Că această eclipsă pentru un motiv oarecare a dat naștere unor predicții ale următoarei „judecata de apoi“.
De câte ori a spus lumii. și despre sfârșitul lumii, de asemenea. Nu voi pregătită în nici un fel, pentru că este mult mai global propria moarte. În cazul în care persoana care am plecat eu încă mai cred că cineva bequeath orhidee sau câinele lor - să aibă grijă de. Restul mult timp în urmă lăsat moștenire. După Zvezdets globale ce pot fi luate de îngrijire. Pentru a fi mai precis, în fața lui. Numai credincioșii suflet trebuie să se gândească, dar gândește-te la asta în fiecare zi. Cine este un ateu, și el nu se va gândi.
Ai putea vedea că sfârșitul lumii prezice cu regularitate exact patru ani.
predictori ceva confuz, se pare că, încă de anul trecut, cu siguranță, a promis.
Am impresia că sfârșitul lumii, la toate, sentimentul uman individual că el poate supraviețui în vremuri de viață mai multe.
Senzația poate fi asociată cu sănătate, cu falimentul, cu ghinionul cuiva drag.
Aceasta este, din când în când, în orice persoană circumstanțele sunt de așa natură încât i se pare că viața a ajuns la un impas și a fost pe cale să se încheie.
Cele mai multe predictori probabil sa întâmplat astăzi este o combinație de circumstanțe, și ei reproduc senzațiile pe întreaga omenire.
Se poate înțelege, frica de a muri singur, și că firma se întâmplă.
Și totuși, cine vrea să pot face stocuri, formare, etc. pentru a supraviețui Am stocuri de alimente, apă, chibrituri și lumânări, benzina, etc. și astfel încât țara să aibă întotdeauna la fel de departe în oraș și în orice moment, nu Congresul, iar lumina este oprit, astfel încât în cazul în care produsele alimentare va ajuta de ceva timp, avem câini și pisici, așteptați și mai mult :)
Joseph Brodsky are această frază: „Dumnezeu salvează toate“, și el este absolut corect. Oamenii de stiinta moderni sunt surprins de faptul că viața pe Pământ ar putea fi distruse fost mult timp moloz spațiu, dar nu se întâmplă. Cu siguranță Dumnezeu a construit un sistem solar în așa fel încât aproape toate planetele sale, începând cu Luna, „de lucru“, pentru a proteja Pământul. Da, cel mai apropiat de apărare este luna, care presupune bombardament principal de meteoriți. Și nu numai în acest merit său. Fără viața de pe Pământ luna în sine ar fi imposibil. Jupiter este enormă, atracția giganticei denaturează traiectoria cometelor și asteroizi, prevenind astfel coliziunea lor cu Pământul. Cred că, și Saturn, Uranus și, precum și toate celelalte planete, de asemenea, nu a rămas inactiv. Deci, zvonurile despre sfârșitul lumii este destul de exagerat.
După cum spun ei, trebuie să fie pregătiți pentru cel mai rău, dar cred că de o mai bună. „Judecata de apoi“, în memoria mea a fost un pic, chiar am pierdut numarul. Și eu trăiesc. Trăiesc. Nu poți fi într-o anticipare constantă nervos! Acest lucru nu este bun pentru sănătate. Dacă sunt luate în serios toate prezicerile care în mod clar și nu poate explica și interpreta, ca cineva nu leneș și legat în mod artificial la evenimente din trecut, apoi vin doar la un capăt, numai individul, pentru cel care se scurtează viața de gândire despre cei săraci. Să ne trăim și să se bucure în fiecare zi, în timp ce există de mult să se bucure. Să se strălucească.
O întâlnire anterioară ce a devenit?
Totul aici este simplu. Dacă cineva pretinde așa ceva, chiar și textura pune pe baza a ceea ce poate să apară atât de important presupune un eveniment. Dacă nu se poate, și se pare că e tot un fel de „glumă“, astfel încât este foarte posibil „jokeri“ proiect de lege pentru costurile asociate cu o panică în rândul populației. Și mass-media, difuzarea informațiilor fakie, este lipsit de licență pentru difuzarea de informații false.
Dacă de fiecare dată când govtovitsya sfârșitul promis lumii, despre care apar informații din timp în timp, puteți merge nebun. Un om cu un simț al umorului au dat de mult pe această mână, astfel că nu pot fi anulate. Pregătiți-vă, nu este gata, nimic nu va ajuta. Dacă încheiați într-adevăr lumii nu va salva nici un adăpost. Trebuie doar să se pregătească - să trăiască cinstit, pe bună dreptate. Oricare ar fi, la celălalt capăt al lumii nu a primit din cauza lui în viața de pe pământ.