10 povești Maminyh despre prietenie, povestea mamei

10 povești Maminyh despre prietenie, povestea mamei
Bună dimineața tuturor! Și cineva, poate în seara!

1. „Povestea modului în care pisoi Kuzka gasit alte“ potrivite pentru cei mai tineri ascultători. Ea spune despre modul în care pisica Kuzka împrietenit cu un catelus pe nume Pal.

2. „bulgăre de zăpadă este prieteni.“ Această poveste despre un urs mic alb, Ursa mică și stelare nou prieten zăpadă Îmi place foarte mult. Sper că vă veți bucura.

3. „Povestea motorului Mica.“ care a contribuit la pădurea Tinerii și-au găsit noi prieteni.

Următoarele două povestiri din seria despre un arici Vasya și prietenii săi. De fapt, în cele mai multe povestiri din această serie este tema centrală a prieteniei:

4. „Povestea ceartă și înțelept Stejarul“ spune copiilor despre cum poți cauza unei cuvinte neglijent stupide rănit prietenul său, și cât de important este timpul să recunoască fapta lor rea și să ceară iertare.

5. „Povestea despre modul în care prietenii zaychonku Styopa ajutat.“ Despre reciprocă, care lucrează împreună cu prietenii este mai rapid și mai distractiv, chiar și timpul pe joc rămâne.

6. „Dragon, care a iubit inghetata.“ Preferata mea! O mare iubire de inghetata, care este mult mai plăcut de a mânca în compania unui nou prieten. Aici versiunea ei audio.

7. Încă o dată, favorit „basm despre un mic dar curajos barcă“ poveste filosofică, despre frica terapeutice și modul în care prezența de prieteni adevărați l ajute să depășească.

8. „Boo cauta prieteni.“ Fairy poveste despre o distribuție mică, dar foarte frumos.

9. „Salvarea balenelor.“ Fairy poveste despre un băiat hawaiană Keown, care, împreună cu prietenul său, broasca testoasa mare numit Malan, șapte salva balene de la braconieri. L-am inventat pentru zilele noastre Hawaii și așa plini de admirație pentru acest loc minunat, oamenii și muzica.

10. „Fairy Tale despre o fată Aimi și River Dragon“, nu numai spune despre prietenia dintre o fetiță cu un dragon râu bun, dar, de asemenea, este perfect pentru copiii tăi să iubească țara uimitoare din Japonia.

Sper că vă bucura de aceste povești. Știu ce un blog este ușor de navigat, nu este, și multe povești nu sunt doar prind ochi. În timp ce am fost scris aceasta recenzie, am dat seama că am mult mai multe povești despre prieteni decât a fost inclusă în această reexaminare. După cum sa dovedit, acest subiect este, în general, una dintre principalele teme ale muncii mele. Chiar și ea nu se aștepta!

Bună ziua tuturor!

articole similare