12 obiceiuri trăznite, sortite sărăciei - faktrum

Doisprezece ani de practica psihologica mi-a permis să selecteze un număr de obiceiuri inerente oamenilor săraci. Este interesant de observat cât de săraci urmați aceste obiceiuri de peste si peste din nou. Dar cel mai interesant lucru se întâmplă atunci când oamenii talentați repetă obiceiurile de săraci devin astfel! Cum să-l evite? Să numim toate „obiceiul de sărăcie".

12 obiceiuri trăznite, sortite sărăciei - faktrum
Cluber.com.ua

1. săraci sunt mereu în căutarea celui vinovat

Omul sărac nu își asumă responsabilitatea. El va da vina mai degrabă eșecuri colegii lor, seful sau sistem decât recunosc înfrângerea. Poor crede că da: „Dacă nu, atunci mi-ar fi fost de succes“, „Eu nu intervin, eu nu pot face nimic.“

2. Trageți timp

Din copilărie, impunem vechi populară „înțelepciune“: „De șapte ori măsură - taie o dată.“ Timpul trece, și încă mai cred că, măsură, și, în cele din urmă, există cineva mai aventuros, care taie piesa „dvs.“ și poartă. Cel care nu se teme să facă primul pas și să ia riscul, cineva care foloseste ideile lor, mai degrabă decât îngropându-le în zona sa de memorie.

O persoană cu un mod de om sărac de gândire este întotdeauna joc de timp și din nou atribuit absența efectelor proprii în detrimentul altora.

3. Nici un risc

Cei săraci nu sunt la risc. Ei prefera un echilibru, deși nu un venit mare. Ca urmare, și de a trăi de la salariu la salariu, dar sub aripa stabilității imaginare.

4. Nu plătiți alții pentru munca lor

Omul cu drumul omului sărac de gândire îi place să trăiască în detrimentul altora. Muzica, ateliere, filme sau software - se scutură cu torrente. Filozofia lui - o căutare de oportunități pentru a obține bunuri sau servicii cu plată - gratuit. Și simplifică servicii de viață (torenți, poseta, site-uri pirat) de către același săraci la săraci. Am descarcat un produs plătit gratuit = furat. Furt de proprietate intelectuală altcuiva și inseala dooms om vreodată să trăiască în sărăcie.

5. sine de rezervă

Deseori, oamenii văd rădăcina problemelor lor în mediul lor - fie defecte dezavantajate geografic, figura, născut educație slabă, inadecvate, nu locuiește în țară, etc. În arsenalul de om sărac are zeci de ocazii eu regret, iar capitalul pe mila. nu câștigă.

6. văita și se plâng

Nu este un secret faptul că lipsa banilor - cauza emoțiilor negative. Spre deosebire de omul sărac, omul cu gândirea omului bogat vede eșecul ca un pas spre scopul său, el nu a fost folosit pentru a se văita și se plâng de destin. Uneori, vrei să vorbești cu tine milă, dar este mai ușor de la aceasta nu devine, iar suma de bani în portofel nu sa schimbat - ambele nu a fost, și nu.

7. Gândire că alții vor spune

Oamenii de succes valoare individualitatea lor, și nu depinde de opiniile altora. Cei săraci tind să fie invers - partea leului din timpul și energia lor se petrece pe menținerea reputației sale în ochii altor oameni. În același timp, el sa concentrat pe oameni mai de succes și puternice. Compararea ruleaza nu este în favoarea lui, oferindu-i o altă scuză minunată pentru whining și reclamații.

8. Pentru a cheltui bani pentru nimic

Bietul om nu are nici o strategie financiară. Scopul lui - pentru a câștiga și petrece. Bogat, la rândul său, a primit câștigat bani a investit în crearea de capital. O eroare comună de gândire într-o astfel de situație: „Ce pot investi în cazul în care nu există nici bani.“ Nu există nici bani, pentru că o persoană nu se gândește la viitor. Bogat nu sunt cei care câștigă mult, iar cei care au învățat să gestioneze în mod corespunzător venitul lor.

9. Caută beneficii imediate

Cei săraci nu caută să învețe ceva nou, nu funcționează în viitor, și doresc să facă chiar acum. Acesta este un prim exemplu al comportamentului de consum al sistemului. Omul vrea totul dintr-o dată, cu minimum de efort. El este ca un fermier care mănâncă cartofii de sămânță în timpul iernii, nu gândesc la ce să planteze în primăvara anului.

10. Făcând astfel, ei nu le place

Oamenii săraci pot găsi întotdeauna vinovați de 10, 100 și 1000 de scuze motivele pentru care el ar trebui să meargă la locul de muncă neiubit. El trăiește doar gândesc vineri, la naiba sef, dar încă în fiecare luni merge cu docilitate în birou. Pentru a se angaja în afaceri cu el, de regulă, nu au curaj. Deci, fără a schimba ceva, oamenii trăiesc propriile lor vieți. An după an.

11. deșeuri în orice moment

Omul cu drumul omului sărac de gândire pune întrebarea: cum să „omori“ timpul? Aceasta este o atitudine extrem de negativă trebuie să fie transformată în întrebarea corectă: cum pot folosi timpul pentru un beneficiu maxim? În final, toată lumea devine ceva pentru a aspira la - un timp sărac „ucide“ și viața ta, precum și utilizarea bogat timpul lor și mai bogată.

12. Pentru a trăi viața altcuiva

Cei săraci au greșeală gravă de gândire - de a proiecta viețile altora pe cont propriu. Numeroase serii de televiziune, cărți de artă și povești de stele le incită doar să-l. Bucurându-se de aventurile altor persoane, trăiesc în iluzii și săraci umbre de succes idolilor lor. Nu rula riscul de a centra prin îndoieli și temeri. Temeți-vă pentru a începe mici și de a construi cărămidă cu cărămidă de soarta lor.

Poate că, în aceste descrieri și te vezi, dar asta e nici un motiv să se supere. Utilizați acest text ca un indiciu cu privire la ceea ce ai nevoie de o schimbare. Utilizați descrierea obiceiurilor ca o motivație pentru acțiune.

Ca și postul? Suport Faktrum clic:

articole similare