19 adevăruri înțelepte care predau câștiga
2. Dacă cineva te-a jignit, atunci el va fi observat
Înainte de a deveni descurajat de faptul că cineva a aruncat o grămadă de pământ, trebuie să înțelegeți că acest om a luat timpul petrecut în mod specific să-ți spun părerea mea. El a descoperit ai observat și apreciat produsul pe care le-ați făcut. Ei bine, da, el te urăște. Dar ai luat timpul lui, pentru că el petrece un minut pentru a vorbi despre ura lor.
Chiar dacă nu ai răspuns (și nu ar trebui), care le-ați câștigat. El nu a vrut să știe despre tine, dar tu esti deja pe radarul lui. Și apoi, dacă cineva se plânge, acest lucru este maximul care se poate întâmpla. Viața merge mai departe, Pământul se învârte încă, a fost ofensat pe cineva, și vei deveni mai inteligent.
scenariu mai tragic: cineva se plânge pentru tine în mod public. Acest lucru nu este, de asemenea, atât de rău, deoarece oamenii să acorde o atenție doar la ceea ce le privește personal. Prin urmare, senzori publice și banda Twitter uita repede despre tine.
Noi mergem gândire nebun pe care o va urî. Mai ales atunci când facem ceva pentru oameni și răspândirea on-line. Este mai bine să se înțeleagă că, atâta timp cât câțiva oameni ai abuz, iar restul descărca în tăcere munca ta. Sau chiar cumpara-l chiar mai rece.
3. Când nu vedeți - e rău. Dar aceasta este ordinea lucrurilor
În cazul în care nimeni nu hrănește te urăsc, aceasta înseamnă că toate scuipat la tine. Dacă trebuie să țină seama de încrederea, sentimente de auto-valoare, sau înfricoșător să-și imagineze, pentru a face bani, trebuie să înțeleagă că nu-l imediat. Oamenii cărora le-te să acorde o atenție, odată ce ați fost în locul tău. Ei au muncit din greu, alții au început să-i asculte.
Și chiar dacă nimeni nu este cu ochii pe tine, ești cu adevărat liber.
Dans în lenjerie intimă. Scrieți pe masa pentru ei înșiși. Jură ca și în cazul în care tocmai sa întors din vânzarea de cuvinte obscene. Găsiți-vă. Nu în moduri care face ceea ce adult hippie, absorbind pastă și meditând într-un ashram, iar cei care ajută la separarea importante de lucrurile neimportante. Fa ceva doar pentru că ai simțit ca ea. A pus bazele încredere că destul de curând.
4. Persoanele pe care le va da vina, indiferent de ceea ce faci. Pentru că oamenilor le place să dea vina
Cauzele Frica vă faceți griji despre ceea ce cred altii. Întrebarea este, vă va da vina pe oameni, nici măcar nu merită, pentru că va fi necesar. Oamenilor le place să pretind a fi judecători și propoziții sperie.
poveste adevarata: am primit doar o invitație la eveniment, a citit-o și imediat a decis că e de rahat. I-am spus chiar cu voce tare: „nenorocite hippie“ am fost chemat la o petrecere la dans, mânca produse organice, locale, de băut vin rose fotografiat cu persoane care poartă dreadlocks, dependent de arta corpului și să îmbrățișeze în mod constant. Merită să rateze o altă parte doar pentru că nu voi merge acolo? Nu. Petrecerea va fi teribil, pentru că eu nu cred prea multe despre get-împreună un hippie? Da, au vrut să scuipe pe mine. Ei vor bea vinul lor (probabil în boluri, care se taie din copac, vorbind cu zane) și se dansează toată noaptea se decupleze complet.
Deci Nu face ca mine. Face aceste hippie. Nu literalmente, desigur (deși nu se știe niciodată), dar mă înțelegi.
din acest unghi se uite la lucrurile dacă ceva ce face sau nu face, încă condamna pe cineva. Chiar dacă vă este frică și nu fac nimic - veți primi o parte din critici. Și dacă nu există nici o diferență, ar putea fi în valoare de ceva de făcut? Astfel, chiar dacă aveți de gând să te critica, sau cel puțin să devină un somn bun (obosit de vin și dans - în sens figurat). Și toți ceilalți care încearcă să te denunțe, puteți trimite politicos lemn.
Este important ca altii vor spune. Dar este periculos să valorifice opiniile altora deasupra lor proprii. Lista ar trebui să fie, cum ar fi reducerea importanței:
1. Care este părerea ta despre tine.
2. opinia altcuiva de tine.
Între primul și al doilea punct trebuie să fie o distanță mare.
5. Din fericire, convingere și respect - lucruri diferite
Condamnarea și respect - nu este același lucru. Oamenii ar putea crede că ești un ticălos, dar apreciez. Oamenii pot fi absolut de acord cu tine, dar recunosc realizările.
Și vice-versa. Puteți găsi un om decent și frumos, dar nu o picătură de a respecta. Pe frumos oamenii au decis să șteargă picioarele. Dezgustator, dar ce să fac. Pe de altă parte, nimeni nu va șterge picioarele pe un om care impune respect.
6. te vor respecta-te - alții te vor respecta
Într-o lume în care toată lumea încearcă să te rănească, și să denunțe, să se respecte foarte dificila si. Dar este necesar.
Se calculează, în primul rând, cu ce te respecti pe tine, alții vor fi în curând face același lucru. Acest lucru se datorează faptului că oamenii se comportă ca niște oi în turmă. Ei văd cum cineva acționează într-un anumit fel, și să înceapă să se repete. La fel ca milioane de Lemmings și hamster. Derek Sivers a spus, vorbind la TED, ca un singur om a început să danseze, și tot a luat mișcarea sa (sau poate el doar a băut vinul trandafir). Și dacă te respecti pe tine - tare și mândru - există șanse ca restul, de asemenea, va fi. Și dacă nu, va avea un sac întreg de stima de sine, și e cool.
7. stima de sine și încrederea în sine - este concepte foarte, foarte diferite
Stima de sine este cunoașterea exactă a ceea ce sunt dispuși să facă, și că nu este gata. Este onoarea și demnitatea. Aceasta este linia pe care cratimei să înțeleagă locul său în viață și să aprecieze ceea ce ați făcut.
Stima de sine nu vă oferă drepturi și privilegii suplimentare. Mai încet, amice!
Încrederea în sine - acest lucru este atunci când crezi că ceva este demn. Tu meriți doar stima de sine și o evaluare adecvată a celorlalți. Pentru a obține restul care aveți nevoie pentru a munci din greu. Și chiar și atunci, nu merg lucrurile, cum doriți. Doar pentru că cartela nu stabilește.
Audacity - cel mai rapid mod de a pierde respectul. Lumea nu se învârte în jurul tău. Nu meriți nimic care nu este câștigat. Ai nevoie pentru a începe mici și să crească, să investească în dezvoltare. Nu poți alege doar în sus și să devină celebru sau să facă dibs pe ceea ce iti place sa faci. Lumea funcționează un mod diferit, și mă bucur de ea.
Ashton Kutcher a avut dreptate când a spus:
„Calea spre viata buna - muncesc din greu, să fie singurul lucru inteligent, atent și generos, care poate fi sub demnitatea ta, -. Nu funcționează.“
Stima de sine nu înseamnă că meriți ceva sau care sunt mai bune decât altele. Acest lucru nu înseamnă că nu vă puteți permite să riște (ca noi toți), și nu mă întreb ce se va acțiunile tale.
8. Oricine nu te respectă, nu aveți nevoie
Deci, puteți obține-te de sine. Și am dat seama că încrederea în sine - acest lucru este gunoi. Și unii oameni încă nu doresc să te respect.
Cel mai bun răspuns la aceste persoane este aceasta: atâta timp cât acestea nu interferează, nu le pasă de ei. Ei nu vor sprijini activitatea dumneavoastră și nu vă va ajuta să obțineți mai bine. Scapă de ele cât mai repede și în liniște posibil. În caz contrar, ele vor fi în greutate moartă agățat pe tine si interfera cu trecerea la victorie.
Atâta timp cât acestea nu fac rău, nu să acorde o atenție. Oamenii care nu le respecți, nu poți nici măcar aproape de a se îngriji de viața sa. Acest lucru nu este publicul, nu turma ta, nu clienții dumneavoastră. Ei nu au nevoie.
10. Confident poate chiar oameni timizi, introvertiți și „nu ca toți ceilalți“
Am tocilar ciudat mic, care se teme de tot, el nu-i place mulțimile și iubește singurătatea. Nu sunt chiar un extrovertit tipic.
Sunt încrezător, și nu pentru că eu sunt egoist (OK, un pic din cauza asta), ci pentru că am încercat să fac ceva greșit și de învățare. Toată viața mi-am petrecut de învățare cum să faci câteva lucruri (și încă mai lucrează la ea). Și tu poți câștiga încrederea în acest fel. Pentru a face acest lucru, trebuie să lucreze și să învețe.
Pentru a fi sigur, nu trebuie să fie tare. Uneori, persoana cea mai încrezătoare în sala se poate spune doar trei fraze ale serii. Dar când el vorbește, toată lumea taci și ascultă.
Pentru a fi sigur, nu este necesar să comunice tuturor cât de mult știi. oamenii Confident sunt conștienți de cunoștințele lor, și nu au nevoie să dovedească nimic. Ele împărtășesc experiențele lor, după caz, sau atunci când le cere. Și o fac astfel încât să se ajute singuri.
Omul Confident - acest lucru nu este cineva care sare în jurul scenei, strigând și fluturând banalitatea lui de arme. Am pus 100,5 miliarde de dolari pentru faptul că el este ceva pur și simplu nu se simte încrezător. Bineinteles, oamenii pot fi liniștit, rezervat și a ști când să încetinească.
11. Nu vă faceți griji, ca și în cazul în care mâine judecata de apoi
Stresul și emoțiile - realitatea de zi cu zi.
Dacă ai de gând să-și petreacă lor de nervi pe tot și toată lumea, stai foarte curând fără ele sau, chiar mai rău, vlezesh în datorii nervoase. Timpul nu rămâne, izvedosh-l pe trifles și oameni neimportante, circumstanțele vor rula viața ta, și îngropat în pământ toate întreprinderile.
În cazul în care de prea multe ori să acorde o atenție la ceva lipsit de importanță, acesta este un semnal că viața ta nu este în regulă. Este necesar să se caute idei și oameni, care sunt demne de nervi.
Nu te irosi pe lucruri mărunte pe care nu le poate controla, și oameni care nu-l merită. De exemplu, un trol. Și o coadă lungă la casierul nu costa o celula nervoasa singur. Este mai bine să mediteze.
Dacă puteți să vă păstrați emoțiile și de a face un stoc, trebuie să fie, decât să reacționeze atunci când este cu adevărat necesar. Ai grija de nervi! Țineți negativitatea la punctul în care într-adevăr nevoie pentru a stropi afară.
12. Puteți face griji cu privire la lucrurile importante
Când ceva sau cineva contează cu adevărat, puteți petrece câteva celule nervoase si limbaj puternic. Să-I emoțiile atunci când este nevoie, în caz contrar ele sunt lipsite de valoare și te transformi într-un cinic. Există doar un grup foarte mic de oameni și idei, pentru care eu sunt pregătit să-și asume riscul. Și pentru ei sunt gata să-și petreacă experiențe, pentru că el a făcut stoc, ca o veveriță în timpul iernii.
13. Pace și apatie - nu este același lucru
Apatie - această indiferență pe care te simți despre lucruri neimportante. Tranquillity - abilitatea de a nu acordă o importanță pentru lucruri care nu merită asta. Acest lucru este necesar pentru a reflecta, și este de a fi înțeles.
Tranquillity - o trăsătură de caracter, cum ar fi voința. Apatia - lipsa de sentiment.
14. Măreția vine atunci când vă simțiți în mod normal, despre prostie
Adevărul este că nimeni nu știe ce să facă.
Experți, lideri de opinie, care par să aibă totul în lume - este necesar să se ia în considerare prea multe opinii, pentru a decide ce va duce la succes, și că - nu. Și singura diferență dintre oamenii de succes și perdanți este că primul a făcut Dumnezeu știe ce, și a continuat să facă până când nu a funcționat ceva din asta. Și apoi am scris un best-seller despre cum să reușească ca și cum ar fi avut tot timpul pentru a înțelege ceea ce fac. Și a devenit chiar mai abruptă. O astfel de ciclism.
Fa ceva nou și necunoscut este întotdeauna înfricoșător. Și nimeni nu poate garanta rezultate. Ai nevoie să te ridici, pentru a prinde din urmă și să facă o mișcare. Uneori merge să avanseze. Și, uneori, șireturile încurcat și cazi cu fața în jos.
Cei mai de succes nu se tem să se uite prost atunci când încearcă să facă ceva. Ei gândesc la ce se va întâmpla, nu despre alte gândurile oamenilor pe propria cheltuială.
chiar am aflat (spre disperarea soției sale), îmi place prostul de el însuși în public. O să-ți spun un fapt puțin cunoscut: „perdanți“ obține mai multă plăcere de viață, pentru că ei știu când să vă faceți și când să strănuți pe opinia unei alte persoane, și având distracție, bea vin lor a crescut și dansând cu un live (sau, ca mine, în culoarele între rândurile din supermarket).
15. Suntem cu toții ciudat, anormale, diferite
Și tu, de asemenea. Utilizați acest lucru ca un avantaj. Singura modalitate de a iesi in evidenta - pentru a fi ciudat, anormal ei înșiși. În caz contrar, soloshsya cu mulțimea.
Înțelegeți ce face diferit de ceilalți, chiar dacă este dificil de făcut. Toate persoanele pe care le admiri si cu care ia un exemplu de a face doar asta. Toate acestea au caracteristicile lor și de a le folosi ca virtuti. Nimeni nu a atins faima si succes, la fel ca la fel ca toți ceilalți.
Iar cei care par normale, doar pretind. Sau pur și simplu nu le cunosc. Toată lumea are propriile lor gândaci. Noi toți manivele. Prin urmare, viața este atât de interesant.
16. Renunta la limitele pe care alte persoane au stabilit
Dacă spui, „Nu face asta, nu va funcționa“ - puteți vedea că aceste cuvinte se referă la ele, nu. Oamenii acționează cu cele mai bune intenții, dar sfatul lor bazate pe experiența personală, alegerea lor, precum și orice gunoi. Setați limitele și să recunoască numai ei.
Nu doriți să răspundă la apeluri și scrisori seful după 11 seara și în zilele de sâmbătă? Ei bine, nu răspund.
Granitele sunt ca stima de sine. Cei mai mulți oameni ar fi fericit dacă stați în limitele, pentru că le-a inventat. Lasă-i să știe că aveți o astfel de situație nu se potrivește. Din acest lucru nu va fi un măgar, și o personalitate puternică și om respectat.
Niciodată nu lăsa pe nimeni să stabilească un cadru. Pentru că va fi de configurare greșit, nu a ta, și trebuie să păstreze pe cineva cu ocazia.
17. Fii sincer cu tine însuți. Știu cine ești și cine nu sunteți
Când câștiga respectul de sine și să vă creați propriile granițe, te recunosc despre mine foarte mult, astfel încât să puteți determina cine esti. Dar, fii sincer în această chestiune. În primul rând cu ei înșiși, apoi cu alții.
Pentru a fi sincer mult mai ușor dacă joci rolul pe care ai nevoie. Pentru a fi sincer este mai ușor și în cele din urmă mai interesant.
19. Cu cât mai puțin vă așteptați, mai mult succes vei deveni
"Bhagavad Gita", megamudraya și cartea hinduse vechi, spune:
„Avem un loc de muncă decent, dar nu și fructele sale.“
Nu începe o afacere, deoarece doriți să obțineți o recompensă. Start pentru că vrei să faci. Este ca și cum scrie o carte pentru că doriți să publicați un bestseller. Sunt uimit de eșecul tău. Nimeni nu poate garanta acest rezultat. Scrierea unei cărți este necesară pentru că doriți să scrie. Cu această abordare, indiferent de dezvoltarea în continuare a evenimentelor, va trebui pentru a finaliza sarcina.