10 lucruri pe care barbatii observa prima la femei

10 lucruri pe care barbatii observa prima la femei
Aparențele pot fi înșelătoare, acest fapt nu este pusă la îndoială. Dar acest lucru nu împiedică să ne formeze opinii despre alții, judecând după felul în care arată. De acord, nu se poate aștepta ca omul de pe stradă va observa lumea ta interioară, și altele asemenea. Dar poți învăța ceea ce văd și mă gândesc la tine în această privință.

Check out această listă de lucruri pentru care băieții pentru prima dată să acorde o atenție. Dupa ce a citit-o, veți înțelege cum să facă oamenii rândul său, capetele lăsate pe opiniile dumneavoastră.

Contrar a ceea ce cred femeile ochii lor sunt de fapt primul lucru care atrage atentia oamenilor. Fata cu ochii Bambi, poate captiva orice om de pe aceasta planeta. Dar, chiar dacă nu sunt binecuvântați cu ochi frumoși, puteți crea un astfel de impact, menținând în același timp contactul vizual. Acest lucru va arăta un om care sunteți interesat de ea, în afară de faptul că ești o femeie încrezătoare în sine.

Unele femei sunt atât de tare și vorbesc strident tot timpul, că oamenii ușor iritat de acest lucru. La acea vreme, vocea dulce sau exotice găsește un ventilator peste tot. Desigur, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să utilizați vocea pentru a atrage atenția oamenilor, în cazul în care nu este la fel de catifelată ca ar trebui să fie.

Este doar vocea ta, iar acest lucru este important. Acest lucru poate implica oricine, în funcție de modul în care îl utilizați. modularea vocii este important să se controleze, în funcție de caz și subiectele de discuție. Nu este necesar să se declare tare la fiecare ocazie - puteți lua doamnă ca nedelicat și nepoliticos, nu sunt foarte populare cu bărbații.

Doar purta haine scumpe, nu este suficient. Tu ar trebui să poată să poarte o haină specială. Puteți rochie din cele mai bune branduri și în același timp, se simt inconfortabil și ciudat, și este posibil în blugi obișnuiți să se prezinte ca o regină. Nu merge peste bord pentru a impresiona omul imbraca doar ceea ce ți se potrivește și se potrivește cazului.

5. Gesturile, limbajul corpului

Uită-te bine, nu este de ajuns. Oamenii văd cât de încrezător pare o femeie. Prea gesturi slabe sau prea pronuntate pot respinge orice om. limbajul corpului tau spune multe despre personalitatea ta și arată un om, dacă el comunica cu tine sau nu.

6. Accesorii

In timp ce ochelari de a crea impresia unei fete dulce-știu-toate, o pungă pe care le transporta vă pot spune: esti o afacere-femeie, o fashionista sau pur si simplu du-te la munca de zi cu zi. Fiecare accesoriu poate spune ceva și de a atrage atenția oamenilor în jurul valorii.

Ar trebui să știi deja că o cantitate mică de machiaj poate crește atractivitatea, și, dimpotrivă, un exces sau absența nu joacă în favoarea ta. În cazul în care o mulțime de machiaj, această situație pe fata ta ciudat face oamenii cred, ce încerci să se ascundă sub această mască.

În cazul ignorând make-up, oamenii nu crezi că frumusețea naturală priverzhenka, ei cred că nu-mi pasă cum te uiți, și atenția oamenilor pe care nu-mi pasă. Amintiți-vă, ambele concepte de sex masculin și feminin de o frumusețe naturală sunt un pic diferite, astfel încât ar trebui să utilizați întotdeauna produse cosmetice, dar știind elementele de bază ale zilei și seara machiaj.

Culoarea TRESSES poate influența decizia unui om familiarizat cu tine sau nu. Deși unele dintre ele sunt nebuni blondele, altii prefera brunetele. În acest caz, doar un sfat vă pot da - nici un om nu poate rezista o femeie cu păr lung strălucitor. De aceea, noi, în primul rând, pentru sănătatea părului.

piele palida poate fi un indiciu al bolii, și foarte tăbăcite (mai ales în sezonul rece) arata nenatural. In timp ce o piele stralucitoare este un semn de sănătate și de tineret. Ai grija de pielea ta, având grijă de ea și de hidratare.

10. Figura

În cele din urmă am ajuns la faptul că ați fost în speranța de a întâlni la partea de sus a acestei liste. Ei bine, de la piept și se termină pe picioare gleznelor, tot trupul tău se află sub privirea atentă a oamenilor. Ei bine, nu le putem da vina pentru asta.

Acest lucru este destul de natural. Un mic truc: dacă doriți să atragă atenția unui om, alege haine care va aduce corpul la o forma de „clepsidră“ - este un corp de sex feminin testat timp ideală, în opinia oamenilor.

Dacă ați trecut prin întreaga listă, probabil, îți dai seama că există o serie de lucruri pe care oamenii observa. Și nu numai figura ta, dar, de asemenea, alte părți care nu necesită mai puțin de atenție.

7 lucruri prin care fiecare carierist

Fiecare femeie care vrea să construiască o carieră, trece printr-o mulțime de suișuri și coborâșuri. Aceasta nu este o sarcină ușoară de a combina cu succes de familie.

7 lucruri pe care nu ar trebui să spun la corporative

articole interesante
  • De ce oamenii plâng? Slăbiciunea sexului puternic
  • Fiind o femeie este mai bine!
  • Culoarea verde în psihologie
  • Vrei un tip să acorde o atenție la tine?
  • Split, Personalitate - Simptome
  • o astfel de
  • Cum sa te protejezi de deochi și alterării?
Articole recomandate De la
  • 35 de întrebări pentru a cere un tip
  • Conversație cu un tip: subiecte interesante
  • Ce este dragostea?
  • Definiți caracterul său din desene
  • Există o prietenie între o fată și un băiat?

articole similare