10 sfaturi pentru site-ul de promovare SEO sau blog-

10 sfaturi pentru site-ul de promovare SEO sau blog-

Începe să câștigați mai mult de 100 $ pe zi, ușor și simplu!

Vă recomandăm acum începe să câștige mai mult de 18 $ pe oră, cu un mod unic! Mai degrabă.

Promovarea SEO este un proces foarte dificil și lung. Acum vreau să fac pentru memento-ul mic de 10 consilii. Citiți aceste sfaturi, și cred că te - vei găsi pentru tine, mai ales dacă sunteți un începător.

Acest post nu are nici un tag

Dim, da sfaturi tuturor celor care doresc să promoveze blog-ul dvs., a scris posturi voluminoase, și scrierea de mici dimensiuni. Scrie mai mult text

Buna ziua vă rugăm să scrie o medie de 5000 - 8000 de caractere din poveste, e doar câteva posturi scrise pentru 3000 - 4000 de caractere. Când am fost sfătuit să scrie posturi mari, a însemnat mai mult de 3.000 de caractere, și nu ca unele scrie în 1000 - 2000 de lire sterline.

Stai Annie, astfel încât limita ar trebui să fie, de asemenea.

El a citit toate articolele în mod corespunzător. Iar amenda percepută - doar ceea ce ai nevoie.

Igor, limita este de 5-6 mii de caractere, atunci este dificil de a menține atenția cititorului. 8000 acesta este tipul de articole științifice, și de mai sus este lipsit de sens să scrie, încă nu au citit.

Cu toate postările mele mai mult de 5000 de caractere - prea mari pentru a citi ...

în mod normal, eu percep poziții în 5-6000 de caractere. Mai ales în cazul în care subiectul este interesant și bine scris.

Uneori, în mijlocul pozițiilor lungi este permis să scrie și mai puțin. Dar nu chiar atât de Shorty la 1000 de caractere.

Yuri Vatsenko

Total de acord, voi încerca să-l scrie așa. Principalul lucru nu este de a scrie role, astfel de motoare de căutare nu este foarte pasionat de, dar la 7000 - 20.000 de caractere normul mi se pare.

Foarte mult timp, pur și simplu nu le place să nu motoarele, nu cititori de căutare.

Acum puteți găsi de multe ori astfel de articole în 1000 de caractere, din care nu există nici un sens.

Ei bine, practic, este veche stati.Ya rar întâlni articole noi, cu atât de multe caractere

Mă întreb dacă are sens pentru a adăuga articolele vechi și pentru a crește numărul de caractere?

Este clar că în 1000 de caractere și de conținut pentru a investi nici imposibilă, așa că trebuie să scrie mai mult de 3 ori.

Cea mai bună lucrare - un hobby extrem de plătit.

Acesta este, în general ideală, doar rareori văzut o astfel de coincidență.

În viața, dorința noastră rareori coincid cu oportunitățile noastre.

Doar dorința de necesar să se gândească reale, și du-te la punerea lor în aplicare. Apoi, rezultatul va fi.

Este doar o foarte confortabil si armonios. Atunci când un loc de muncă preferat este hobby-ul tau.

Anyutka Nezabudka

Sfaturi SEO pentru promovarea lucru bun să le urmeze. Dacă tot ceea ce trebuie să facă, primele rezultate nu te va astepta.

Toți cei care efectuează SEO, recomandări pe deplin, obține rezultate bune.

Este pentru acest lucru și de a crea site-uri și bloguri - că rezultatul a fost același, și câștigurile.

Portal.co.ua

Vă mulțumesc, citiți sfatul, au de lucru.

Dupa ce a citit sfaturile Dima, își dă seama că are de lucru.

În opinia mea, titluri de catchy out foarte bine în cele mai multe Dmitry. El este astfel de titluri care atrag utilizatorii pentru a comuta la site-ul său.

Tops orice lucruri atrag întotdeauna atenția)

Dă un sfat bun!

Sfaturi cu privire la conținutul unic este întotdeauna relevant, mai ales în aceste vremuri tulburi din punct de vedere al filtrelor. Multumesc pentru articol.

articole similare