38 comentarii despre policlinică consultativ ochi la București, strada Mytnaya Yakimanka, 24

Dupa ce a citit un comentariu negativ despre Elena Yurevna, sincer, a venit la recepție este foarte precaut, deoarece aceste cuvinte oamenii au scris că un medic care lucrează în închisoare, a adus nepotul său, și cred că, „Dreptul începe acum!“ Nepotul meu are o vechime de aproape 11 de ani, dar probleme cu vederea nu a fost în ochi picături nu picurat niciodată, un ochi picurat medic în liniște, dar al doilea nu este dat, a început să plângă și nu au fost de acord, dar Elena numindu-l un aur bun, copil, (prin modul în care aceasta copil mai mult decât înălțimea ei), la 15 minute să-l convingă, să fac. mai departe ›

Vreau să mulțumesc medicului Voroninoy Margarite Yurevne. Un an și jumătate, a existat la ea o „coloboma coroidei“ patologie ochi congenitale. explica întotdeauna totul, negativism, suferință fiica isteric în timpul inspecției. Și întotdeauna se adaptează la un rezultat pozitiv. Datorită ei!)

Semnat pentru detectarea ochii unui copil (3000 p.). Acest serviciu este gratuit și acolo, dar să pariezi cu un copil de la celălalt capăt al Moscovei de două ori (pentru a confirma diagnosticul și a înregistrat într-o coadă) un salariu mai bun. Bani dat la recepție, după 2 minute, asistentul medical a luat copilul în cameră și după 2 minute, acesta a fost făcut, copilul este mutat relativ eroic. Said orice recomandare de a efectua. Așa cum se spune pentru toți banii din clasa sa. Dar a meritat.

Astăzi, pentru a ajunge până la departamentul de ochi la tel. 8-499-237-20-82. Respectiva primă conduce până la observarea (diagnosticul dacriocistita) pentru a confirma diagnosticul. Modul de operare de vizionare Mon.-Vineri. 8-30 la 19, 8-30 nm la 17 fără înregistrare. Apoi, se înscrie în persoană de la recepție.

Copilul meu 2, 5 luni, de la naștere să sufere cu dacriocistita neonatală (ochii supurează și lacrimi). Schimbate de 3 ori picătură la destinația pediatrului nostru și de a face masaj, dar nimic nu a ajutat, numai să sufere și eu și copilul meu de masaj. Foarte recunoscător pentru medic si asistenta Efimovoy Elmire Elena, 3 minute ne-au salvat de la suferință, am cercetat cele două kanalchiki. Acum suntem ochii fine și curate, și suntem fericiți :-) Multe mulțumiri pentru ei și un arc mic pentru a le.

roșind ferm ochii fiului său. El a venit la clinica districtul la optometrist - toate prohibitive. Ea a plecat cu copilul in clinica ochi la Morozov. Sa constatat că biroul de taxe este deschisă până la ora 19:00 în fiecare zi, coada era mic, dr (Matveev) a fost foarte politicos, toate au vorbit și au scris drop-mi copilul, care ochii bine schipyat. In clinica noastra un Albucidum numit. Mi-a plăcut foarte mult. Mult noroc tuturor.

profesioniști foarte mari muncă. Copilul a căzut vedere, de ce - nimeni nu poate spune. Am călătorit la Institutul Fedorov - De asemenea, nu a spus nimic. Și în clinica de ochi pentru a face unele grave sondaj (2 zile chestionate) și a stabilit un diagnostic, și apoi s-au grabit la spital pentru tratament. Sperăm că viziunea este restabilită. Doamne ferește ca medicii de sănătate să continue să lucreze atât.

Dupa ce a citit un comentariu negativ despre Elena Yurevna, sincer, a venit la recepție este foarte precaut, deoarece aceste cuvinte oamenii au scris că un medic care lucrează în închisoare, a adus nepotul său, și cred că, „Dreptul începe acum!“ Nepotul meu are o vechime de aproape 11 de ani, dar probleme cu vederea nu a fost în ochi picături nu picurat niciodată, un ochi picurat medic în liniște, dar al doilea nu este dat, a început să plângă și nu au fost de acord, dar Elena numindu-l un aur bun, copil, (prin modul în care aceasta copil mai mult decât înălțimea ei), la 15 minute să-l convingă, să fac. mai departe ›

Am fost pe consultarea în departamentul de copii Morozov a ochiului spital din Moscova, pe stradă. Mytnaya la medicul Prokhorova E. Yu cuvânt - probleme îngrozitoare. Ea nu a lucrat în spital de copii și în închisoare cu prizonieri. Posac, nici măcar nu am auzit, pe ce, cu ce a venit. Cu copiii încă mai doresc medici să fie mai atent și politicos. Ar fi de dorit să se întrerupă recepția se ridice și să plece, dar a așteptat punctul culminant. Am început să trag un copil, încercarea de a ridica lentile, pentru oricine altcineva. mai departe ›

Uita-te cu copilul tau primul an, totul a fost bine, dar astăzi a sosit în avans la recepție. Fetele de la recepție nu a putut găsi harta, referindu-se la faptul că acestea au o problemă de calculator. Ei ne-a adus la un nou card, dar nu am nevoie, am nevoie de harta, în cazul în care au fost scrise înregistrările medic și în cazul în care diagnosticul, ei bine, totul, tot copilul meu. Bine că am avut propria mea declarație, și le-am luat cu el. La recepție stau 5 persoane, iar ceea ce fac. Și înscriși aproape o lună într-adevăr. mai departe ›

Doctor Belashova Marina Alexandrovna cabină. 8. Nu calificați, nu ca niște copii, obraznici, batjocoritorilor și arogant. Nu a fost diagnosticat corect, copil speriat, la comentariul meu cu privire la posibila eroare a răspuns iritată. În timp ce ea nu poate citi chiar informațiile corecte din dispozitiv. Chiar și liber să-i sfătuiesc să nu meargă.

Vreau să mulțumesc medicului Voroninoy Margarite Yurevne. Un an și jumătate, a existat la ea o „coloboma coroidei“ patologie ochi congenitale. explica întotdeauna totul, negativism, suferință fiica isteric în timpul inspecției. Și întotdeauna se adaptează la un rezultat pozitiv. Datorită ei!)

observate întotdeauna în clinica gratuit. De data aceasta a trebuit să plătească 2600, și pentru ce? Stătut în coridorul din afara carcasei 8, nu există nici un loc să se așeze. Da, și timpul de înregistrare la 11:50 a luat doar 12.20! Întrebare: „Pentru acest tip de bani să ia orice pentru o mai bună și-a schimbat!“

M-am înscris pentru detectarea ochii unui copil (3000 b.). Acest serviciu este gratuit și acolo, dar să pariezi cu un copil de la celălalt capăt al Moscovei de două ori (pentru a confirma diagnosticul și a înregistrat într-o coadă) un salariu mai bun. Bani dat la recepție, după 2 minute, asistentul medical a luat copilul în cameră și după 2 minute, acesta a fost făcut, copilul este mutat relativ eroic. Said orice recomandare de a efectua. Așa cum se spune pentru toți banii din clasa sa. Dar a meritat.

În copilăria mea am fost condus la o părinților de vizionare (în anii 90). Ca urmare, medicii locali aproape mi-a lăsat fără viziune, pune diagnostice nerealiste și direcționarea pentru funcționarea, au spus că, dacă faci o operație, s-ar putea orbi, iar în cazul în care operațiunea nu merg orb, în ​​orice caz (la nașterea genelor mele au fost culcat în față ). Vă mulțumesc foarte mult pentru părinții mei, care nu au ascultat aceste „medici“ și nu a făcut nimic în acest moment ochii mei 100% a surprins colegii de multe. M-am dus acolo cu ea. mai departe ›

Astăzi, pentru a ajunge până la departamentul de ochi la tel. 8-499-237-20-82. Respectiva primă conduce până la observarea (diagnosticul dacriocistita) pentru a confirma diagnosticul. Modul de operare de vizionare Mon.-Vineri. 8-30 la 19, 8-30 nm la 17 fără înregistrare. Apoi, se înscrie în persoană de la recepție.

Am vrut să știu de ce? preturi Space. Beneficii numai pentru persoanele cu handicap și mari, cealaltă doar pentru bani, și cum să obțineți o intervenție chirurgicală, după trimiterea? Sunt o mamă singură cu doi copii nu este considerat un beneficiu, de ce? Am vrut să știu, este o clinica de ochi a devenit o instituție privată, care ar trebui să plătească pentru tot? De ce, atunci, politica MHI?

Alo Sunt cu copilul culcat în 21 clinica de boli infectioase. Copilul este înscris cu un diagnostic de bronșită, medici fără raze X și ultrasunete a fost tratat pentru bronșită. În cele din urmă, sa dovedit că copilul are un defect cardiac. Din moment ce cu boli de inima, am fost acolo am luat infecție infecțioase. Copii 7 zile de vărsături, diaree a fost teribil, ceea ce medicii i-am răspuns cu calm această infecție nosocomială. Asistentele pur și simplu groază! Copilul a avut o temperatură de 39 au, la rândul lor, dintre care nici unul nu a făcut-o. ne Evacuate. mai departe ›

Atitudinea mai dezgustător pentru copiii și mamele lor au experiență cu alte departamente, dar Morozov - doar uuuuzhas. Am fost mușcat de un câine, copilul este de 2 ani, ureche musca, o zgârietură pe ochi și o zgârietură pe cap, a ajuns la șapte seara și apoi se vin, ca de așteptare pentru o ambulanță - cum ar fi moartea, a luat doar nouă, și apoi aruncat, de Laura, The la chirurg, acesta este inca unii medici numit (nimeni nu știa de medici - cui), toate tipa in timp ce copilul, doar două în dimineața cap mic și capsa cusute, pune-l. mai departe ›

Copilul meu 2, 5 luni, de la naștere să sufere cu dacriocistita neonatală (ochii supurează și lacrimi). Schimbate de 3 ori picătură la destinația pediatrului nostru și de a face masaj, dar nimic nu a ajutat, numai să sufere și eu și copilul meu de masaj. Foarte recunoscător pentru medic si asistenta Efimovoy Elmire Elena, 3 minute ne-au salvat de la suferință, am cercetat cele două kanalchiki. Acum suntem ochii fine și curate, și suntem fericiți :-) Multe mulțumiri pentru ei și un arc mic pentru a le.

roșind ferm ochii fiului său. El a venit la clinica districtul la optometrist - toate prohibitive. Ea a plecat cu copilul in clinica ochi la Morozov. Sa constatat că biroul de taxe este deschisă până la ora 19:00 în fiecare zi, coada era mic, dr (Matveev) a fost foarte politicos, toate au vorbit și au scris drop-mi copilul, care ochii bine schipyat. In clinica noastra un Albucidum numit. Mi-a plăcut foarte mult. Mult noroc tuturor.

articole similare