Timp de zece ani deja Rihanna este un lider în industria muzicală.
De-a lungul anilor, creativitatea și apariția Rihanna sa schimbat dramatic. Cu vârsta și experiența, ea a realizat foarte mult în cariera sa și a devenit una dintre cele mai cunoscute fete de pe planetă. Literalmente totul - traume și drama vieții sale personale, partea de sus a topuri în formă de cântece „Stay“ și „Umbrella“, o fumat marijuana ilegal și dieta nesănătoasă - toate acestea umplut ecranele televizoarele.
După profil înalt realizări în cariera lor și să obțină statutul de superstar, de Rihanna încă mai încearcă să mențină confidențialitatea problemelor vieții personale, în special în ceea ce privește conținutul ei violent, și relația din nou combustibil cu R B, cantaretul Chris Brown. Dar, de-a lungul anilor, în timpul diferitelor interviuri, ea a împărtășit în mod repetat unele fapte din trecutul său despre care ea este astăzi.
Puteți aprecia 50 de lucruri poate nu știți despre Rihanna
Rihanna a asistat la o exorcizare în Barbados Church
Rihanna a crescut într-o societate religioasă, și o dată a asistat exorcismul comise în casa prietenului ei. „S-au rugat la masă“, își amintește ea. „Eram tineri, și una dintre fete sa ridicat și tocmai a început să țipe. Îmi amintesc că ne-au încuiat în dormitor, pentru că nu a vrut copii să-l văd. De fiecare dată când au rugat, ea a început să strige vocea cea mai oribilă. E amuzant acum, dar la momentul respectiv am fost gata să pună în pantaloni! "
Rihanna nu a mers în jos la hotel Chateau Marmont, pentru că se teme de fantome.
Rihanna crede că Chateau Marmont bântuit. „E adevărat“, spune ea. „Este locul altcuiva.“ John Belushi a murit din cauza unei supradoze într-una dintre bungalouri hotelului infama de la Hollywood, pe lângă unii vizitatori și angajați au subliniat în mod repetat prezența a ceva supranatural.
Rihanna a găsit un tată pentru fumat cocaină în propria lor casă în Barbados.
Într-o relație cu tatăl Rihannei a avut urcușuri și coborâșuri. Când era mică, el a fost fumat cocaina, pe care a văzut cu ochii mei în propria casă. Părinții ei au divorțat când ea avea 14 ani.
Rihanna a fost ales în calitate de martor la nunta lui Katy Perry, dar nu a putut să zboare în India, din cauza problemelor din studioul de înregistrare.
Rihanna a fost foarte supărat despre lipsa nunta unuia dintre cei mai apropiați prieteni lui Katy Perry. Nunta a avut loc în India, dar Rihanna a trebuit să rămână în SUA pentru a re-piese pentru album tare.
Chris Brown a dat Rihanna pe buchet Ziua Îndrăgostiților de marijuana.
Noi credem că este Chris Brown a dat-o - două sărbători aparent Ziua Îndrăgostiților în acest an împreună și, evident, sa bucurat pe deplin. Și ce altceva poate fi un cadou mai bun pentru printesa de marijuana?
Rihanna a servit în cadeții și Shontelle era sergentul ei sergent de instrucție.
Atat artistul a crescut în Barbados Rihanna în tinerețe a intrat cadeți armata pentru unul dintre programele, iar Shontelle era ea sergent de instrucție sergent. „Am condus cadeți, le-am forțat să facă push-up-uri“, - a spus Shontelle. „Mai ales când sunt cu întârziere la clasa de foraj sergent.“
Rihanna suferea de dureri de cap ca un copil.
Rihanna când era mai mică, ea a luptat cu dureri de cap de zi cu zi, mereu încercând să se ascundă de prietenii și colegii lui acest lucru. „Niciodată nu am arătat cum sa simțit,“ - a spus ea. „Întotdeauna am păstrat totul în interiorul ... Când m-am dus la școală, nimeni nu știa niciodată ce sa întâmplat cu mine era ceva în neregulă.“
Toate călăreț Rihanna umplut cu junk food.
Rihanna călăreț curent este format din junk food, junk food, junk food din nou, cum ar fi: Flaming Hot Cheetos. Se pare că, chiar și de renume mondial pop stele și simbolurile de sex în fața lor nu poate rezista.
Rihanna a aparut cu albumul lor de debut, actul de deschidere pentru Gwen Stefani in timpul turneului ei.
Rihanna a recunoscut că el vrea să devină Black Madonna.
După lansarea debutul ei album Muzica de soare Rihanna a devenit dispus să dea fanilor chiar mai mult decât mine. În cazul în care vânzarea a fost un album Good Girl Gone Bad, Rihanna a simțit că a fost primul ei pas real în direcția de dezvoltare a carierei. „Orice altceva am făcut, a fost destul de ușor și relaxat - o mare parte din care, după cum se pare, ar putea face orice alt interpret. Dar se poate face doar un anumit actor .... Vreau să fiu un Black Madonna „, a spus ea.
Rihanna tur chitarist - Nuno Bettencourt Extreme.
Rihanna a dorit în mod special un album neapologetic a fost un cântec pentru cluburi de striptease.
Singer îi place cluburi de striptease, ea a fost în mod repetat văzut în astfel de instituții de renume precum perfecțiunile și Sin City, și a vrut să albumul neapologetic include piese pentru cluburile de striptease. Deci, atunci când Chris Brown și viitorul ei oferit să acorde o atenție la sunet un pic voluptoasă Mike Will, ea a crescut în noul ei imn „Pour It Up“.
Înainte de discursul său Rihanna, uneori, se furișează în cameră.
Înainte de concertele sale Rihanna, uneori, se furișează în camera intr-un hanorac mare pentru o mai mare camuflaj. „În acele momente, eu sunt prea aproape de ei, nici măcar nu într-adevăr un nu poate veni“, spune ea despre fani care au observat că era ea, dar lângă ea există întotdeauna un paznic, pentru orice eventualitate. „Dacă mă ating, cineva le atinge.“
Înainte de performanțele, pentru a calma nervii lor, cateva fotografii ale Rihannei băuturi lichior.
Chiar înainte de a merge pe scenă, de fiecare dată după bomboane absorbabile și corzile vocale calde, Rihanna va face câteva înghițituri de alcool pentru a calma nervii. Uneori este vodca, uneori tequila, suc diluat sau apă.
Unul dintre tatuaje Rihanna „Niciodată un eșec, întotdeauna o lecție“, scris invers.
Jay-Z a semnat contractul Rihanna în aceeași zi, când a întâlnit-o.
Rihanna - un mare fan al trupei emo Flyleaf.
Rihanna a câștigat un concurs de frumusete in liceu si a devenit domnisoara Kombermir.
Rihanna de mai multe ori a refuzat oferte de la revista Playboy.
După cum a raportat, Rihanna a primit numeroase propuneri din revista Playboy, dar nu a acceptat nici una dintre ele.
Dupa spectacole Rihanna benzi de jos și merge colanți, astfel timp de 30 de minute.
După concerte, potrivit unui articol recent pentru Esquire, Rihanna repede în camera sa și expus timp de 30 de minute, lăsând să se doar colanți.
În cel mai mare număr al Rihannei de hit-uri numărul unu în topurile Billboard Chart Pop melodii.
Rihanna a spus că la începutul carierei sale a simțit închis și nu a fost într-adevăr el.
Rihanna descrie începutul carierei sale pline de ură „claustrofobie“. Def Jam Execs nu permite să poarte ceva prea provocator sau chiar ruj rosu, doresc să vă rugăm să gusturile publicului tânăr. „Cred că am fost într-adevăr sub supraveghere puternică“, - a spus ea. „M-am păstrat în cadrul cel mai actual. Ca și cum acestea au fost oferindu-mi un plan și nu am putut efectua ".
Restaurantul preferat Rihanna - Giorgio Baldi.
Când Rihanna în Los Angeles, ea a fost cina la restaurantul Il Ristorante di Giorgio Baldi, de familie, restaurant italian în Santa Monica, aproape în fiecare noapte. Și menține mereu același chelnerul Marco.
Jay-Z Rihanna face încercarea de o mulțime de diferite produse alimentare.
A fost Jay și Beyonce Rihanna obișnuiți cu alimente restaurant. Ea este recunoscator pentru extinderea dieta lor constând în mare parte din junk food anterior, pe care o iubește. „Avem o așa-numită Vin în zilele de marți,“ - a spus ea. „Sau Vă prezentăm noul fel de mâncare în fiecare vineri, sâmbătă sau tratează similare.“
Rihanna prefera de fapt propriul lor parfum, Nud.
În timpul turneului de anul trecut a cunoscut 777 atunci când Rihanna cu 150 de jurnaliști răspândit în întreaga lume în șapte zile, depuși pe un plan în posturi Tweeter despre cât de uimitor parfumul ei. prima tranzacție a fost încheiată cu Secret Spray de corp; Astăzi, ea poartă propriul ei parfum, Nud.
„Umbrella“ a fost un cântec preferat de Rihanna, înainte de lumina a apărut „Diamonds“ cântec.
piesa cele mai preferate sale Rihanna a crezut „umbrela“, atâta timp cât nu este înregistrată „Este un cântec foarte puternic“, „Diamonds are.“ - a spus ea. „Te umple ... literalmente începe să se scufunde în ea. Chiar daca esti in club, ea acaparează creierul ".
Rihanna nu a absolvit liceul
După ce a ascultat pentru Evan Rogers în 15 ani, Rihanna a aruncat liceu să se mute în SUA și să continue cariera cântând, iar ea nu a absolvit liceul.
Nimic nu deranjeaza Rihanna mai mult decât atunci când totul este bine în viața ei.
Nimic în viață nu este îngrijorat de Rihanna mai mult decât atunci când totul perfect. „Acest lucru este rău“, - spune ea. „Îmi place competiția, obstacolele. Dacă relația este, sau cariera mea, sau alege rochia ... "
Jay-Z a ascuns un secret de la Rihanna, care a înregistrat un verset pentru "Umbrella".
Rihanna a avut nici o idee că Jay-Z a înregistrat un verset pentru „umbrelă“, nu a auzit încă versiunea completă și definitivă a piesei.
Rihanna a lovit pe fratele său mai mic în fața sticlei de sticlă.
Manolo Blahnik face pantofi special pentru Rihanna.
Aproape fiecare pereche de pantofi Manolo Blahnik, care este de Rihanna, la comandă - toate din cauza prieteniei sale cu proiectantul și faptul că ea poartă o dimensiune 9.
Rihanna nu a simpatizat inițial piesa „Pon De Replay“.
Rihanna a fost descoperit de către producătorii de muzică în timpul vacanței lor în Barbados.
În 15 ani, Rihanna a organizat un grup cu doi dintre colegii ei, cu care a mers la o auditie pentru producător Evan Rodgers. „La un moment în care Rihanna a intrat în cameră, impresia că celelalte două fete nu a existat“, a spus el. Ca rezultat, Rihanna sa mutat la Bronxville și sa oprit la Evan și familia lui de a lucra la albumul de debut.
Linia „Sunt un astfel de smochin Lady“ din piesa „Asteptati-va randul“, a devenit o mantra pentru Rihanna.
Stilul Rihanna este foarte sexy si departe de girly. Potrivit ei, linia „Sunt o astfel de femeie smochin“ a ei single „Asteptati-va randul“ a devenit mantra de stilul ei, relația ei cu tot și viața ei în general.
Favorit fel de mâncare Caraibe Rihanna - pui curry.
Rihanna este cunoscut pentru obsesia cu alimente junk its, iar mâncarea ei preferată - Italian. Dar, când se întoarce acasă în Barbados, ea nu poate mânca carne de pui cu sos de curry.
Dacă Rihanna nu a fost o cântăreață, ea ar fi studiat psihologia.
Dacă Rihanna nu a fost la partea de sus a topuri si a fost una dintre cele mai bune vedete pop, ea ar fi în continuare studiat psihologia. Dar, din fericire, totul sa dovedit în mod diferit. „Nu-mi place scoala“ - spune ea, - „mulțumesc lui Dumnezeu că eu sunt implicat în ceea ce fac.“
Printre prietenii mult mai mulți bărbați decât femei Rihanna.
Ca un copil, Rihanna a avut foarte puțini prieteni, și chiar și acum, se poate vedea doar ocazional pe cineva în afară de Melissa Forde și Katy Perry. „Am doar trei prietene și un milion de prieteni!“ - spune ea.
Rihanna Nicki Minaj a abordat cu o propunere pentru co-scris cântece rb pentru albumul R cotate, dar a fost surprins când a trimis în locul lui Nicki baladele.
Rihanna a fost uimit când am auzit melodiile Nicki Minaj a scris pentru albumul Rated R. „Ei au stat la sfârșitul albumului, dar a fost un cântec incredibil“ - a spus ea. „Baladele au fost frumoase. Nu puteam să cred ceea ce au scris fata-MC“.
Inainte de zona epilarea bikini Rihanna este de a se asigura că femeia care va face, cantareata mai în vârstă și nu vorbește în limba engleză.
La emisiunea „The Graham Norton Show“, Rihanna a spus ca prefera sa faca ceara femeilor bikini vârsta ei și care nu vorbesc în limba engleză, explicând că o zi a venit la tânărul, care a cunoscut-o, și a fost foarte inconfortabil situație.
Rihanna - cântăreț de afro-Guyanei, Barbadian și coborâre irlandeză.
Mama Rihannei, Monica Braithwaite, origine afro-Guyanei. Părinte, Ronald Fenty, o coborâre Barbadian și irlandeză.
Backlash împotriva cântece remikc Rihanna „Aniversare“, înregistrat cu Chris Brown, Rihanna prins cu garda jos.
Rihanna a apărut într-un rol cameo în filmul „Majoretele: Totul sau nimic.“
Cu mult timp înainte de filmare filmul „Battleship“, Rihanna a apărut într-un rol cameo în filmul „Bring It On: totul sau nimic“, în care a anunțat un concurs de majorete și a declarat că câștigătorii vor participa la filmarea unuia dintre videoclipurile ei.
Una dintre piesele mele preferate Rihanna - cântec Jay-Z "Empire State of Mind".
Rihanna este un mare fan al mentorului său, Jay-Z și mai ales îi place piesa "Empire State of Mind", înregistrat cu Alicia Keys. Ea a spus că, în astfel de momente dorește el nu a fost născut în New York City.
Rihanna îi place să te îmbraci oameni.
tur lung în autobuz tur este destul de plictisitor pentru Rihanna și echipajul ei, dar nu vă faceți griji, cântărețul își petrece cea mai mare parte a timpului pansament o echipă prietenoasă într-o varietate de costume.
filmul preferat de Rihanna "Napoleon Dynamite."
Rihanna a apărut într-un episod al serialului „All My Children“.
picioarele Rihannei asigurat pentru $ 1 milion.