30 cele mai bune hoteluri din Dagomys, regiunea Krasnodar

Plaja foarte frumos cu pietricele plat, curat și chiar.

Plaja foarte frumos, cu pietricele plate, clar chiar și de mare de cristal, clar, soarele luminos, aerul este uimitor! Multe hoteluri minunate, dar cel mai bun - este Veles! Liniște, retras, ascuns de tot orașul deșertăciunilor! Vă sfătuiesc pe toți să aleagă o vacanță doar aici.

Plaja este pietricele curat, mici, de divertisment pe plajă.

Plaja este pietricele curat, mici, de divertisment pe plajă. M-am bucurat .zhd cascade de lângă volan mnogo.ponravilis în orice gorod.ekskursy.

Dagomys devine imediat o mamă!

Dagomys devine imediat o mamă! Dar tinerii vor fi, probabil, plictisitor. Muzică în cafenea, dansând până în zori soorentirovany pentru cei care sunt de peste. ))) Dar la 5 minute cu trenul, și Soci! Pentru copii a fost cel mai mult, decât în ​​ultimii ani. Marea minunat. Există trei plaje: o fără taxă, cu plătite sezlonguri, umbrele, leagăne și de divertisment, și a plătit (150 PE), pensii olimpice și 200 de re - Dagomys de pensii plajă există pentru că banii sunt totul, dar nu există nici un haz, și destul de plictisitor)) ) sala de mese, o mulțime de cafenele, restaurante, de asemenea, pentru fiecare pungă și totul la câțiva pași de mare. Pentru a vă deplasa prin sat confortabil, nu se pierde)))

Tatiana5888

Din păcate, familia mea și cu mine, după ce a cumpărat pe scoruri mari și.

Din păcate, familia mea și cu mine, după ce a cumpărat pe scoruri mari și comentarii bune despre același hotel „Paradise 72“, nu a putut vedea Dagomys, de la plecarea din mult mai dificil. Se pare că comentarii sunt înfășurate, pentru că de la 38 recenzii Doar doi (inclusiv al nostru) a observat că „Cerul 72“ este, totuși, „prima linie a mării“, ci între ea și plaja - un periculos cu două benzi de cale ferată neprotejată, pe care conduce chiar și „înghite“! Iar intrarea - ieșirea din acest „hotel de“, astfel încât, din nou, nu vrei să mergi cu mașina. Un picior - numai de cale ferată de-a lungul cel puțin o jumătate de oră înainte de Dagomys, bile de trenuri și creozot de respirație.