3 Tag calea cea dreaptă, pe care ar trebui să știi

• 3 Tag calea cea dreaptă, pe care ar trebui să știi

De ce vizualizarea filmului Secretul pe care un ratat face?

Cum sa faci bani pe faptul că place? Alegerea cea mai bună metodă.

Ce împiedică de auto-disciplina? Partea finală.

Dacă doriți pentru a atinge un obiectiv personal, nu repeta greseala mea!

Analiza destinului uman

Planificarea spontană pentru cei care urăsc managementul timpului

Cum mi-am câștigat lene mea?

căutare eficiente talentele tale

3 semne calea cea dreaptă, pe care ar trebui să știi

Cum de a găsi afacerea dvs. preferat rapid și sigur?

„Pentru totdeauna liber de probleme. Este posibil? "

Ia-psihologie INFu numai folositoare:

Mă angajez să asigure confidențialitatea deplină a datelor. Nr spam sau prin transfer către terțe părți.

„Pentru totdeauna liber de probleme. Este posibil? "

Adăugați la rețeaua socială:

Formula de succes: planificarea și viața spontană în fluxul

Programați mintea subconștientă pentru munca productivă

Brag - inamicul de motivație

Cum de a găsi afacerea dvs. preferat rapid și sigur?

Formula oricărei probleme psihologice

3 Tag calea cea dreaptă, pe care ar trebui să știi

Fie că sunteți pe drumul cel bun? Dacă o profesie potrivită aleasă pentru tine? Nu pierde timp în urmărirea scopurilor false?

Din motive de claritate în aceste întrebări vă va ajuta la trei caracteristici ale mod corect, pe care le veți găsi în acest articol. Ar trebui să știi despre ele!

Conversația în cafenea

- Câți ani ai lucrat ca avocat asistent? - l-am întrebat.

- Cât de des vă laud pentru ceea ce faci o treabă bună?

- Foarte rar. - ea a crezut - poate o dată sau de două ori.

- Ai spus că puține s-au efectuat pe scenă în spectacole dramatice. Cât de des vă laud?

- De fiecare dată. După fiecare prezentare, am spus că am fost un joc foarte bun.

- În cei cinci ani de parajuridică ai lăudat de mai multe ori. Ești o piesă de teatru puțin în teatru, și fiecare discurs stârnit admirație.

- Da, - se întreba ea.

- Nu. Toate clare.

Dialogul între mine și unul dintre prietenul meu ilustrează perfect primul semn al calea cea dreaptă, care este acum vorbesc.

Primul semn al calea cea dreaptă

Dacă sunteți pe calea cea bună, rezultatul muncii tale este reacția pozitivă a oamenilor: admirație, recunoștință și recunoaștere. Desigur, dacă vă prezentați rezultatele.

În cazul în care calea nu este adecvată, oamenii rareori laudă și mulțumire de politețe, mai degrabă decât din inimă. Puteți fi angajat de ani de zile nepotrivite pentru tine la locul de muncă, dar rareori cineva va spune: „Este a ta! Tine-te de lucru bun! "

Dar, vei obiecta, primele rezultate ale unui novice nu poate impresiona pe nimeni, chiar dacă este calea potrivita pentru el. Este puțin probabil ca prima lucrare a unui artist talentat va incanta. Pentru a impresiona, aceasta trebuie să fie îmbunătățită.

Sunt de acord doar parțial.

În cazul în care talentul este acolo, prima operațiune va fi efectuată în special cu un sens. Se atrage privirea. Când vedeți primele rezultate ale unui fotograf talentat, devine clar că o persoană se simte fotografie bună.

Știu un fotograf care a stăpânit toate secretele de filmare si foloseste tehnica profesionala, dar munca lui nu este încă impresionant. Chiar și după mulți ani, mă uit la pozele lui fără emoție.

Da, trebuie să se îmbunătățească, dar atunci când nu există nici un talent în orice domeniu, admiratia nu vine cu experiență.

Dar ceea ce despre profesiile non-creative?

Cu artiști, fotografi, scriitori și muzicieni toate clare. Ce zici de contabili, instalatori, barmanii sau directori? Principiul este același.

Dacă sunteți un manager al lui Dumnezeu, angajați în mod repetat să-ți spun despre asta. Din expresia de pe fețele lor și a zis vei da seama că te admir.

Contabili. Aproximativ o spun: „Acesta este un contabil foarte bun! Suntem norocoși să-l avem „, ci despre celălalt nu a spus nimic. Vezi diferenta?

Un medic bun învață de la pacient pe care prietenii lui sfătuit. clienți Un bun coafor loial constant mulțumit.

Ce ai face, în cazul în care calea este corectă, sunteți sigur că pentru a obține un feedback pozitiv din partea oamenilor. nu trebuie să aștepte mult timp.

Calea din dreapta al doilea semn

Dacă sunteți pe drumul cel bun, apoi merge mai departe rapid. obstacole externe sau deloc, sau ele sunt depășite în mod natural și fără efort. Toate evenimentele adăuga până perfect, și oportunități de vin împreună.

În cazul în care calea nu este a ta, te miști încet și să îndeplinească un obstacol după altul. Barierele nu sunt ușor de a preveni și de a obține rezultate rapide. Depășirea lor necesită timp și efort.

Este vorba doar despre barierele externe: negarea oficiale, lipsa de materiale, freelancer face treaba pentru o lungă perioadă de timp și așa mai departe. Dacă această cale, astfel de bariere sunt depășite în mod natural. În caz contrar, calea nu este a ta.

Obstacolele externe sunt diferite de interne?

Bariere interne - este frica, indoiala, lipsa de experiență, și așa mai departe. Ele nu fac parte din a doua caracteristică, și totuși există pe drumul cel bun. Eliminată sau experiență, sau lucra cu emoții negative.

Astfel, a doua figură modul corect - este rezultate intermediare rapide nu sunt din cauza obstacolelor externe.

De ce mișcarea rapidă înainte este calea cea dreaptă?

Imaginați-vă încercând să treacă prin zăpadă pe patine cu rotile. Mișcarea va fi rapid? Nu. După cum bine puteți merge pe asfalt la schi.

Incompatibilitatea de suprafață și împiedică deplasarea vehiculului înainte.

Acum, ia un snowboard. Mișcarea va fi ușoară și rapidă. Singurul posibil obstacol - teama sau lipsa de experiență care depășește practica. Dar acest lucru este un obstacol intern, mai degrabă decât extern.

Suprafață într-o metaforă - este baza ta, fondul de ten. Este suma tuturor abilităților înnăscute și talentele. Vehicul - o activitate: ocupație, titlu, ocupație, profesie, comerț.

Atunci când vehiculul este compatibil cu suprafața, mișcare va fi ușor. Talentele tale sunt în rezonanță cu activitate, îmbunătățirea calității și amploarea rezultatelor.

Puteți selecta un alt vehicul: patina, schi, biciclete, skateboard-ul și așa mai departe. Dar suprafața nu poate fi modificată. Și nu au nevoie.

Cum de a identifica un set de bază de talente?

Atunci când se știe, pentru orice suprafață trebuie să te duci, alegerea mijloacelor de transport nu prezintă nici o dificultate. Dificultatea apare atunci când nu se cunoaște cu orice acoperire pe care îl ocupă.

Baza ta, țesute din calitățile personale și talente pot fi identificate prin amintirea a tot ceea ce vă place să faceți din copilărie până în prezent.

În acest scop, am creat câteva tehnici diferite. Asigurați-vă că pentru a le folosi. Si acum sa trecem la cel mai important indicator al căii corecte.

Al treilea semn al căii dreapta (tasta)

Când gândesc în mod corect corpul tau va răspunde în mod necesar senzație plăcută. Gândul de drum greșit va provoca disconfort sau lipsa completă a oricărei reacții.

Noi vorbim despre sentimente, emoții. Emoțiile pot fi o bucurie, entuziasm, emoție. Senzație - este simplu, energie, mișcare, extindere cald, frumos.

De ce acest indicator funcționează impecabil?

Mintea ta subconstienta este conștient de fondul de ten. Conștient de talentele tale innascute și abilități. El știe ce va aduce recunoaștere și bani, și care aduc numai dezamăgire.

Conștiința nu are acces direct la aceste informații. În caz contrar, nu ar fi citit acest articol chiar acum. Dar mintea poate apela întotdeauna la reacțiile corpului pentru a obține de la răspunsul corect subconștient.

Paradoxul celei de a treia caracteristică

De multe ori, apar situații când mintea este pe deplin convins de corectitudinea deciziei, iar corpul reactioneaza negativ. Se întâmplă invers: mintea este sigur că nu ar trebui să fie luată decizia, iar corpul reacționează la senzații plăcute.

Odată ce am fost invitat la festivalul de 60 anime clasic. Nu sunt un fan al genului și a fost absolut sigur că nu-mi place. Am vrut să renunț, dar a decis să testeze răspunsul corporal. Am fost surprins de modul în care a răspuns senzație plăcută a corpului!

De altfel, toate aceste 7 luni am luptat constant cu obstacole externe. Pe drum vom descoperi noi recife. Recunoașteți al doilea semn?

De ce este al treilea semn este cheia?

Dacă există un sentiment plăcut la gândul de calea aleasă, se asigură în mod automat că primele două semne, de asemenea, totul este în ordine perfectă. Iar mișcarea este rapidă și feedback-ul pozitiv a fost primit.

Nu-mi cere să cred. Întreb pentru a verifica pe experiența personală.

„Și dintr-o dată, ce m-am convins că este a mea, iar corpul răspunde pozitiv în mod greșit?“

Bine. De exemplu, vă puteți convinge cu adevărat vă că în mod greșit vi se potrivește perfect. Și nu este ușor de convins, dar, de asemenea, provoca o senzație plăcută în organism.

Să-l verificăm.

Selectați o profesie la care sunt complet indiferente. De exemplu: proctolog, un contabil sau un dispozitiv. Acum convinge-te că aceasta este lucrarea visurilor tale. Inspira-te că aduce plăcere și bucurie.

Observați senzațiile din corp și se repetă pentru sine: „locul de muncă [titlu de locuri de muncă].“ Spune-te că gândit și efort va invoca un sentiment plăcut în organism.

Încearcă. Din câte știu eu, nimeni nu a fost încă în măsură să facă acest lucru. Poate că este vei fi primul? ;-)

Acest experiment simplu dă înțelege imediat că răspunsurile corpului nu sunt controlate de conștiință. singur organism pentru a decide dacă să reacționeze sau nu senzații plăcute. Aceasta este valoarea experienței!

„Are nevoie de încă o mulțime de practică pentru a obține un feedback pozitiv de la oameni“

Cunosc un muzician care se gândește la fel. 5 ani în urmă, el mi-a spus că pentru a reuși trebuie doar să scrie muzică fără întrerupere. El urmează această credință astăzi.

Rezultatul? Muzica lui încă nu provoacă deliciul publicului. Destul de ciudat.

Știu altfel. Primul și departe de locul de muncă ideal de un alt muzician de oameni impresionați imediat. Au trecut șase ani. Acum este cunoscut în alte țări, el a fost invitat la spectacole de albumele sale fac.

Prima sa povestire scurtă de Stephen King, astfel ca mama sa, pentru că ea a făcut copii și a trimis la toate rudele. Reacția rudelor a fost aceeași, cu toate că povestea a fost foarte departe de a fi perfectă.

Primul articol despre relația Jaroslav Samoilov a provocat imediat o reacție pozitivă la femei. Anterior, el a scris despre creșterea vânzărilor, și răspunsul cititori a fost zero. Alegerea temei dreptul de a face treaba.

Apropo, el a găsit nișă lui prin această metodă. Noua modalitate de el a provocat o senzație plăcută, primele articole au fost scrise comentarii pozitive obținute rapid și imediat. Astăzi, el este invitat la televiziune, și este doar începutul.

După cum puteți vedea, victoria în toate cele trei caracteristici!

„Sunt convins că calea cea dreaptă, dar întotdeauna prezent obstacole externe“

În cazul în care calea este corectă, înseamnă că aveți o senzație plăcută la gândul de ea. Deci, oamenii sunt recunoscători și să admiri rezultatul. Dacă totul este atât de obstacole externe crezi despre normale, ele sunt percepute ca o parte din drum.

Dar dacă obstacolele externe împovărat, probabil în organism, deoarece nu există nici un răspuns pozitiv, și, mai presus de toate, oamenii nu sunt într-adevăr te laudă pentru ceea ce faci. Acest lucru înseamnă că drumul nu este a ta.

Excepțiile sunt rare. Cel mai important lucru - este de a avea un răspuns frumos în organism. Când este, pe celelalte personaje, mai devreme sau mai târziu, totul devine bun. Prin urmare, verificați răspunsul, în primul rând!

concluzie

Deci, ai aflat despre cele trei semne ale căii dreapta. Să sperăm că, calea ta a fost corectă și toate semnele aveți o firmă „da“. Nu fi descurajat în cazul în care inspecția a arătat contrariul. Sunt sigur că ești obligat să te găsească!

Să ne amintim din nou cele trei semne calea cea dreaptă:

1. Oamenii laudă și mulțumiri pentru ceea ce faci;
    2. Sunteți în mișcare înainte destul de repede și de a depăși cu ușurință obstacolele externe;
    3. În organism există sentimente plăcute la gândul de calea selectată.

Prin publicarea unui articol în rețea, a pus un link cu originalul. Vă mulțumim! = 8)

Distribuiți prietenilor:

articole similare