În recenta mea întrebare experiment eliminarea deșeurilor organice, în cele din urmă, sa ridicat foarte brusc. În același timp, a trebuit să fie ca să sparge capul peste decizia lui. Și soluția a fost găsit mai multe.
Soluția 1: Compostere
Imi amintesc ca un copil de multe ori am venit să viziteze prietena lui. Mama ei păstrat un animal foarte ciudat - un câine și un container mare cu râme. Ele sunt întotdeauna stivuite în container care rămâne pe masă după preparare - kozhurki de banane fundul din dovlecei și castraveți, miezuri de mere - mi se părea foarte amuzant, dar nu am putut gândi atunci cum să se miște era mătușa Lena.
În articolul „Viermii mi-a dat pentru o nunta“ Experții noștri au spus în detaliu despre compostare. Trebuie adăugat că astfel de dispozitive va costa 3000 de ruble care doresc să sau mai mult. În cazul în care prezența vecinilor de bucătărie, cum ar fi viermi, dvs. deranjante, este posibil să preferați un compostor compostor automat sau microorganisme.Soluția 2: pit Compost
Dacă - fericit proprietar al propriei case, cabana sau familia și prietenii la cabana, atunci problema este cazul dumneavoastră, eliminare a deșeurilor organice pot fi rezolvate foarte repede. gropi de compost sunt disponibile în mod normal, de pe orice site, dacă nu, vă puteți construi cu ușurință o astfel.
Cum să păstrați și să aducă deșeurile organice în grădină, înainte de a începe să „respire“? Creatorul blogului Coșul de gunoi este pentru Tossers ( «gunoi pentru tâmpiți") Laura Singer oferă o soluție la această problemă sa - l înghețe în congelator. Astfel, gunoiul începe să se descompună, și îl puteți păstra atât timp cât este necesar.
Soluția 3: Cutite electrice
O altă soluție simplă pentru a scăpa de deșeuri organice - este de a pune în deșeuri de bucătărie auto tocător. De regulă, acesta este conectat la sistemul de canalizare prin scurgere în chiuvetă. deșeuri Nu sunt măcinați de stat siropoase sunt amestecate cu apă și se îndepărtează prin scurgere. Imediat a avertizat că printre ecologiști și ecologiști are adepții săi și adversarii lor în acest fel de reciclare a materiei organice.
Fotografie de la site-ul knoxvilleplumbingllc.com
Oponenții cred că astfel de curățare, în primul rând, necesită flux suplimentar de apă, deoarece dispozitivul funcționează numai atunci când este activată; și în al doilea rând, acestea creează o povară suplimentară pentru instalațiile de tratare a apei. Dar cred că e mai bine decât dracu 'se toarnă supa în toaletă, că în țara noastră nu este mai puțin frecvente - cel putin, asa ca am putea cel puțin avertiza blocajele în conducte.
Soluția 4: Du-te în pădure
Fotografie de la site-ul modernfarmer.com
Dacă nu aglomerat drumuri forestiere, în acest fel într-adevăr merită o atenție, cu toate acestea, eliberat în acest mod din deșeuri organice în parcul din apropierea casei, exista riscul de a organiza un alt depozit de deșeuri publice.
Soluția 5: Se prepară îngrășăminte și pentru casa de curățare
O altă soluție la problema de reciclare a deșeurilor organice ne-a oferit Dr. Rosukon din Tailanda. Se pare, din deșeurile organice pot fi preparate produs natural pentru curățare, care, în combinație, sunt de asemenea utile ca îngrășământ sigur pentru plante.
Fotografie de la site-ul www.greenstraightup.com
Pentru aceasta avem nevoie de:
- Recipient din material plastic (de exemplu, o sticlă de apă de 5 litri)
- zahăr din trestie (orice zahăr nerafinat)
- apă
- deșeuri organice
Se amestecă toate ingredientele în următoarele proporții: 10 părți de apă (nu mai mult de 60% din container, adică nu mai mult decât 6n în 10litrovuyu feluri de mâncare), 1 parte din zahăr, 3 părți de deșeuri organice (pentru a da un viitor înseamnă parfum plăcut adăuga ușor portocaliu sau lamaie cruste).
Acum, amestecul este necesar pentru a închide capacul și se lasă timp de 3 luni, din când în când deschiderea containerului pentru a elibera presiunea de la ea. În acest timp, toate deșeurile este complet fermentat, iar facilitatea va fi gata. Cu acesta, puteți curăța bucătărie, îndepărtează petele de grăsime, se spală podeaua prin dizolvarea 30 ml de produs într-o găleată de apă, ieși din mașină și multe altele. Sau doar pentru a fertiliza pădurea din apropierea casei.
Știri de la parteneri
Ekoremont, Partea 2: Materiale de finisaj
Indignat de faptul că compoziția de produse chimice de uz casnic nu decodifice un conservant? Muahaha! Se pare că nu ați citit compoziția materialelor de finisare. Când am început abia să se uite atent la materialele de construcție, ochii au un spasm foarte rapid. Înțelegerea inscripțiile de pe pachetele care sunt ascunse în interiorul pungi și cutii, era aproape imposibil, și căutați pe Internet rareori da rezultatul dorit. Cu toate acestea, noi mai mult
Revista pentru cei care sunt în căutarea pentru Bio