Viitorul Papă ar trebui să înțeleagă că partenerul său să fie greu în următoarele 9 luni, deci va avea nevoie de tot ajutorul și sprijinul.
Sarcina - o perioadă dificilă în viața femeilor și bărbaților trebuie să ia o parte din sarcina în sine. Și știi ce? Ai chiar și o mulțime de plăcere. În primul rând, veți avea un sentiment de apartenență. Și în al doilea rând, femeia devine mai multe emoții pozitive, impresii și experiențe, atunci când papa viitorul este implicat activ în procesul de sarcină.
Viitorul Papă să devină primul asistent la femeia gravidă. Ea cunoaște o ușurare inexprimabilă, primirea de mesaje non-verbal (sau verbal) de la un om care este gata să fie un partener de încredere în îngrijirea copilului, și nu numai în crearea sa.
Familia ta vin schimbări grandioase. Cu un comportament corect, va fi capabil să îndeplinească evenimente fericite o familie puternică și fericit.
Deci, ceea ce trebuie să cunoască viitorul Papă și modul în care el ar trebui să acționeze?
Ascultă și ... vorbesc!
Dă partenerului tau un mesaj clar că ea poate vorbi cu tine despre tot ceea ce-i în cauză: pentru șoc nervos, temerile cu privire la procedurile viitoare, despre modificările apărute în corpul și aspectul ei. Vă puteți gândi la toate aceste experiențe și ilogic și fără importanță, dar păstrează aceste gânduri pentru mine. Nu este suficient doar să-i spun, „cool-l!“ Sau „Nu te mai îngrijora.“ Ascultați-i, oferă pentru a ajuta la căutarea de informații utile, du-te de-a lungul la medic, să ia o zi liberă de lucru și doar du-te undeva împreună pentru a risipi gândurile tulburătoare. Din moment ce esti o adevarata echipa, nu ascunde de ea, și temerile și preocupările lor. Acesta va fi mult mai ușor să treacă prin această perioadă dificilă pentru fiecare dintre voi.
Starea femeii în timpul sarcinii este extrem de instabilă, nervii ei spulberat, nu există absolut nici o armonie interioară. Ajut-o sa se simta dorit. Las-o să știu că ai sprijini în totalitate.
Devino soția sa un bun „soție“
Nu este doar o mare pentru a obține obosit aceste zile, dar emoțional vulnerabil. Imaginați-vă cum trebuie să se simtă atunci când un kilometru în plus a călătorit - o masă reală, iar burta în creștere nu oferă o etaje normale de spălare sau ridicat la farfurie.
Nu este nimic ciudat despre omul de la aragaz. Multe femei găsesc acest spectacol este foarte interesant. Și dacă aceasta va ajuta femeia gravidă se simt mai bine, atunci de ce nu pregătiți-vă să mănânce?
Ia pachet de îngrijire
Dă femei complimente! Acest lucru le va da puterea de a îndura tot ceea ce ei vor experimenta în viitorul apropiat.
Deveniți Director Relații
Învață să fie dezvăluite soției sale, de a împărtăși cu ei experiențele și așteptările lor. Crede-mă - acest lucru va face relația mai puternică!
Întotdeauna să fie conștienți de
Vei face o impresie buna pe femeia ta, spunându-i cum îți place această linie întunecată pe stomacul meu și, ca din întâmplare, referindu-se la denumirea științifică. Și va fi foarte frumos atunci când îi spui brusc că astăzi copilul în burtă de aceeași mărime ca și avocado. Mai multe cunoștințe aveți, Mai calm veți simți în probleme cum ar fi sexul în timpul sarcinii (nu, pur si simplu nu se poate face mult rău copilului), sau cum să ajute pe soția mea se simt mai bine, ce să facă în ziua nașterii copilului, cum să se pregătească apartament pentru mame evacuate cu copilul de la spital.
Cel mai adesea menționată ca toxemia femeile gravide greață și vărsături în timpul primului trimestru de sarcină. Disconfortul va fi un 12-13 săptămâni de sarcină, în cazuri rare, - până la 16 minute.
În a doua jumătate a sarcinii, de multe ori am fost chinuit arsuri la stomac. Iubite glumit ca bebelusul se va naste cu parul lung - un semn adevărat. Ei bine, eu nu sunt foarte semne cred, dar cum să se ocupe cu arsuri la stomac acum știu.
Unii în timpul sarcinii nu doresc sex. Toate acestea fac parte din această înțelegere: în organism există schimbări ... au altă dorință sexuală în această perioadă a crescut foarte mult. De ce se întâmplă acest lucru?
Doar câteva asane va da muschii flexibilitate, elasticitate, să le întărească. Deosebit de important să se mențină în formă mușchii abdominali, deoarece acestea joacă un rol important în timpul sarcinii și al nașterii. O exerciții speciale de respirație pot ajuta la ameliorarea durerii în timpul travaliului
Strămoșii noștri iubit totul de neînțeles pentru a explica semne prevestitoare. Și dacă te gândești la asta, un grăunte de adevăr în multe superstiții populare încă acolo.