2-in sedativi-1 demachiant „îngrijire blând» Naturals piele ușor garnier

aqua / apă, ciclopentasiloxanul, izohexadecan, izopropil palmitat, pantenol, rosa centifolia floare de apă, fosfat dipotasic, poloxamer 184, biguanida poliaminopropil, fosfat de potasiu, clorură de sodiu, CI 61565 / verde 6. (f.i.l.b26656 / 1).

Varsta: orice tip de piele: Sensitive

Sedative 2-in-1 pentru îndepărtarea machiaj conține Garnier liniștitor crin extract de plante si vitamina B5.
Formula sa este special conceput pentru pielea sensibilă și nu conține alcool, coloranți.

Sedative 2-in-1 pentru îndepărtarea machiaj conține Garnier liniștitor crin extract de plante si vitamina B5.
Formula sa este special conceput pentru pielea sensibilă și nu conține alcool, coloranți și parfumuri. Datorită eficienței de curățare a uleiurilor și tonic prospețime a acesteia într-o singură mișcare îndepărtează machiajul ochilor chiar și rezistent la apă și se confruntă fără iritații și disconfort.
Rezultat: Pielea este complet curățat de machiaj, ea este moale și netedă.

Ei bine, indeparteaza machiajul rezistent la apa, valoare, nu lasă nici o peliculă grasă și ochii.

Tipul de piele: Amestec.
NEDREPT scoruri mici pune acest lucru înseamnă: ochii curăță bine, chiar rimel rezistent la apa, care anterior meu Diademine cale de atac nu face față nici un fel, senzație de gras sau de film nu lasă, senzație de apăsare, de asemenea, cu care se încadrează neglijent în ochii lui - nu, nu irita schipet alergii Ea nu a cauzat și nu este scump!
miros neutru cum ar fi, dar nu-mi place foarte mult.
Mai mult decât atât, am citit pe internet că, printre alte spălări cu o fază de buget - aceasta este compoziția cea mai sigură.
În general, în favoritele mele dvuhfazok necontestate locul 1 ia Lancome (ea este doar perfect!), Dar printre mass-market Garnier nu este cu mult în urmă!

Acesta nu conține arome.

Infunda porii, ambalarea incomod, lasă o peliculă grasă.

Sunt proprietarul unei combinații, dar pielea foarte capricios. In vara, aproape că nu purta machiaj, dar chiar și cu acele pesmet meteoriți, carcasă (nu rezistent la apa!) Și luciu de buze, acest lucru înseamnă locuri de muncă săraci. Frecați nevoie de puțin, dacă nu roșeață. Curăță porii scoruri proaste. In dimineata poate cauza coșurilor (dacă lichidul în sine slab de spălare). Se lasă un film urât, gras pe fata ta. Are sticla incomod, lichidul este turnat prin tampon de bumbac. Acesta nu conține arome. Rapid și că este plus lui majoră!

peliculă uleioasă, irita pielea, spălați machiajul ochilor rău, dozatorul.

Pielea este normal, este sensibil.
Dispenser prematur - trebuie să încercăm, de asemenea, să toarne pe disc dreptul de suma de bani și nu te turna o sticla.
Acțiunea înseamnă opusul promisiunile. Maxim, cu care se descurcă bine - l tonalnik cu pulbere, dar nu ne-am cumpăra acest mijloc în două faze?
Produsul nu cruța, puternic impregnat cu discul, ține în fața secunde 10. Cerneala (nu stabil), jumătate dintre tampoane pleoapei superioare, pete pe jumătatea de jos. Cu pleoapa de jos încă resturi de pasaje șterse 5, și nu este perfect. Cu cosmetice sine chiar și mai trist: Swatch a facut umbra crema persistente pe de o parte, apoi a încercat să elimine acest instrument, frecare și, ca urmare a umbrei lăsat doar cu suprafața, iar relieful pielii a rămas complet.
Acesta irita pielea chiar ca, și nu doar sensibil. Se simte ca și cum ar ars în soare, încă roșind, și frecare aici, la nimic.
Folosind dvuhfazku, am fost gata pentru film gras, dar nu ca acest lucru. Faptul că, după care nu se spală demachiant, nu un discurs (I spăl mereu fața mea), dar după acest instrument necesită mai mult de spălare 1 ceva gel micelară (spălare de pe fața filmului grăsime și resturile de produse cosmetice), atunci este necesar să se spele pe mâini de ulei și numai atunci va fi capabil să se spele pielea vehiculului. Ca să nu mai spun că mă simt rău trăit fără aceste manipulări. Singura veste bună este că înseamnă apropie de sfârșit.

Ei bine, Îndepărtează make-up, accesibilitate, cost redus, economic.

Pielea mea este de tip normal este predispus la uscare.
Nu o sticla de folosit acest instrument. Sentimentele sunt foarte amestecate. Pe de o parte, cu sarcina sa directa - demachierea, face foarte bine: cu doar câteva discuri, fără o frecare de vata puternic indeparteaza machiajul de pe fata. Mijloace descurcă cu machiajul ochilor, se dizolvă cerneală, spălări, dar el nu se poate face fără frecare. Textura uleioasă rămâne pe față, necesită o clătire obligatorie cu apă după. De obicei, pentru îndepărtarea mea de machiaj înainte de a fost după cum urmează: în primul rând, acest demachiant, apă micelară apoi roz de aceeași marcă și gel pentru spălare. După un timp, am început să observ pielea uscată. Am decis să renunțe la produsele Garnier și starea pielii a revenit la normal. S-ar putea să repete achiziționarea din nou, dar nu vor fi utilizate utilizate în mod regulat.

Slaba a face față sarcinilor lor, dispenser inconfortabil.

Am o piele sensibilă, mai ales sub ochi, și aici, trebuie remarcat faptul că acest instrument nu produce nici o iritare. Dar acest scop semnul plus.
Cosmetice elimină rău - au întotdeauna de a pune efort suplimentar, care afectează în mod negativ pielea din jurul ochilor. Datorită dispenser incomode revarsă prea mulți bani, iar acest lucru crește consumul deja ridicat. Un alt negativ pentru mine - înseamnă separate foarte repede în apă și ulei, și ca o consecință, acesta trebuie să fie agitat în mod constant, da, este doar câteva secunde, dar ar dori să facă fără ele.
Ca rezultat: un mijloc de ieftin, acesta este un fapt, dar acest lucru este exact cazul în care prețul scăzut este egal proastă calitate.

Bine machiaj spală off, miros frumos de îngrijire, blând, prețul.

Este necesar să se agită bine flaconul și se spală.

Un lucru foarte bun pentru pielea sensibilă, și chiar și pentru ochii mei sensibili chiar mai mult. Amestec de piele mai predispuse la uscare, și nu are efecte adverse nu au fost.
Flacon mai bine să se agită puternic și de a folosi fondurile imediat, sau va pelicula de ulei (deși poate fi ușor de spălat cu apă).
Compus din ulei, care, întâmplător, este foarte bun pentru a hidrata si hrani pielea.
Bun pentru un preț scăzut, instrument de bună calitate.

Excelent indeparteaza machiajul, pret.

Filmul pe față după utilizare.

Eu folosesc acest instrument pentru aproximativ 2 ani. Îndepărtează make-up "cu un bang", inclusiv rezistent la apa. Înseamnă o în două faze necesită agitare înainte de utilizare. Pack confortabil, nimic nu oriunde scurgeri în timpul vibrațiilor.
Piele la mine combinate, iar în timpul iernii este de multe ori deshidratat. Pielea nu este gras (nu uscat), porilor nu ciocan, nu provoacă alergii. Nu pot să înțeleg cum atât de multe comentarii negative. Pretul este redus, ceea ce este, de asemenea, un avantaj. Dar există un dezavantaj: după îndepărtarea make-up necesită curățare facial suplimentare din „filmul gras“. Dar dacă părăsești „filmul“ pe fata - macerat timp de 5 minute. Consecințele negative ale acestor lucruri după acțiunea pe piele nu a observat. Cumpăr un alt.

Bine machiaj spală preț.

piele Combi predispuse la porii grăsime, mărite. Cosmetics folosesc adesea, astfel încât acest lucru înseamnă un bine gestionat „rasprobovat“.
Ceea ce vreau să spun bun instrument pentru prețul său. Ei bine, spala machiaj (chiar și profesorul), se descurcă cu rimel rezistent la apa. După ce în sine nu lasă un film gras și o senzație de greutate. După el, doar o simplă spălare cu apă, apoi tonică. Se curata porii bine. Nu alergeni.

Nu se poate face față cu demachierea, infunda porii, lasă o senzație neplăcută după utilizare, provoacă erupții cutanate.

Tipul de piele: Combinație
Acest produs am cumparat dintr-o fază de două Loreal înseamnă. și, din păcate, am pierdut. recenzii excelente peste tot, dar nu am aprecia. Machiaj spală off „așa-atât“, și încă mai trebuie să se spele și apoi se spală pielea. Dar ceea ce este cel mai enervant - pielea mea sa deteriorat după câteva luni de utilizare a acestuia. Apărut de multe ori erupții cutanate, porii sunt înfundate ca niciodată. Și acest sentiment după utilizare este, în general, o conversație separată. Ca în cazul în care pielea este murdar și înfundate (((în general, și a aruncat o sticlă plină de încă aproximativ jumătate.

Spala cosmetice impermeabil, preț, eficiență.

Necesită curățare suplimentară.

Înseamnă o, în două faze pe bază de ulei, indeparteaza perfect orice rezistent la apă make-up. Sunt utilizate în principal pentru îndepărtarea de machiaj pentru ochi, demachiant piele de purificare a spumei. piele combinatie predispuse la uscare, sensibilă. Daca le curatati fata, infundarea porii si roseata nu se observa. Ea nu produce alergii, iritații și înroșirea ochilor, ceea ce este foarte important pentru mine, o parte din fondurile acestui păcat. Se lasă o peliculă de ulei, care se spală cu apă simplă sau mijloacele uzuale de spălare. opțiunea perfectă și rapidă pentru îndepărtarea rimel, dermatograf si umbra la baza. Am cumpăra timp de mai mulți ani și va cumpăra în viitor.

spălări bune machiaj.

Am cumpărat o bucată, jumătate abia folosit și-a dat in-lege. Ii place la astfel de mijloace, pur și simplu nu ar putea confrunta cu tortura și mai mult. Machiaj spală off cu un bang este un fapt. Îndepărtează cu ușurință chiar și produse rezistente la apă, dar după senzație pentru mine personal este extrem de neplăcut. Ramane de film uleios (am tenul mixt), pe care am spălat în jos formulările pe bază de alcool numai + eu singur nu-mi place sentimentul de ten gras, indiferent de locul (fata, maini, etc.). Porii se înfunde apoi a trebuit să aducă pielea pentru cu timpane și dans în fața unei oglinzi timp de o oră. În general, nu mai cumpăra.

Spala machiaj rezistent la apă un preț economic.

Nu pot să înțeleg de ce înseamnă unele comentarii negative. Sunt încântat cu el.
loțiune bifazică, lichide și componente uleioase. Înainte de utilizare, aveți nevoie de un shake bun, nici o problema cu ea. Pentru a elimina rimel rezistent la apa cantitate suficient de mică, în una sau două discuri de bumbac. Nu are nici miros, nici delicat iritant pielea pleoapelor, nu schipet, nici înroșire după alte mijloace pentru îndepărtarea machiajului rezistent la apa (l'Oreal, diademine). Se confundă prezența multor filme după utilizare. Întrebarea mea este: La ce te așteptai? Înseamnă un ulei pe bază, după ce este natural necesar să se spele cu apă neteda cu demachiant, apoi pur și simplu, fără grăsime nu poate fi. Dar stai, puteți pur și simplu ștergeți pielea sau ochii și du-te la somn - este o moarte naturala a pielii, se va sufoca sub un strat de unt cum ar fi. În general, am venit înseamnă perfectă, va cumpăra „din nou, da din nou, dar încă mnooogo de multe ori“)

Nespălată de ambalare, incomod, rău machiaj spala.

Am o piele sensibilă.
Acest instrument este achiziționat la întâmplare. Mă bucur doar că prețul a fost accesibil.
Și așa, nu-mi plac: 1. Acest instrument este foarte gras, și lasă un strat neplăcut pe fata, 2. machiaj de la ochi la capătul nu se spala, 3. a petrecut o mulțime 4. incomod de utilizat (o singură mână îndepărtează machiaj, altele se agită în mod constant butylek pentru o dată nu am, deci fluxul, și așa cum sa menționat mai sus, până la sfârșit, el încă nu elimina make-up).
Mai mult nu va cumpăra.

preț scăzut și disponibilitate largă.

Am decis să dea o șansă de această facilitate, după o experiență neplăcută cu un lichid pentru a elimina efectul de ochi make-up din seria Garnier de struguri. Și a eșuat din nou. Mijloacele, asigurările producătorului, este absolut inofensiv: fara alcool, fara parfum, fara parabeni - nimic dăunător, pe scurt, persoanele cu alergii și pentru bucuria fanilor de produse naturale. Pielea mea este, în general, fără probleme, în jurul ochilor, și nu atât de foarte subțire. Deci, acest lucru înseamnă că se recomandă să se spele pe produse cosmetice cu excepția acelor persoane care nu sunt vopsite deloc :-) Restul vor primi un set complet de plăceri sub formă de încercări nereușite de la 20 ori pentru a spăla cerneala din gene, și înroșită (probabil, furie) ochi.
În general, oroarea. Mai mult nu va cumpăra și nu sfătui pe nimeni.

I-am cumpărat acest mitselyarku în timp ce căutarea unui mijloc mai ieftin decât favorit la momentul Bioderma. Nici măcar nu știu, ce producătorii spodvigaet vând în general produse similare. Poate că pur și simplu nu este nici testat pe ei înșiși sau nu le pasă de reputația lor. Prin marca, sunt bine, cum la bugetul de ingrijire fara piele tanara, am folosi acum vreo zece ani. Dar acest lucru este, desigur, ma surprins într-un sens rău al cuvântului. Eu sunt proprietarul unui tip de piele combinație. Mijloace de gras-prezhirnoe, mâinile și fața după ea ca lubrifiate cu ulei. Asigurați-aproape nu se spala, al patrulea disc este obținut pentru a realiza cel puțin o curățare cu fața puțin. Cred că înseamnă un teribil și nu aș recomanda oricui, chiar și pentru bani.

Non-iritant și nu schipit ochii.

Lasa un sentiment neplăcut gras pe piele, spălați machiaj se amestecă inconfortabil mediocru.

Sunt proprietarul pielii combinație predispuse la uscare.
Am cumpărat instrumentul, pe de o matura trecere în revistă on-line a demachiant, în care acest agent clasat pe primul loc în comparație cu celălalt. Ce pot să spun? Muck Rare! Teribil de lichid uleios, este dificil de utilizat: trebuie să se aplice foarte repede demachiant pe un tampon de bumbac, care nu a avut timp să exfolia înapoi la 2 părți, lichide de spalare machiaj departe intr-un fel - ochi, de exemplu, trebuie să frec (și acest lucru este un rimel nu rezistent la apa!), O cheltuială foarte mare. Sentimentul de onctuozitate nu este întotdeauna, chiar și după utilizarea gelului de spălare, există suspiciunea că acest lucru poate contribui la porii înfundate.
Un plus de ochi nu schipit materialelor compozite-. Un preț mic de plusurile includ același lucru nu poate, pentru că consum ridicat, și într-adevăr, în acest interval de preț, puteți găsi alte mijloace de calitate fină.

Acesta nu conține parfumuri, alcool, potrivit pentru pielea sensibilă.

În cazul în care un amestec rău, lasă un sentiment de adezivitate pe fata.

Garnier este primul produs dintr-o serie de tratamente faciale pe care am dobandit. Pielea mea este foarte sensibilă și reacționează la chiar și pH-ul apei și săpun. Am decis să încerc un demachiant compact, atunci când merge pentru câteva zile pe un site de tabără. Încântat că instrumentul nu provoacă iritații, uscăciune, sau arderea pielii. Indeparteaza machiajul foarte bine (inclusiv rezistent la apa). Pielea după ce este moale, de culoare roz.
Asigurați-vă că pentru a se agită foarte bine înainte de utilizare, în caz contrar numai uleiul poate fi căptușit pe disc. Eu folosesc acest instrument în mod continuu timp de trei ani.

articole similare