29 Încărcarea bosch s4 (004)

Astăzi a făcut o greșeală un începător, și nu pune în dimensiunile ... Da, da ... știu loshara :) Ei bine, cum se spune va fi mai inteligent data viitoare. Rearanjate 917th în timp ce lucrează la parcarea dintre cele mai bune, care nu ar fi atins sau zgâriat. În graba, deoarece întotdeauna este: mai rapid, mai rapid, înainte și înapoi ... Așa că am uitat despre dimensiunile. Ies după locul de muncă, încercând să facă, și să audă doar zăngănit ...
@ # $% ^ ... Navigat - M-am gândit. Pe scurt, după 30 de minute de jur de joc am aprins, m-am dus acasă. Casa a luat pe baterie, a așteptat aproximativ 20 de minute, până când toți oamenii nefamiliare dispersează și du-te afară, care nu ar palitsya așa cum am scoate accum. Zona noi Doamne ferește, ei ia tot ceea ce este rău, deși mașinile sub luminile și camerele de luat vederi, am fost reasigurate.

Venind acasă a luat placa, a început să caute mea accum pro vechi.
Se pare a fi linia de argint BOSCH S4 (004).

560409054 (vin)

Am aflat că el nu a fost servit, ma nedumerit. Cum se teme, dacă el suflă noaptea. )
Încărcătorul am avut - ORION PW-150
„Pw150 Orion dispozitiv proiectat pentru încărcarea bateriilor pentru automobile si motociclete 12V de orice capacitate în modul automat (reducere automată a curentului la sfârșitul încărcare) de încărcare. Un dispozitiv pentru acumulator auto este protejat împotriva scurt-circuit și pragurile peregreva.Vybrannye și oprește curentul de încărcare permite automobilist fără a intra în labirintul de procese electrochimice, să pună în aplicare garantate baterii complete de încărcare fără supraveghere și întreținere a procesului de încărcare. "

Ei bine, în general, am pus-o pe noapte, așa cum am înțeles încărcătorul reglează tensiunea și se oprește automat atunci când lucrează la bateria este încărcată.

articole similare