17 moduri simple de a economisi benzina - Autokadabra

7. Scoateți acele elemente auto care nu le utilizați. Nu aveți nevoie pentru a transporta cu ei în circuitul de vară
7.1 Încearcă să meargă gol.
7.2 Dacă este posibil, mergeți la baie înainte de a pleca.
7.3 refuză tuturor celor care cere să-l ia (rude, prieteni și persoane pe care le cunosc.)
7.4 Zalivate pe podeaua rezervorului și garantează o mai mare număr de cât de multe aveți nevoie și se toarnă benzină în dimineața numărul necesar de benzină, și în plimbare de seară cu canistră de picior și de inundații cantitatea necesară de benzină pentru mâine.

14. Nu este necesar să se mărească ritmul dacă stagnat. Încercați să călărească fără probleme pe teren alunecos.
Și cât de multe picături va salva? Sau o persoană care a stagnat în mod continuu?

15. Dacă este posibil, încercați să luați prieteni pentru a călători la locul de muncă sau la locul unde locuiți și să împartă costul de combustibil în funcție de sex.
Asta-i drept, dar, în practică, este mai ieftin să călărească un indiciu decât despre decalajul familiar în jumătate din costul de benzină.

17. Dacă aveți un rezervor plin de alimentare cu combustibil, așteptați până când prețul benzinei va scădea un pic, și apoi de alimentare cu combustibil în condiții de siguranță.
Cum e asta? în picioare la coloană și așteptați pentru scăderea prețurilor? Prețurile reale variază, dar este dificil și podugadat rezervorul nu este atât de mult timp suficient

unele rahat.
CONSUMUL DE CARBURANT FUCK.

simplu poate fi înlocuit cu
1. Vindem masina si ezdiyte căruciorul.

În final, am nu poate fi crescut în această ocazie. I-am cumpărat o mașină pentru el. nu-i slujesc mașină, și el mi-a spus.
Dacă sunt fierbinte, am rândul său, instalația de aer condiționat, starea de spirit la o temperatura confortabila si clima merge. Și să-mi cât de mult rahat acolo hawala. Sunt confortabil. Am _dlya etogo_ cumpărat o mașină.
A devenit înfundat, deschide fereastra, și nu-mi pasă ce e în cupa mai părăsi benzay.
Vreau să împingă tapkufpol-presati și du-te. și nu-mi pasă ce e la bord arată calculatorul 30-40l / 100km. Îmi place, am buzz.

pe cale de a lua pentru călătorie și să împartă costul de benzii. l stopudovo evrei mi-a scris :) cu prieteni sau cunoștințe a luat bani pentru Benz. este oskotinitsya absolut necesar :)

Da, dar am ajuns la concluzia deja mai mult pentru mine, nu pentru a pune nici un poponar, care în mașină fără permisiunea de a fuma și Semion zhrut.dlya cum ar trebui să fie lăsat în partea din spate a boob arsenalul anterior acolo nassav.esli încercați fără permisiune și jignit accesul la imprimantă. în cazul în care diferența nu este observat, chiar dacă îmi voi bate joc

articole similare