Koko Shanel este familiar pentru oricine care are cea mai mică idee despre lumea modei. Porecla de „Coco“ Gabriel (acum numele designerului) a primit, în tinerețe, când a cântat în cabarete. Apoi, cântecele ei preferate au fost «Ko Ko Ri Ko» și «Qui qua vu Coco».
Fondatorul Casa Chanel a avut un impact enorm asupra modei secolului XX. designer de moda franceză a scăzut în istorie ca creatorul mic rochie neagra, curea geantă de mână convenabil, jacheta aproape de amenajare și alte accesorii. Marketium colectate pentru tine 30 dintre cele mai bune citate ale legendarului și inimitabil femeie couturier.
- Tu nu primesc oa doua șansă de a face o prima impresie.
- În 20 de ani, ai o persoană care ți-a dat o natură; în 30 de ani ai unei persoane care a modelat viața ta; și 50 ai fata pe care o meriti.
- Pentru a arata foarte bine, nu trebuie să fie tânără și frumoasă!
- Parfum - este invizibil, dar de neuitat, accesoriu de moda de neegalat. Acesta semnalează apariția femeilor și continuă să-i amintesc când a plecat ...
- Nu-mi pasă ce crezi despre mine. Nu mă gândesc la tine, la toate.
- Se spune că femeile rochie pentru femei ca acestea sunt inspirate de spiritul de competiție. Este adevărat. Dar dacă lumea nu mai sunt oameni, s-au oprit să se îmbrace.
- Varsta pentru femei - nu cel mai important lucru pe care îl poate fi încântătoare în 20 de ani, în 40 fermecător și irezistibil pentru a rămâne până la sfârșitul zilelor sale.
- Dacă te-ai născut fără aripi, nu te deranja să le crească.
- Când mă plictisesc, mă simt bătrân, și din moment ce mi-e frică plictisit de tine în cinci minute, dacă nu luați departe departe, voi fi vechi de o mie de ani.
- Dacă sunteți lovit de frumusetea oricarei femei, dar nu pot aminti ceea ce ea purta - astfel încât ea a fost imbracata perfect.
- Dacă doriți să aveți ceva care nu a avut niciodată, trebuie să faci lucruri pe care nu au mai făcut.
- Îți place sau nu, o femeie în viața unui om este doar unul, restul - este umbra lui ...
- Lux - acest lucru este atunci când partea inversă este la fel de frumos ca și fața ei.
- Viața este rulat jucăuș trecut, și am stat și am privit de. Pentru a înțelege în cazul în care pentru a merge, și, uneori, trebuie să se ridice în picioare.
- Grija despre frumusețe, este necesar să se înceapă cu inima și sufletul, sau nu machiaj nu va ajuta.
- De fiecare dată când ieși din casă, o femeie se duce să se întâlnească soarta lui. Fiți pregătiți să-l întâlnească.
- Moda trece, stilul rămâne.
- Soarta este nici un motiv nici un motiv pentru a reduce din exterior.
- Nu există femei urâte, există leneși.
- Deficienta acestor oameni - nu este un motiv să se agațe de ciudați.
- Succesul este adesea solicitată de către cei care nu sunt conștienți de inevitabilitatea înfrângerii.
- Niciodată nu poate fi respinsă. Unul ar trebui să fie întotdeauna în formă. Nu poți apărea într-o stare proastă. Mai ales rude și prieteni. Ei sunt speriați. Dușmanul, dimpotrivă, se confruntă cu fericire. De aceea, indiferent ce se întâmplă, să fie sigur să se gândească la modul în care te uiți.
- Oamenii nu știu cum să trăiască. Ei nu predau.
- se abțină atunci când rănit, și nu fac o scenă atunci când rănit - asta e ceea ce femeia perfectă.
- Femeile nu au prieteni. Ei, fie place sau nu!
- Casele noastre - închisoarea noastră; dar le vom găsi libertatea dacă le putem decora în funcție de discreția noastră.
- Omul care este capabil de fapte, este sortit să fie iubit.
- Cazul mai rău fetei, cu atât mai bine ar trebui să arate.
- Există un timp pentru a lucra și de un timp pentru a iubi. Nu există nici un alt moment nu rămâne.
- Este în mâinile noastre, astfel încât acestea nu pot fi omise.