tur european. intrare
Călătorie planificate în avans pentru șase luni. La momentul întregului român căutat pe Internet în căutarea pentru comentarii, sfaturi, almanahuri, traducători etc. De fapt, toate informațiile privind organizarea călătoriei a trebuit să fie colectate puțin câte puțin toți membrii călătoriei, astfel încât descoperirea a deschis înaintea noastră nu este mic, dar acestea au fost fie informative sau nu înfricoșător. Acesta este motivul pentru care a decis să facă o faptă bună și scrie propria lor versiune, așa cum se pare mai completă pentru mine. Deci, în ordine (sper ca informațiile mele vor fi utile pentru miile Rumyniyan care doresc să urmeze exemplul nostru, voi încerca cât de mult posibil, să reflecte subtilitățile).
Pregătirea pentru călătorie
Ideea de călătorie nutrit-a lungul anilor, dar întotdeauna amânată în favoarea banal (așa cum am acum înțeleg) în Turcia, Egipt, etc. În general, desigur, aceste țări sunt interesante atunci când sunteți într-o dimineata de vineri, veți ști că va apărea câteva zile să se odihnească, iar pe timp de noapte trebuie să zbori cu avionul pentru a se bucura de mare, bufet, etc. Deși, dacă te gândești la asta în care include un bufet în Turcia sau Egipt, atunci îți dai seama că faptul că a servit pentru bani, te-ar cumpăra de la băuturi numai apă (nu pentru bere, nu pentru whisky-ul, nu, desigur vin, care este, în general imposibil de a bea), despre produsele alimentare în jurul valorii de aceeași poveste. Ei bine, recunosc te face într-adevăr doriți să plătiți bani, cu condiția că există un „all inclusive“ pentru Bratwurst lor. sau creier de miel. Ei bine, dacă sunteți de planificare vacanta ta, atunci acest sfat este pentru tine.
Rezervare de bilete efectuate în site-urile străine discounterilor, cum ar fi Airberlin, Privire, Germanwings, Aviaru.de. Zborul până la trei (2 adulți și 1 copil, 9 ani) București, Cologne, Stuttgart Olbia (Sardinia) Olbia-München-Berlin-București - aproximativ 38 000 de ruble. Cu noi, a existat o fată, ea a luat biletele mai târziu și a primit deja mai mult. Cumparata timp de 5 luni. Atunci când cumpără pentru săptămâna ar fi de aproximativ 75-80000. Pe măsură ce călătoria veni mai des în Italia, viza italiană făcut, plus ele sunt mai ușor de a face și foarte rapid (3 zile). La aterizare în Köln la controlul pașapoartelor polițiștilor de frontieră au comportat foarte interesat, a cerut toate cunoștințele unei limbi. De exemplu, aceeași mea cu copilul a fost mai întâi, fără îndoială le-a ștampilat pașaportul și a ratat pe teritoriul german, următorul a fost prietenul nostru, care a spus că pe nici o alta decât cea română, nu se poate vorbi, el a ratat, de asemenea. Am avut, de asemenea, să-și arate că am sufla pe Inglish, deși este un lucru mic am știut limba engleză, și aici, că a trecut, el a început să vorbească cu mine, spune ce ai venit în Germania cu viza italiană. A trebuit să tulpina și să explice că mâine voi zbura în Italia și la aeroport am fost de așteptare pentru un german cu un nume și prenume specific. Deci, mai ales, nu încercați să spun, nu au viza lor pentru ei.
Aceasta costă cu toate asigurările 157 euro + 100evro pentru benzină de 1.000 de kilometri. Din nou, se pregătească pentru călătoria a fost citit, este necesar să avem o lege străină, apoi ales din lista de pe Internet toate documentele, plătit 1.000 de ruble taxe și a cerut poliția rutieră, care se uita la noi cu ochii larg, spunând: „Ce vrei, în primul astfel de nu aveți nevoie de drepturi, aduce în jos cu ea, și în al doilea rând, avem forme și nu este. " Deci, a mers cu de obicei, dar în confuzia nu acorde atenție la durata drepturilor, care a expirat în mod normal, în urmă cu o săptămână înainte de sosirea noastră în străinătate. Dar închirierea agenție nu este observat și a dat masina, dar încă du-te la proprietar astfel de drepturi sa aventurat și așa mi-a avut pe propriul risc frumos plimbare (problema este că, în cazul în care roata se deplasează o persoană diferită decât cea specificată în documentul, pentru că este necesar să se plătească pentru asigurare de 15-17 de euro pe zi, pe care le-am făcut. Poate că este cu siguranță în această agenție, dar cu toate acestea. Apropo, daca inchiriati o masina de la un punct diferit de luat ca și în versiunea noastră am dat în Stuttgart, vi se cere să plătească, în acest caz 12,5 euro.
Deci, luăm mașina, și a condus la un apartament închiriat în 70 km de la Köln.
Faptul că încă o dată după ce a citit comentarii constatat că un pic în lateral și a decolat într-o locație spectaculoasă Aynrur pe durata Festivalului Ecvestru din Aachen Toate hotelurile ocupat și costuri de la 100 de euro pentru 2, atât de mișcat pe hartă - este o zonă tampon așa cum sa dovedit mai târziu, în munți pe malul unui lac imens, se poate chiar vodohranilitse. În cele din urmă am luat un apartament într-un mic hotel fabulos.
Apartamentul este format din două camere, una cu un pat dublu mare, iar celălalt cu o canapea extensibilă și cade din dulap, iar sala de mese -Bucatarie cu toate aparatele, inclusiv un filtru de cafea, precum și un balcon cu o masă rotundă. În curte este, de asemenea, grădină cu tobogane alpine și fântâni și grătar.
Acest lucru se datorează probabil faptului că, în mijlocul toată lumea de căldură încearcă să meargă la mare și turiștii nu au fost multe, printre care sunt, în principal pensionari germani, care, spre deosebire de românul constant undeva de relaxare si nu stau cu nepoții lor.
Ei au decis să angajeze o bona, mai degrabă decât cere bunica, care este puțin probabil să fie de acord să se așeze cu nepotul de mai mult de 1 oră pe zi și că în zilele de sărbătoare, pentru că acest lucru va împiedica ei avea grijă de afaceri, petrecere a timpului liber, etc.
Apoi a venit ziua competițiilor de cai.
Ajungem devreme în Aachen (la 39 km de satul nostru) și lăsat la soția stadion și copii, și ei înșiși, pentru că ei nu amatori, a condus în oraș. marcat din nou în „punctul de interes“ Navigator - un magazin care ne-a adus chiar pe principala stradă comercială, care sunt, probabil, în fiecare oraș german, acestea sunt situate, de obicei, în orașul vechi.
Acolo ne-am petrecut următoarele două zile. In jurul bisericii este vechi, străzi înguste, cafenele, etc. In a doua zi a competiției, bate toate obiectivele turistice și cu un stoc de 3-4 ore înainte de sfârșitul concursului, și de a călători la Stuttgart, ne-am decis să mergem la parcul acvatic, mai ales în a doua zi de concurs la copilul nu a mers.
Deci, navigatorul din nou ne conduce acolo unde avem nevoie. În fiecare oraș german are astfel de facilități, care includ mai multe piscine, un gazon imens cu iarbă tunsă în cazul în care vă puteți relaxa, terenuri de sport pentru volei, etc. - este minim. Prețurile încep de la 3 euro pe adult pentru intreaga zi. La Stuttgart am fost într-un astfel de centru (www.fildorado.de), dar au existat 2 tobogane cu apă, o trambulină de apă, un bazin cu valuri artificiale, și cel mai important sanami. Este o altă poveste. Să începem cu faptul că, în Germania sunt împărțite în saune de sex masculin și feminin într-o singură. Ei nu merg la baie pentru ao spăla, și pentru că s-ar încălzi! Astfel, complexul este format din mai multe perechi, aproximativ o dată la sesiuni de jumătate de oră începe. Mergeți toată camera cu aburi (circa 50 mp) și așteptați bathers. Un tânăr vine și începe să spună ceva liniștitor de voce și începe să dea departe cu orice, în continuă schimbare de la o sesiune la alta miros. Apoi, el începe să fluturând un prosop la un moment dat pentru fiecare dintre oaspeți. Deci, de două ori. După toate lansările pe stradă și oferă ele însele un frotiu cu sare (impartind cesti de sare de mare) Când uns mânați toate înapoi din nou și a urcat pe. După aceea, toate se arunca cu capul în piscină. ). Costul acestui tip de divertisment de 19 de euro pe zi. În general, astfel de complexe sunt atât de multe și diferite prețuri diferite.
A doua zi a fost dedicată în întregime de cumpărături. Ne-am dus la Metsinger.
www.outletcity-metzingen.com câțiva kilometri de la Stuttgart, există un „sat“ Metzinger, care este, de asemenea, numit Outlet orașului Metzinger. Istoria creației este de aproximativ. Orasul a fost fondat de marca Hugo Boss, care mai târziu a deschis de evacuare (rasprodazhny) stoca marca lor. Mai târziu, în jurul valorii de reglare (și, în prezent în construcție), mai mult de 50 de magazine de diferite mărci, care sunt vândute la prețuri reduse pe tot parcursul anului. De-a lungul week-end, desigur, există pur și simplu nu este aglomerat, dar am avut noroc, am fost acolo, marți - este relativ ușor. -Council.
A doua zi am zburat în Italia! Pentru Sardinia!
Separat, despre compania aeriană, zbor 4 din 5 am zburat Airberlin. discounter Company, dar toate avioane noi, scaune de piele, lăsând monitorul pe care informațiile sunt furnizate într-un loc peste care vei zbura - super-interesant. Însoțitorii de zbor în perchatochkah roșu, fără întârzieri, tot timpul. Când am cumpărat biletele care au avut informații că produsele alimentare nu este inclusă în preț, în detrimentul acestor detalii și prețul este mai mic, dar în realitate prețul nu a avut nici un efect asupra calității zborului, ci dimpotrivă, compania diskauntorskie ia avânt, și, desigur, nu pot chiar ca un zbor degrada calitatea și mai ales să „cadă“, deoarece, atunci întreaga discounterii de afaceri colaps. Acesta este motivul pentru care totul este foarte mare. Ne-au dat băuturi (cola, sucuri, apă minerală, și. PIVO. Și nu doar ca Warsteiner! + Sandwich cu cârnați sau brânză, mare. Ei bine, fierbinte pentru bani.
Deci, nu e așa de rău pe 2:00 zborul. Da, să păstreze în minte, atunci când zborul înapoi. În ciuda faptului că. cât mai mulți oameni cred, și suntem, inclusiv cel de 20 kg per persoană nu este de 80 de patru! - Așa e, și e doar înseamnă că bagajele nu trebuie să fie efectuate mai mult de 20 kg fiecare. Cu alte cuvinte, atunci când ne-am pus geanta lui de hochei cu o greutate de 43 kg, am fost nevoiți să-l împartă cu 2. Imaginați-vă, 40 de minute înainte de sfârșitul înregistrării pentru a găsi punga și împărțit ...
Priliteli aeroportul Olbia. Am luat o mașină prepaid (italienii observat imediat că suntem drepturi restante, astfel încât mi-a intrat imediat ca un șofer și se pare că mi-a copiat de asigurare, deoarece nimic nu a fost cerut să nu plătească în plus. Este adevărat masina a dat „țînțari» Fiat Panda. Acesta este, desigur, încă mașină, dar punga nu este luat în ea, plus de 1,2 mecanicii de avantaje este prezența aerului condiționat, consumul de 6,5 litri, iar ... ..All trebuie să ia în considerare faptul că Italia, cel puțin Sardinia - .. acest fanioane solide Navigator nostru de data aceasta El ne-a condus cruste dragi în orașul nostru Cust elsardo. El a decis să taie 40 km., și a condus nu de autostrada, iar drumul de munte serpantinistoy. A fost ceva.
Scump într-adevăr nu 130 și 90 km a fost, dar cum a venit in mai multe vase de frică, la un moment dat de drum cu două benzi sa transformat în obnopolosnuyu. Binecuvântarea că, în afară de noi nu există nimeni nu merge, deși calitatea este excelenta. Am ajuns în oraș și de asteptare proprietarul ne-au întâlnit la casă și a avut loc într-un apartament. Super. Sala de mese, bucatarie, 2 dormitoare, baie. Totul este nou. Un total de 6 paturi. + Terasa de 30 de metri pătrați și vedere. golf și castel punctele de vedere. Pur și simplu super-.
De-a lungul săptămâna următoare, a fost totul: dimineața a început la 7-8 dimineața, la 9za mare de 7 zile sau o dată în același loc nu se aprinde, și nu înoată. Înainte de prânz plajă (fotografii 17) și apoi somn, și 3-4 ore pentru tururi auto-ghidate la un oras din apropiere (Săsar, Alier, Stintino (foto). Valeodoriya, Sorso, etc) Toate orașele sunt frumoase și originală. Fiecare dintre locuitorii să se organizeze o vacanță kakienibud, Festivalul de Folk (Sorso), carnavaluri, de exemplu, în Castelsardo nostru a fost un carnaval.
În dimineața pe plaja centrală nu scuipat boi prăjire, care au fost vândute rezidenților pe timp de noapte (a se vedea. Foto) a fost cuplat căruțe la tractoare cu tot felul de animale împăiate, Aladdin, Pinocchio, etc. cântând cântece, impartind vin gratuit și bere și au aruncat tot orașul confetti special instruiți. Dimineața, orașul a fost acoperit de 3-4 cm, un strat continuu de confeti. La 2 dimineața, a început un salut, urmat de până la 5 am fost în direct pe plajă. Foarte festive și distractiv toate.
Două cuvinte despre produsele alimentare. Am luat micul dejun acasă, în supermarket-uri locale, care, de fapt, nu este suficient, în orașul de 50 mii. Populația de cel puțin 3-4, așa că acolo cel puțin nu sunt mai scumpe decât în Federația Rusă. Micul dejun obișnuit românesc, lapte cu cereale, sandwich-uri, cereale, etc. Masa de prânz este de multe ori se prepară, pentru că în căldură pentru a merge undeva, nu este într-adevăr ca salata fierte de verdeață, asigurați-vă că brânza le puteți cumpăra „cârnați rustic“ pentru carne zazharki orice, pește și, desigur, de fructe, care, în abundență în supermarket-uri, modul acolo și mai ieftin decât în magazine speciale din oraș. Ei bine, cina este un restaurant sau pizzerie. Prețurile și mâncarea este aceeași, în principiu. Pizza - 5-6 EUR (Man 1 sau 2 femei sau 2 pizza 3 copii) antipasti - aceste gustări din carne de tip felierea, salata mica etc. si paste - 8-16 euro (16 este un număr mare de CMV fructe de mare). Așa că cina medie pentru o familie de 3 persoane - 35-40 de euro, este bere sau vin.
Plecare. Ia masina chiar mai ușor decât a lua. Dacă închiriați înainte de 8am, atunci toate arunca cheia în cutia de la recepția care a luat masina si la zi, cel mai important, nu uitați să umple masina, dar păstrează în minte faptul că umplutura lucra până la 19-00, iar apoi acestea sunt la pompa de aceste ATM-uri, tu care el servește. Împingător la proiectul de lege și selectați coloana dorită și combustibilul din dreapta.
Deci, mergeți mai departe.
P.S. Ieri a venit la mine prieten și spune: „Congresul în Alușta, 3 familii (8 persoane) au închiriat o casă doar rece de 200 de dolari pe zi, tot confortul de acasă, și un duș și toaletă, dar fără aer condiționat. I-am spus să-l arătat în tăcere fotografiile lor, așa ofilite. Deci, în tăcere și a plecat fără măcar a spune la revedere ...... Astăzi soția lui a sunat și a cerut să arate imagini))
Deci, avea grijă de România - o perioadă de odihnă în străinătate. În cazul în care doriți și cum doriți.
cu sinceritate
Vasiliev Vitali G.