Cui nu-i place să lucreze? Da, nimeni nu îi place să lucreze. În același timp, printre filosofi, politicieni, academicieni, scriitori așa că sa decis să vorbească cu privire la munca exclusiv în tonurile înalte, laudative. Ca de morți.
Nu, munca, desigur, este necesar - nimeni nu îi place pierd ei înșiși în mocasini de băut. Dar să vedem ce spun ei mocasini inteligente - oameni care au realizat ceva în această viață, nu lipirea dedicare de luni până vineri, ca maimuta aia nenorocită, care, probabil, a murit de prea multă muncă, chiar înainte de începerea lucrărilor de făcut om
Îmi place munca ea mă surprinde în întregime. Pot să stau ore în șir și urmăriți munca altora.
Jerome K. Jerome
Americanii sunt de lucru, dacă plătiți bine. muncă românească. Dacă plătiți - bine.
Vladimir Leonidovich Turovsky
Niciodată nu este suficient timp pentru a face lucrarea așa cum ar trebui, dar faptul că remake-ul său, situat acum.
Legea Meskimena
Nu lăsa pe mâine ce poți face poimâine.
Alfons Alle
Aceasta este, în esență, leneș: este o persoană obișnuită care este leneș să pretindă chiar la locul de muncă.
Alfons Alle
Ocuparea forței de muncă - ultimul refugiu al celor care nu au nimic altceva nu o poate.
Oskar Uayld
Cine știe, el face, și cine nu știe cum învață.
Dzhordzh Bernard Shaw
Eu sunt numit „benzi desenate cel mai greu de lucru.“ Nu este foarte impresionant, nu-i așa? E ca și cum, dacă v-ar spune: „El este tipul cel mai frumos. în secția de ardere. "
Dzhimmi Karr
Când doi oameni fac același lucru, nu e același lucru.
Terence
Cei mai mulți oameni sunt dispuși să lucreze peste măsură, doar pentru a scăpa de necesitatea de a gândi un pic.
Thomas Edison a
Obosit nu atât de mult lucrarea în sine, așa cum gândul de ea.
Mark Faby Quintilian
Am început de la zero și munca grea a ajuns la o stare de sărăcie extremă.
Groucho Marx
Lumea este format din chiulangii care doresc să aibă bani fără să muncească, și idioți care sunt gata să lucreze, nu bogat.
Bernard Shaw
Este uimitor cât de importantă este munca ta, atunci când trebuie să ia timp liber de la ea, și modul în care ea a fost lipsit de importanță, atunci când ceri câștigul din salarii.
Robert Orben
Munca - uneori un fel de pescuit în zonele în care nu există cu siguranță nici un pește.
Zhyul Renar
Există doar un singur tip de muncă, care nu cauzează depresia - este munca pe care nu trebuie să faci.
Zhorzh Elgozi
Mai bine burta de bere decât cocoașa lucrării.
Mihail Zhvanetsky
Hrănea foame, nu este un prieten, și angajator.
Ivan Ivanyuk
Am atât de mult de a face asta mi-ar merge mai bine la culcare.
Robert Benchley
Munca - muncă, dar în această viață ai altceva de făcut și util.
Henrik Yagodzinsky