5 sfaturi de prost că oamenii ar trebui să nu mai permite accesul în rețelele sociale

M-am săturat de toate aceste jocuri copilaresti stupide? Apoi, jocuri de rol pentru adulti - aceasta este ceea ce ai lipsit atât de mult timp;)

1. „Călătorie, în caz contrar viața ta este pierdut!“

Când ați călătorit pentru ultima oară? Cu mult timp în urmă? Sau nu merg? Ei bine, atunci ești ignorant și Redneck.

5 sfaturi de prost că oamenii ar trebui să nu mai permite accesul în rețelele sociale

Nu ai mers în Nepal cu un rucsac, o carte de la editor „Lonely Planet“ și propriul său suflet, vă conduce?

Silly 5 sfaturi pe care oamenii ar trebui să nu mai permite accesul în rețelele sociale

Călătorind îl învață pe om moderat. Datorită ei, știi, unele ocupă un loc modest în această lume. Gyustav Flober

În timp ce călătoresc, vei deveni mai bine. Este foarte greu - ambele au un loc de muncă!

Turism - e cruzime. Te obligă să ai încredere în străini și privează confortul obișnuit de a sta acasă și cu prietenii. Ai pierdut echilibrul. Nimic nu aparține, dar cele mai importante lucruri - aer, somn, vise, marea, cerul - toate acestea este înrudită cu eternitatea, sau la ceea ce ne-am imagina. Cesare Pavese

Îmi place să călătorească. Fura prosoape în hoteluri bune, acces la internet Wi-Fi în noua cafenea, exotice, întrebați localnicii despre modul în care trăiesc. Am înțeles că aceste citate ar trebui să inspire pe oameni să călătorească în jurul lumii, care de fapt sunt o modalitate foarte bună de a aprofunda cunoștințele lor despre umanitate și de a dezvolta ca persoană. Dar am ajuns la concluzia că, atunci când încercați să descrie recursul de călătorie un citat succint, aproximativ 100% din cazuri transforma într-un lăudăros arogant.

Călătorește în timp ce ești tânăr și au posibilitatea de a face acest lucru. Nu vă faceți griji cu privire la bani, trebuie doar să le lucreze pentru tine. Experiența și experiența este mult mai valoros decât banii.

Acesta este un citat foarte inspirat se referă, probabil, la cei care au posibilitatea, în orice moment pentru a cere bani de la părinții lor bogați. Desigur, puteți călători cu un buget limitat. Cu toate acestea, nu a face bani „lucru pentru tine“, dacă vă decideți să luați o vacanță de două săptămâni pentru a călători cu autostopul Peru. În acest caz, cine plătește facturile pentru serviciile?

Cunosc mulți oameni care călătoresc foarte puțin sau nu, dar nu pentru că au viziune tunel sau priorități greșite. Și astfel, încât atunci când au fost tineri, părinții lor au lucrat din greu pentru a oferi copiilor lor cu necesitățile și pentru a le oferi educație de bază. Apoi au crescut, a absolvit liceul și au început să lucreze din greu pentru a avea o viață mai bună. În același timp au avut părinți care la navor timp. a crescut, și sonny lor bogat sau fiica, care nu știu ce munca grea este acum acrobystitis cuvinte ale profetului Mahomed, care niciodată nu a spus cum de călătorie mondială face o persoană educată. Ei scriu că educația nu este importantă, în timp ce face erori de punctuație de bază.

Nu-mi spui cum ai educat - spune-mi cât de mult ai călătorit. Profetul Muhammad

Călătorii cu siguranță în măsură să te facă mai bine. Cu toate acestea, dacă sunteți după câteva graba de călătorie acasă pentru a te lauda prietenilor tăi că ai fost într-o țară în curs de dezvoltare și a întâlnit un grup de localnici, care, probabil, nu își pot permite să vadă lumea, este puțin probabil ca călătoria ta te-a adus o favoare.

Travel - un obiectiv care merită să-i încercat, dar nu te face mai bine. Este important să se ia în considerare preferințele personale și posibilitățile financiare reale ale persoanei.

2. „Doar alege să fii fericit!“

Sunteți mulțumit cu viața ta? Dacă nu, atunci citiți acest lucru.

Eu nu permit negativitate să strice toate lucrurile bune din viața mea. Eu aleg să fiu fericit.

Și acum? Nu? De ce? Nu poți să te trage împreună? Să încercăm din nou.

Fericirea - este o alegere. Tu - singurul care poate face singur fericit. Ești la fel de fericit ca a ales să fie fericit. Rik Uorren

Nu-mi spune că a fost mai rău! Acest citat vă arată calea spre fericire. Neconvingătoare? Și ce despre ce este scris mai jos?

Există mulți factori care determină fericirea unei persoane (genetica, echilibrul chimic, mănâncă broccoli și ulei de pește ca un copil la insistența părinților, etc.), și multe dintre ele sunt în afara influenței omului. Oamenii pot depăși circumstanțe nefavorabile și de a trăi o viață fericită, dar acest lucru este necesar pentru a forma obiceiuri sanatoase pentru a lucra din greu pe tine și de a face alte lucruri complexe, care vor avea un impact de durată.

Bucurați-vă de lucrurile mici, chiar și în viața ta, pentru că într-o zi se va întoarce înapoi și dau seama că sunt cele mai importante. Kurt Vonnegut

Dacă ar fi atât de simplu, cei mai mulți oameni ar fi fericit. Sfat „Doar alege sa fii fericit!“ Este plin de intenții bune, dar în ea există o anumită automulțumire. „Asta e tot ce este nevoie pentru a fi fericit. Deci, de ce nu ai? Ce este în neregulă cu tine? "

Un vârf de cuțit de fericire! Acesta este capabil să aducă un zâmbet, stârni optimismul, stimula relevanța, reduce depresia și de a îmbunătăți sănătatea dumneavoastră. Vă rugăm să treci pe ...

Da, fericirea poate afecta depresia. Dar, pentru un motiv sau altul nici unul dintre oamenii care suferă de depresie, am gândit niciodată la asta?

Daca esti deprimat, înseamnă că trăiești în trecut. Dacă sunteți ceva îngrijorător, atunci trăiești în viitor. Dacă ești calm, atunci va trăi în prezent. Lao Tzu

De fapt, dacă sunteți deprimat sau îngrijorat de ceva, atunci va avea, cel mai probabil, nu exista nici o tulburare mintală, care nu are loc pur și simplu din faptul că a pretins să înțeleagă ceea ce este timpul și memoria.

Lucrurile sunt atât de rău, în măsura în care ei să fie.

Este frumos să cred că secretul fericirii pot fi rezumate într-o singură frază simplă: „Bine și rău - totul este doar în capul tău“. Cu toate acestea, această abordare severitatea umalivaet tulburărilor psihice, probleme ale oamenilor și ceea ce într-adevăr ne face fericiți. Nu poți fi fericit prin magie. Calea spre fericire - un accidentat și lichidare, și sfaturi „adânci“ de viață vă poate cu greu ceva pentru a ajuta.

3. „lucreze mai greu!“ / „Nu ar trebui să funcționeze atât de mult!“

Hei, muncesc din greu pentru a realiza visele tale? Dacă vi se pare greu să rămână motivați, probabil, acest sfat va contribui la îmbunătățirea situației.

Munca grea, sacrificiu, nopți nedormite, lupte, eșec - toate se va achita.

Ei bine, acum sunteți gata să plug noapte lungă. Dar stai un minut! Nu aveți nevoie să muncească prea mult, altfel vei regreta toată viața mea!

Nimeni pe patul de moarte sa nu regret faptul că locul de muncă prea puțin.

Este mai bine să părăsească locul de muncă mai devreme și du-te cu vâsle, de exemplu, să moară fericit. Dar nu petrec prea mult timp de divertisment, altfel nu va fi de succes.

Cu cat lucrez, mai mult succes devin. Dzhek Uorner

Deci, se întorc să lucreze din greu pentru a îndeplini toate visele. Este nerezonabil, pentru că din nou sunt pierzi viața pentru nimic!

Viața este prea scurtă pentru a cheltui în întregime la locul de muncă. Viven Li

În plus, mai multe fotografii nu poate acoperi toate problemele omenirii. Este important să se găsească un echilibru între muncă și viața personală. Și da, faptul că mulți oameni nu pot face acest lucru, este o sursă de neliniște existențială. Cu toate acestea, vizualizarea acestui ca o problemă extreme ignoră faptul că toți oamenii au nevoi diferite. Unora le place să lucreze 80 de ore pe săptămână, alții o dată termina ziua de lucru, graba acasă să-și petreacă timpul cu familia și prietenii. Orice persoană are propria lor abordare a vieții.

4. „Nu pierde timpul pe hobby-ul frivol!“

Nu te uiți la televizor de multe ori? V-ați gândit vreodată despre faptul că reprezintă toate orele petrecute pe acest joc? Nu? Atunci pregateste-te. Am de gând să arunce în aer mintea ta.

Silly 5 sfaturi pe care oamenii ar trebui să nu mai permite accesul în rețelele sociale

Timpul - este o resursă, dar resursele au ajuns la o proprietate de capăt! Forțele TV vă să pierdeți timpul în zadar. S-ar putea spune: „Mă uit la TV, pentru că îmi place programe care mă fac să gândesc, râd și plâng, ei“ arunca în sus „subiecte de conversație cu prietenii, ajutând pentru a ține la curent cu cele mai recente tendințe, ceea ce este foarte important pentru viața noastră de zi cu zi“ . Ei bine, ești doar un ratat, în conformitate cu acest sfat snob, elitistă!

Oamenii săraci - un televizor mare, bogat - o bibliotecă mare.

Sper să nu joace jocuri pe calculator, sau vă direct drumul spre satul proștilor.

Dar nu te dus cărți de lectură în special, pentru că atunci uitați despre călătorie.

Cele mai bune povești din lume nu sunt ascunse în cărți, dar între paginile pașaportului.

Doar asigurați-vă că, atunci când călătoresc în străinătate Nu sunt prea multe fotografii!

Treziți și miros de trandafiri, în loc de Instagram.

Orice formă de dependență este dăunător, fie că este vorba de alcool, droguri sau idealuri. Carl Jung

Oamenii care împărtășesc inspirational citate similare, nu doresc să lucreze mai mult. Ei doresc să recunoască că își injectează o sudoare, dar între timp vă distra. oameni ciudați, dar mai harnic eu știu nu iau pauze, pentru a reaminti tuturor prietenilor despre cât de greu lucrează, în parte pentru că nu au timp să o facă.

5. „persoană oribilă să fie bine!“

Sunteți familiarizat cu aceste cuvinte, care ar fi spus Merilin Monro?

Sunt egoist, nerăbdător și un pic nesigur. Eu fac greșeli, scapa de sub control, și, uneori, dificil de a face cu mine. Dar dacă nu poți comunica cu mine când sunt într-o stare proasta, nu mă merită în stare bună. Marilyn Monroe

Și aici este un alt sfat din aceeași serie.

Nu încerca să se schimbe pentru a multumi pe altii. Fii tu însuți, și cei care într-adevăr nevoie să te iubesc atât de ceea ce ai.

Un sfat bun, dacă sunteți predispus la crize de furie, prea multă băutură, întotdeauna târziu, greșit, oameni, și așa mai departe. Iată un alt citat, care sunt concepute pentru a satisface aroganța umană.

Sunt mândru că sunt un nenorocit, pentru că eu spun întotdeauna adevărul. CM Punk

Sunt om sarcastic și obraznic ... Aceasta este o apărare naturală împotriva dramă, prostia și rahat ...

Dar plângerile lor pasiv-agresive ...

Când au nevoie de tine
Când aveți nevoie de ele

Nu mai am putere să o prietenie fără sens, actul sexual forțat și să vorbească fără rost.

... și punctele slabe Bared.

Nu-mi place când voi întreba: „De ce o astfel de fată frumoasă nici un tip?“. Da, pentru că am bl * QB, dezechilibrat emoțional.

Mai ales pentru cititorii blogului meu sub site-ul cracked.com

articole similare