Toate problemele asociate cu școala, am folosit-o pentru a da vina pe ea. Dar școala nu este preparată „în suc.“
Viața ei depinde de mai mulți factori: situația economică din țară (alocarea de bani pentru educație), demografice (fertilitatea în prezent de mare -, prin urmare, lipsa locurilor în grădinițe și reapelarea în școli), legile care vin în Ministerul (a lansat noi standarde atunci când școlile într-o țară săracă și nu le poate satisface pe echipament), factorul uman în cele din urmă (la fel ca toate ieși și poate, înainte de proteste, este necesar pentru a înțelege situația).
Asta e ceea ce încercăm să facem este să vă prezintStudiile în a doua schimbare
Copilul meu frecventează câteva cercuri și secțiuni. În anul următor, el va merge la gradul 6 și el va trebui să învețe a doua schimbare! Dar este foarte incomod, deoarece nu există nici clase de dimineață, dar în anumite secțiuni nu va avea timp pentru lecții! Ce pot face părinții pentru a evita a doua schimbare?
În instituțiile cu studiul aprofundat al anumitor subiecte, licee și gimnazii, de formare se desfășoară numai în prima schimbare.
Instituțiile care lucrează în două schimburi, de formare, 1-x, 5-x, 9 final și clasele 11 și clasele de compensare de formare trebuie să fie organizate în prima schimbare.
Formarea în 3 schimburi în instituțiile de învățământ nu este permisă.
Deci, vă puteți da cartea copiilor la unul dintre sărbători. Alte opțiuni cadou studenții pot peep aici.
2. De ce este școala o mulțime de lucruri?
De ce sunt atât de multe discipline școlare? Copilul nu a avut timp, și cadrele didactice necesită teme cu precizie în timp.
Instituțiile de învățământ sunt libere pentru a determina conținutul educației. alegerea de formare și de sprijin metodologic, tehnologii educaționale implementează programe educaționale. (V. 28, n. 2)
(Legea „Cu privire la Educație în Federația Rusă»)
3. Studiul limbii naționale în școală?
Școala a prezentat studiul limbii materne a republicii. De ce este copilul meu, dacă nu suntem oameni indigene?
La stat și municipale de învățământ instituțiilor aflate pe teritoriul Republicii România, poate fi administrat la predarea și învățarea limbilor oficiale ale republicilor din România, în conformitate cu legislația Republicii România. Predarea și învățarea limbilor oficiale ale republicilor din România în cadrul programelor de învățământ acreditate de stat se efectuează în conformitate cu standardele educaționale de stat federale, standardele educaționale. Predarea și învățarea limbilor oficiale ale republicilor din România nu ar trebui să fie puse în aplicare în detrimentul predării și învățării limbii oficiale a România. (Art. 14, punctul 3)
4. O parte din mine profesor
Avem o astfel de problemă. În sala de clasă, în cazul în care învățarea copilului meu, în continuă schimbare profesor de limba română. Unul devine bolnav, celălalt va merge în concediu de maternitate. Și copiii să ia examenul, ce să fac?
Legile nu rezolvă această problemă. Apoi dau vina pe factorul uman. Oricât de mult ne-am putea dori să lecții efectuate de un singur cadru didactic, nu putem preveni schimbarea.
Pe de o parte, vreau să văd generația mai în vârstă de profesori a dat locul tinerilor (care, de asemenea trebuie să înceapă familiile lor), precum și doresc tineri au fost ocupat doar școală de problemele sale, viața studenților. Dacă aveți propria familie, veți dori să-și petreacă mai mult timp cu ea. Un profesor (în special tineri) nu au vrut să?
Munca în școală acum insuportabil de dificilă. Sub presiunea din toate părțile, iar dacă încă părinții nemulțumiți în mod constant „De ce cheltui atât de puțin timp cu copiii noștri?“. sau copii înnebunitoare în clasă și nu dau o veste care este încă profesorul? Probabil să părăsească școala. În caz de boală sau de pe concediu de maternitate - din cauza timpului, dar că profesorul a vrut să se întoarcă la clasă, părinții și elevii trebuie să fie educabil, Kinder. O mulțime depinde de profesor, dar nu mai puțin de elevii și părinții lor. Citiți acest articol. Ea a explicat în detaliu pentru a tine ideea.
5. Obține cumpăra școală de schi!
Copilul meu studiază în clasa a 5-a, și toți subiecții au avut „excelent“, dar exercițiile. Datorită faptului că suntem din cauza dificultăților financiare, nu pot cumpăra schiuri, un profesor de educație fizică pune „doi“. Este adevărat?
Vă mulțumim pentru citirea acestui articol.