15 Poeme pentru studiul de părți ale corpului

Brațe, picioare, cap,
Urechi, obraji, toate cazurile.
Cum de a preda un copil
Părți ale corpului pentru a explora?

Cum vă învață cei mici structura corpului? Cum de a explica ceea ce este necesar, cum ar fi obraji sau burtă? Eu, în acest caz, de ajutor perfect poezii mici și glume. Educația sa transformat într-o distracție și jucăuș, după cum știm, știința este dat mai ușor.

Educația un „copil“ de anatomie, am început de la zero. Aceasta este, de mai multe ori numit una orice parte a corpului și a atins mâna. Apoi, el mi-a cerut să repete firimiturile. Problema a fost formulată cât mai ușor posibil, „Arată-mi unde ureche?“ Sau „Unde e nasul tău?“. Pentru fiecare răspuns corect lăudat necesar.

Și kiddies Iubitul meu joc - am fost citit sau cântând poezii, și au fost afișate în sine, despre care părți ale corpului, despre care vorbesc. Dacă era vorba de mâini, copiii bătând din palme. Când am vorbit despre picioare - copii care cade sau ștampilate.

Puțin mai târziu, am început să folosesc păpuși și jucării moi pentru a consolida ceea ce ai învățat. Citind poemul despre ursul, am arătat acele părți ale corpului, care a spus. Apoi, el a cerut copilul să repete după mine. Mai multe dintre aceste activități în timpul zilei a ajutat la kiddies mei, mai degrabă să învețe repede cunoștințele necesare.

Ce poeme ca tine?