S-ar părea o rețetă de tristețe și singurătate găsit: te distra cu ceva. Și totul este bine, dacă nu un „dar“. Mulți oameni sunt ocupați cu munca lor, casa, dar ele sunt complet singuri, chiar și în rândul societății. Deci, regula „ocupă-te cu ceva“ nu acționează deloc? Sau poate că o persoană este în căutarea afară încă nu este acolo?
Ceea ce oamenii văd mântuirea de la singurătate, și dacă acesta este un instrument de încredere?
Mitul 1: Familia sunt toate vor fi diferite
Cât de des fetele tinere se repetă această frază și sper că căsătorie și o schimbare de decor le va salva de singurătate. La urma urmei, ce este singurătatea? Stat atunci când nimeni nu te înțelege și te simți inutil. Multe fete vis care vin prințul care îi va salva de la acest sentiment și să facă ei fericiți. Dar acest lucru nu va fi! Nu fi! Dacă sunteți singuri în casa părintească și situația existentă, căsătoria nu te-ai salva! Tu du-te peste problemele lor în propria lor familie, asta e tot.
Care este soluția? Reconsidere relația lor cu părinții, cu rudele. Ei - primul dintre cei care te va înțelege și te sprijini. Schimbați atitudinea față de ei și să urmeze porunca a cincea, „Cinstește pe tatăl tău și pe mama ta, ca Domnul te, Dumnezeul tău a poruncit, ca zilele tale să fie bine cu tine, și asta a fost ...“.
Nu te uita de ieșire în zbor la o altă familie - așteptați voia lui Dumnezeu pentru ea și să învețe să fie fericit în cazul în care vă aflați acum acolo.
Mitul 2: Trebuie să găsim pe cineva care poate asculta
„Dacă cineva nu înțelege, găsiți cel care poate vorbi!“ - atât de des gândesc și să facă oamenii care se simt singuri. Dar este trebuie să fie cineva care poate vorbi? Dacă există o astfel de abordare a vieții, prietenii nu vor. Prietenia este necesară pentru a consolida și dezvolta, dar să nu o relație de consum fac.
„Cine ar fi prieteni trebuie să se arate prietenos“ - astfel încât Biblia ne învață. Și dacă încă nu prezintă un prieten bun, este posibil ca motivul este tu și atitudinea ta față de alții? Fiecare - este cel cu care te confortabil și care te înțelege. Dar pentru a avea un prieten și dezvolta această prietenie, trebuie să facem un efort și să fie prietenos.
Reconsidere inima ta. Cât de des ați arătat animozitate și suspiciunea altora? Poate că acesta este motivul pentru prăbușirea prietenia ta.
Mitul 3: Eu sunt singur, pentru că nimeni nu mă iubește
Aceasta este adevărata minciuna că mulți cred: „Tu chiar nu ai vrea ca nimeni - nici un apel pentru întreaga zi, chiar nu SMS-uri“
Dumnezeu spune în Biblie: „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu - Dumnezeul tău; Eu vă va întări și vă ajuta „(Isaia 41,10); „Fie ca femeie să uite copilul la sân, astfel încât să nu milă de rodul pîntecelui ei? Dar dacă ea uita, eu nu te voi uita. " (Isaia 49:15).
Dumnezeu ne-a dat promisiuni minunate, care confirmă faptul că el - credincios și prieten și tată de încredere. Prin aceste promisiuni, și dragostea lui Dumnezeu nu poate fi decât atunci când deschizi inima pentru El și caută relații cu El.
Mitul 4: Dacă vă ceva de făcut, singurătatea va trece
Problema este că oamenii înșiși, de fapt fac ceva. Cineva cufundat în muncă, cineva în auto-îmbunătățire, cineva să călătorească, încă alții în familie. Dar acest lucru nu aduce întotdeauna ora estimată a rezultatului. De ce?
Pentru a simți important într-o societate, trebuie să-și găsească locul în ea. Dacă găsiți destinația și misiunea pe care a pus Creatorul, esti cel mai fericit om pentru tine. Nu vei simți singur, pentru că vei ști: Am nevoie de tine la Dumnezeu, iar oamenii au nevoie.
Să presupunem că nu aveți timp să fie trist! Amintiți-vă că o schimbare de decor nu va ajuta sa scapi de problema singurătății și a lipsei de înțelegere, iar prietenia nu poate fi prezent pe baza de consum. Dumnezeu te-au lăudat până singurul Lui Fiu, și vă cheamă la co-lucratorilor pe teren.
„Doamne, ce îmi vei trebui să fac?“ - hai la această întrebare vine în minte de fiecare dată când inima începe să se strecoare în sentimentul de singurătate.
Cum de a începe viața de la zero si sa te regasesti? Vei știi că e legendar de formare în direct Yitzhak Pintosevicha «Genesis - Way Butterfly (cu Firewalking) ™»! Vino și reîncărcați viața ta!
Ești un expert sau doresc să devină una?
Cadou gratuit de la Yitzhak Pintosevicha - „Cum sa devii un expert și visele devin realitate!“
Scurtați calea spre visele tale !!