafraza „optzeci la suta din clientii dvs. cumparat mai multe masaje, este necesar să le ceară mai des“

Cum se face:
- Când scrieți clientul, să-l întreb dacă el a vrut să încerce un masaj de 90 minute în loc de ore.
- Ia-l de pe manșetă. Atunci cand clientii vin pentru un masaj spune că aveți încă 30 de minute de imediat după masaj, și vă poate oferi un masaj de 90 minute, în cazul în care clientul dorește.

№4 strategie

Call 10 clienți latente.

Păstrarea baza de clienți, această strategie poate crește în mod semnificativ veniturile.
Call 10 clienți care nu au fost au un anumit timp, și întrebați dacă doresc să se întoarcă pentru un masaj.
Înainte de a începe a face aceste apeluri se referă, întrebați-vă de ce clienții nu vor să te vadă.
masaj dvs. a fost teribil? Nu este probabil.
Dotare birou respingătoare? Nu este probabil.
Ai miros urât? Fie.

În orice caz, acestea sunt obtinerea unui masaj bun, te simți mai bine și fericit. Deci, de ce nu au venit din nou pentru un masaj?

Motivul simplu este că ei pur și simplu uita de tine. Ei au intenții bune. Ei doresc să fie sănătoși, și ei să aibă grijă de ei înșiși, dar ei au multe alte priorități. Viața trece. Este necesar să se ia și ridica copiii de la școală, muncesc din greu toată ziua pentru a găti cina și o mulțime de alte lucruri și au uitat despre ei înșiși.

Situația devine mai rău, dacă nu sunteți în contact cu clienții lor și să le reamintească importanța masaj regulate. Ei uită, treptat, cât de bine se simt după masaj. Ei uita cât de mult bine le-a dat un masaj. Și dacă tu crezi sau nu, ei uita cine esti.
Și nu e pentru că nu le place un masaj, sau că nu le place masajul, ei pur și simplu uita. Atunci când le suni, trebuie doar să le amintesc de existența ta. După un apel telefonic un procent ridicat de clienti inactivi va fi fericit să se întâlnească din nou.

Cum se face:

2. Sunt îngrijorat pentru tine și a decis să te sun. Majoritatea clienților vin cel puțin o dată pe lună pentru prevenirea, și nu te-am mai văzut de aproape un an. Sunt îngrijorat, este posibil ca sa întâmplat ceva, sau nu-ți place, atunci când a fost ultima dată când ați avut-o vreodată. Am crezut că o să te sun și știu că totul este în ordine mai bună.

- Întrebați-i dacă doresc să rezerve un masaj.
Nu toți clienții vor veni înapoi. Dar cred că dacă vorbești cu 10 clienti inactivi, 3 sau 5 dintre ei vor merge pentru un masaj din nou.

№5 strategie

Ia să știu cartier 10 oameni de afaceri.

Oamenii nu profita de serviciile dvs. în cazul în care nu te cunosc, de aceea este important să se comunice cu ei. Una dintre cele mai simple și mai directe metode de a atrage afaceri pentru districtul dumneavoastră.
Nu vei încerca să le vândă ceva, vrei doar să se întâlnească cu ei și să învețe un pic despre afacerea lor. Fii prietenos și să încerce să lovi o cunoștință, deoarece ei (oameni de afaceri) pentru a comunica cu multe persoane diferite, și ar fi dispus să vorbească cu tine imediat ce știi mai bine.

Cum se face:

№6 strategie

Cum se face:
- Tip 200 certificate cadou.
- Asigurați-vă certificate cadou pentru 30 de minute de masaj. Aceasta nu este o ofertă cupon. Acest masaj gratuit, fără condiții suplimentare. Imprimați aceste condiții sunt în mod clar în partea de jos a certificatului: .. „Numai pentru clienți noi gratuit puteți extinde până la 1 oră de masaj pentru numai 700 de ruble (prețul poate le atribui).
- Includeți toate informațiile de contact de pe certificat și scrie data certificatului la sfârșitul 2 săptămâni de la data difuzării certificatului. Vrei să încurajeze oamenii să le folosească imediat. Nu vrei să le colectarea de praf într-un birou sau pierdut. Cu un astfel de certificat scurt, vei atrage oameni care sunt activi, mai degrabă decât cei care sunt doar puțin interesați de această propunere, dar va aștepta până când vor avea timp pentru asta.
- Purtati certificate de cadou cu ei și să le inmana la fiecare ocazie. De exemplu, atunci când un client vine la urmatorul masaj, spun „Vreau să crească numărul de clienți, pot să vă dau 5 certificate în valoare de 4.000 de ruble, și le puteți da prietenilor și cunoscuții care au nevoie de un masaj.
- Când primesc un certificat. specificați data de începere și data de încheiere a certificatului.
- Atunci când cineva solicită, să utilizeze un certificat de cadou, să-l întrebi dacă el ar dori să-și petreacă o oră de masaj, cu un cost suplimentar pentru doar 700 de ruble. Dacă el refuză oferta dvs., poate fi amintit de ea din nou, atunci când o persoană vine la un masaj.
Cei mai mulți terapeuți de masaj a confirmat faptul că aproximativ 80% dintre clienți sunt de acord să plătească 700 de ruble pentru încă 30 de minute.
Nu uita să aplice primele 5 strategii. Discutați despre numărul de sesiuni și oferă fiecărui client să se înscrie pentru sesiunea următoare. Creșterea oferta, să 5 certificate pentru fiecare client nou.

De la 6 pentru a aplica aceste strategii simple de astăzi, vă va da practica o accelerare tangibil. Repetați acești pași în mod regulat și nu numai că veți fi ajuta o mulțime de oameni, veți avea mai multe venituri.

Potrivit revistei „Masaj și Caroserie“

articole similare