11 sfaturi pentru promovarea unui site sau blog!

Alexander Borisov în contact! Bună ziua tuturor! Cum de a promova un site web gratuit sau pe blog-ul? Aceasta este una dintre cele mai populare interogări Yandex pentru moment. În acest articol vreau să vă ofere sfaturi utile cu privire la promovarea unui site sau blog, folosind care, în practică, noul site sau blog-ul va vizita zeci sau sute de oameni pe zi, după 1-2 luni. Așa că mergem.

Sfaturi pentru promovarea site-ului:

1. Una dintre cele mai importante reguli de sunete - site-ul dvs. ar trebui să fie un subiect, care este dedicat unui singur subiect. Dacă lăsați rula blog-ul pe tema de construcție, nu este nevoie de a scrie articole pe ea pe câștigurile de internet.

Site-uri în cazul în care există terci-Malasha (scrieți nimic) nu place foarte mult motoarele de căutare. Prin urmare, ar trebui să definească în mod clar tema site-ul sau pe blog-ul și să scrie în aceeași direcție.

2. Asigurați-vă site-ul sau pe blog-ul o listă de cuvinte cheie (cel mai chastozaprashivaemye) pentru care doriți să obțineți în top 10 motoarele de căutare. Puteți face acest lucru prin utilizarea serviciului wordstat.

A face o listă, salvați-l pe PC-ul și să păstreze întotdeauna în fața ochilor atunci când scrie un alt articol, pentru că trebuie să se concentreze asupra lor atunci când creați un material nou pentru site-ul tau. Lista de cuvinte cheie - acesta este miezul vostru semantic.

3. scrie corect articole de pe site-ul, cu respectarea tuturor regulilor de SEO dacă doriți articole să fie mai unic. Aceasta este ceea ce am scris un articol întreg. Citiți-l, vă rugăm dați clic aici.

5. Odată ajuns pe site-ul dvs. sau blog-ul, există cel puțin 5-10 articole pe care le puteți înregistra în condiții de siguranță în motoarele de căutare diferite (Yandex, Google, Rambler, Yahoo, AltaVista, Bing), precum și în diverse directoare și evaluări. Aici este o lista cu cele mai renumite:

6. Adăugați site-ul sau pe blog-ul într-un portaluri populare și enciclopedii. Iată una: ru.wikipedia.org - înregistrați pe portal și adăugați link-ul.

7. Păstrați o listă pe site-ul sau pe blog. De fiecare dată când adăugați conținut nou notifică cititorilor. În acest scop, există astfel de servicii populare precum smartresponder.ru și FeedBurner.

8. Publicarea anunțurilor de evenimente interesante și indică un link către ei pe site-ul dvs. pentru a citi versiunea completă. O poți face aici:

10. Nu copiați articole și texte din alte Satov sau bloguri. Acest lucru va reduce rating-ul site-ului. Este mai bine să scrie un conținut unic și interesant, va lucra pentru tine de ani de zile. Asta e modul în care vin în pozițiile de vârf ale motoarelor de căutare, multe resurse de bine-cunoscute.

11. Scrie articole în mod regulat. Dacă credeți că puteți scrie 10 articole și să uitați despre acest site pentru o săptămână, atunci nu este așa, este mai bine mai puțin, dar în mod regulat.

Ei bine, în principiu, și toate într-un stadiu incipient. Aici astfel de aici am pentru tine sfaturi pe site-ul de promovare sau blog.

Citește blog-ul meu pentru mai multe ori pentru că îmi voi întinde pe ea toate secretele promovarea și dezvoltarea site-ului în motoarele de căutare știu că, în cursul dezvoltării sale în acest domeniu.

C respect, Alexander Borisov

Multumesc pentru informatii. Primii pași sunt într-adevăr simplu, voi acționa.

articole similare