Bine ai venit soția și soțul este cinstit.
Acesta a fost mult timp crezut că a fost o femeie bunăstarea familiei depinde. Acea femeie ar putea face omul ei de succes și noroc. Sau să conducă rasa de soțul ei la mizeria completă. Prin urmare, cele mai multe dintre nevestele fiilor săi să aleagă cu înțelepciune părinții. Și bine, atunci când opinia lor coincide cu sentimentele tinerei.Desigur, o femeie nu trebuia să se întoarcă de pe munte, doar pentru a câștiga o familie de viață. Acesta a fost întotdeauna sarcina unui om. Ceea ce a fost cerut de femei a fost mult mai important pentru familia bunăstarea și prosperitatea.
Femeia a trebuit să aibă abilități speciale. Se poate spune că este un pic magician.
Sarcina ei a fost de a crea o viață de familie și relația cu soțul ei, astfel încât omul însuși a vrut să meargă și să banii în casă. Că ea (femeia) a simțit pentru soțul ei, ca un zid de piatră. Și apoi banii curgeau la familia râului, și genul (soțul) a înflorit.
Se credea că o femeie ar putea bloca complet canalul de primire a banilor în familie. Și pentru a face acest lucru, nu au nici un efort deosebit ... La doar câteva bug-uri minore, și bani în familie este plecat.
Ce este această eroare, vezi mai jos. Eu le-am tradus într-un mod modern, de a fi mai aproape de viață.
Eroare 1 să se dedice în totalitate la gospodărie și de familie, absolut nu le pese de partea financiară a vieții de familie
Servicii de menaj, gătit, având grijă de soțul și copiii ei. acest
Femeile au fost întotdeauna adevăratele responsabilități în familie. Pentru a hrăni familiile lor, să găsească o pereche de cuvinte calde, pentru a menține credința lor, pentru a explica „doar dreptul“ - acest lucru în orice moment, femeile au fost angajate. Asta e singura relație cu aceste taxe femeile erau foarte diferite.Unele femei sunt „mai profitabile pentru a vinde“ valoarea soțului lor temele (și eu spun limba acestui om). Imediat a devenit clar că această femeie nu este „balast“ și „servitor“, și este găsi foarte valoroasă pentru bărbați. Aceste femei au primit nu numai recunoștință și respect, dar, de asemenea, cadouri, bani care ar putea dispune de la alegerea sa. Acești bani, împreună cu banii pentru vânzarea de meserii și a surplusului economic din Rusia, numit bani femeilor. Soțul meu nici măcar nu întreba ce își petrece soția lor.
Altele femei considerate agricultura datoria sacră. Ei au adus la ideea că ele pot servi doar ca un soț necondiționat și nu au drepturi. Pentru ei, și „mulțumesc“ a fost pentru fericire - cel puțin spun ceva. Ca urmare, ei umăr sarcina grea, petrecerea timpului și energia lor asupra vieții de familie, dar puțin să aibă dreptul în această familie.
Încearcă să ghicească care dintre opțiunile de relații monetare în influența de familie mai bine ca o femeie, și familia în sine.
Eroare 2 Pentru a spera ca omul însuși să aibă grijă de este de a proteja interesele financiare ale soției sale
Uneori, femeile preferă să nu intervină în problemele financiare ale familiei sale. „La urma urmei, aceasta duce doar la conflicte inutile“ sau „E atât de greu pentru mine“ - spun ei. Ei nu știu - câți obține soțul lor, dacă a avut datorii sau prime, în cazul în care și în ce condiții soțul investește banii familiei.
În speranța de a menține pacea în familie, aceste femei, fără nici măcar, bomba cu ipoteca. Omul avea neapărat grijă de propria lor bunăstare. Asta e doar femeia este ideea omului de bine nu poate fi fericit. Mai ales dacă aveți de fiecare dată pentru a explica de ce este un alt rimel sau o a doua pereche de ciorapi.Dar această situație este periculoasă, nu numai din punct de vedere financiar. Controlul cheltuielilor de soția sa, soțul știe totul despre ea și nu mai este considerat „un mister.“ Acum, ea este o carte deschisă pentru el și foarte bine controlat. Este acum o femeie nu se întâmplă nicăieri și nu trebuie să-l câștige.
Un om este cunoscut a fi foarte atasat de noi si necunoscute. Sunt sanse ca el va merge acest aspect nou pe partea. Din păcate, totul este nou și interesant astăzi este scump! Acest lucru înseamnă că aventurile finanțelor soțului ei soției docile care a uitat să ceară permisiunea.
Eroare 3 Femeia nu știe cum să-i spun soțului ei despre dorințele și obiectivele lor financiare, astfel încât omul a vrut să câștige mai mult
O femeie într-o astfel de situație este supărat pe soțul ei. Ea este ofensat, simte că omul ei nu vrea să facă nimic, fie pentru sine sau pentru familiile lor. Ea începe să o împingă ca un om din spațiul său interior - sexul reținere la sursă, apoi critica, trebuie doar să verse frustrarea lui. O ceartă ar trebui să fie bine!
Bărbatul, la rândul său, sigur că soția lui „doresc prea mult“ și nu-i place și nu o apreciază. Și, la rândul său, începe să pedepsească - face cuib de ouă, bea mai mult decât de obicei, abandonarea în mod deliberat ofertele financiare profitabile.
Dacă lăsați situația să ia cursul, ar amenința nu numai sănătatea financiară a familiei. Poate amenința familia în sine.
Eroare 4 Femeia în finanțele familiei preia controlul
În acest caz, femeia consideră că este perfect normal să ia salariul soțului ei, imediat ce el aduce acasă. Distribuirea resurselor de familie este angajată în ea, de asemenea. Toți ceilalți membri ai familiei în liniște de așteptare pentru banii lor pentru „bani de buzunar“
A fost de asemenea soții, uneori, puteți auzi fraza:
„Soțul meu este un cap lipsit de banii pe care i-am dat singur afară“ sau „l-am identificat ca fiind mai mulți bani ca el a cerut. ... apoi sa uitat în pungă și a găsit „extra“ bani ... se pare ca el mă înșela ... "Femeia, de bună voie sau fără voie, ia în sine un rol foarte important în familie - gestionarea și responsabilitatea pentru bunăstarea.
Ea uită partea simplă, dar foarte valoroase - care distribuie banii, de fapt, și dureri de cap ca o familie pentru a supraviețui pe acest buget. Un om se simte complet liber de această durere de cap. La urma urmei, această femeie ar trebui să „iasă“ și de a salva, și apoi scuze „de ce astăzi supă fără carne.“
Eroare 5 O femeie încearcă să arate un om care ea este în măsură să conțină ea ... sau, cel puțin, nu poate câștiga mai puțin decât
Vei fi surprins. dar omul această stare de lucruri nu va rezista mult timp ...
După o scurtă 2-3 certuri, el va găsi repede pentru tine. Alegerea nu e foarte mare.
Omul sau „se întindă pe canapea.“ Acesta va da bucura pe deplin posibilitatea de a-și întreține familia. Sau alege a doua opțiune - pentru a găsi cel care va permite să conțină.
Crede-mă, nici un om normal care poate face bani, nu tolerează concurența cu o femeie „care devine mai abruptă.“ Nu pentru că, el a luat-o ca nevastă-sa, și a promis să aibă grijă de ea! Concurența-l în afara vetrei lipsește.
De aceea, orice concurență cu omul efectuat o femeie înfrângere.
În total, aproximativ cinci bug-uri enervante. Ei nu strica doar relația într-o pereche, dar, de asemenea, reduce foarte mult șansele de soțul ei pentru a aduce bani familiei. Amintiți-vă că prea au observat în mod repetat ceartă cât de mică sau neînțelegere în familie, ca urmare a fluxului redus de numerar.
Ați ajuns la această pagină din greșeală?