5 întrebări pentru interviu directorul general al Beeline da, ar conduce la un impas, chiar și cel mai notoriu

5 întrebări pentru interviu directorul general al Beeline da, ar conduce la un impas, chiar și cel mai notoriu
Da, ar conduce la un impas, chiar și cele mai notorii carieriști! „Alt =“ 5 întrebări la interviul de director general al Beeline Da, ar conduce la un impas, chiar și cele mai notorii carieriºti! „/>

Ai avut de a face cu o întrebare neobișnuită în interviu? Sau poate ai face ca ei să ceară să realizați interviuri? Oricum realitățile de astăzi ne-a pus într-o poziție în care jucătorul se vinde profitabil sau, dimpotrivă, pentru a obține un bun membru al echipei nu este de prisos. Desigur, acum puteți găsi o mulțime de sfaturi despre cum să se comporte în timpul unui interviu de angajare și cum să se pregătească întrebări, dar ca regulă, toate aceste recomandări sunt adesea retell truisme și destul de departe de realitate. Un alt lucru despre interviu atunci când spun cei care stie prima mana ce interviu, și cum să-l petreacă. Este cu principiile umane Babr acum vrea să introducă cititorii săi

Încercați să răspundă la aceste întrebări aparent simple. Încercați să răspundă, astfel încât angajatorul să nu rămână întrebări cu privire la capacitățile. Și pentru a le răspunde imediat, așa cum ar fi să le răspundă uita la lider în viitor. Între timp, rapoartele cuvintele lui Michael. Deci, aceleași 5 întrebări:

Prima întrebare. Care sunt cele trei lucruri din viața ta, amintindu-ne că ești mândru de tine și de ce?

De ce am pune această întrebare - echipa trebuie să lucreze oamenii de succes se simt bucuria victoriei și bucuria de a obține rezultatul, în cazul în care acestea sunt „creatorii“ ale acestui rezultat.

Cea de a doua întrebare. Care sunt cele trei fakapa majore (distrugere, pierdere) în viața ta, amintindu-ne că sunteți mulțumit cu ei înșiși, și care sunt lecțiile învățate din fiecare dintre aceste povești?

De ce am pun această întrebare - în viața mea este o mișcare constantă în sus, oamenii care sunt mereu totul a fost bine sau nu observa problemele și înfrângerile lor, sau nu a rupt încă înfrângerea poporului, care este întotdeauna un risc foarte mare. Ar trebui să existe oameni care au experimentat amărăciunea înfrângerii, au reușit să se depășească și sunt capabili să învețe cel puțin din propriile lor greșeli.

A treia întrebare. Ceea ce „stick“, prin care creierul incepe sa lucreze mult mai repede, simțindu-agravată și conduce în ton - în lung și scurt?

De ce pun această întrebare - echipa ar trebui să fie oameni care stiu la început ce este - unitate, emoții, concentrare. Dacă o persoană nu poate aminti când și în ce condiții se produce unitate și o emoție pozitivă puternică - acesta este un semnal foarte rău. Ei bine, dacă vă amintiți - atunci există ceva pentru a vorbi despre.

A patra întrebare. Ce hobby-uri și de ce este așa?

De ce am pun această întrebare - Viața umană este, în opinia mea se bazează pe trei piloni majori - muncă, familie și hobby-uri. În cazul în care toate cele trei coloane sunt foarte puternice și stabile - acesta este un om fericit, cu o marjă mare de siguranță. Pentru că dacă ceva este în neregulă cu una din cele trei coloane, dar este adesea cazul, celelalte două vor asigura stabilitatea stării de spirit uman. Dacă o persoană la baza păcii lui de spirit există doar două coloane - doar locul de muncă și familie, riscul de a lăsa echilibrul mental cu probleme umane cu una din cele două coloane înmulțit.

A cincea întrebare. Ai un simț al umorului și cum poți confirma?

De ce pun această întrebare - pur și simplu pentru că oamenii cu un simț al umorului pentru a lucra mult mai ușor, acestea sunt integrate într-o echipă mult mai ușor, aspect mai pozitiv, chiar și lucrurile cele mai dificile și neplăcute, nivelul de inteligență al oamenilor, alte lucruri fiind egale, prin definiție, de mai sus.

Aici sunt cinci problema foarte simplu și foarte complex, la un moment dat. Cinci întrebări cu motiv clar directă, de ce le-am întreb, și multe alte motive pentru a pune aceste întrebări - pe care am aici este tăcut.

Deci, în concluzie - o mică bucată, dar important de consiliere

Într-un interviu, oamenii sunt întotdeauna încearcă să arate mai bine decât sunt în realitate - acest lucru este natural și complet înțeles. Și eu sunt acum facilitează foarte mult sarcina a oamenilor care vor veni la mine într-un interviu, pentru că o mulțime de informații atunci când răspunsul este atunci când persoana intervievată nu știe ce întrebări ar fi întrebat. Cunoscând în avans - o sarcină pentru cineva intervievarea mai ușor, dar pentru cel care a intervievat mai complicat.

Dar, în cursul conversației, există mai multe modalități de a obține informațiile de care aveți nevoie și o cantitate mare de informații care se face persoana respectivă nu conține nici măcar conștienți de ea. Toate aspectele - postură, intonație, de răspuns ordine, cu care se confruntă, care cu mâinile, care arata ce lexical. În același timp, este aproape imposibil de controlat. Prin urmare, propunem să se relaxeze și să răspundă fără efort dureros asupra lui însuși să arate mai bine decât tine.