Felul tău de obicei, de exemplu, de la domiciliu la magazin sa transformat într-un patinoar, în cazul în care vă puteți organiza concursuri de skateri? Siguri: această pantă alunecoasă vă poate duce direct la ușa centrului trauma. MH a dat seama cum să meargă în mod corespunzător în gheață și a terenului, astfel încât să nu îndeplinească o vacanță de Anul Nou se rostogolească într-o distributie.
Slipped? Tras înapoi, arunca în sus brațele tale - centrul de greutate se va merge mai departe, și poate vei sta. Dacă veți continua să scadă, apăsați rapid în jos mâinile la corp (în orice caz, nu le-a pus înapoi - un risc prea mare pentru a rupe încheietura mâinii). Dacă cădea pe umerii laterali și antebrațele vor fi tampon între corp / șolduri și pământul vor absorbi o parte a impactului.
Va tulpina mușchii de reflex, si se lasa: intens, ei proteja mai bine ligamente, articulatii si oase.
3. Înapoi și corp
Aterizat pe spate sau pe partea lui - și imediat reportează pentru a disipa forța de a lovi la sol.
4. Ce în mâinile
Orice ar fi, arunca deoparte (doar nu arunca copilul). Toți mușchii sunt încordați la limita, astfel încât orice greutate suplimentară poate fi inutilă și provoca tensiuni.
Dacă ai alunecat piciorul drept, la stânga pe mașină se sprijină pe sol pentru a încerca să vă păstrați într-o poziție verticală (și invers). Trăgând lateral, posterior ușor brațul - lasă-l să ia parte la greva in sine.
Se pune bărbia în piept. Centrul de greutate se va merge mai departe - sau va rezista sau de a proteja capul in toamna.
Uită-te drept înainte. Unghiurile ai timp pentru a observa ceea ce este în jurul valorii, și pentru a evita contactul cu obiecte nedorite, cum ar fi cutii de frontoane sau pilon de beton.
dinți Stisni, pentru a nu le lupta împotriva celuilalt și nu musca limba în momentul în care a lovit la sol.
9. Nu te grăbi
Când gheața sub picioarele lor, mersul pe jos încet și de a ajuta-te pentru a menține echilibrul răspândit ușor brațele - ca și cum ai merge pe muchie de cuțit. În plus, din această situație mai ușor să se miște mâinile - așa cum vom avea doar învățat.
În timpul iernii, pentru a alege pantofi cu tălpi turnate: oferă tracțiune pe gheață și de a reduce riscul de a cădea pe panta alunecoasă (nervura mai adânc, cu atât mai puțin de risc). O altă cerință a tălpii - ar trebui să fie un cauciuc sau cauciuc: materialele nu se congela în frig.
11. Dacă se încadrează predispus
Fall ca și cum ar merge la flotări imediat: în primul rând, pentru a salva fata, și în al doilea rând, îndoit la coate samortiziruyut și pentru a reduce tensiunea la încheietura mâinii.
Un sfat bun, acum doar, avem zăpadă pe gheață = glezna o zi.
Un cuplu de ori a căzut, un curs de plăcut un pic, mai ales dacă este ceva podvernesh)
Faptul că gheața neagră este mai bine să nu pentru a merge rapid este foarte adevărat, foarte multe ori pe el însuși experimentat. Hush mai repede ajungi acolo)
Sfaturi cum ar fi destul de corect. Înainte de debutul iernii ar trebui să fie o practică pic pe saltea acasă pentru a lucra toamna dreapta. Și cel mai important, nu va grabiti afară și stoc pe încălțăminte de iarnă, cu efect antigololed. Antigololedy Magic Spiker - un dispozitiv de cauciuc extrem de elastic și este atașat la ei super-crampoane, prevenind alunecarea pe drumurile acoperite cu zăpadă sau gheață - prețul de emisiune de 300 de ruble. M-am și părinții au cumpărat.
Absolut adevărat observat, Alex. Pentru a controla în mod corespunzător căderea și poziția corpului în timpul toamna, sau pentru a afla cum să-l evite, aveți nevoie de practică. Ar fi bine să practice în sala de sport de pe saltea, cu un antrenor bun, care poate dezvolta reacții reflexe. În caz contrar, nici un sfat va ajuta.
Căderea de gheață nu este o situație în care vă poate ajuta sfaturi, practica si numai practica, toate noastre. )))
Niciodată nu am căzut la consecințe critice pentru oasele mele. Cred că sunt doar norocos, sau am știut că toate aceste sfaturi pe perod. Pantofi pentru mine, așa că nu este o problemă majoră, am ea aproape în fiecare iarnă slide-uri care nu ar lua. Aici cele mai multe calificare depinde de locul în care se încadrează.
De fapt, dacă te afli pe gheață alunecos lustruit, pantofi de aici se pot face foarte puțin pentru a ajuta. problema este, de obicei, că în dimineața, aceste zone pot fi ușor acoperite cu zăpadă și dintr-o privire nu veți observa și nu au timp să se adune și să se concentreze, sau chiar by-pass nu ghici (((
Am auzit că unele dintre lipici pe talpa cizme de iarna, chiar șmirghel fin. Nu știu cât de eficient, dar nu pare a fi o idee rea.
Din aceasta nimeni nu este sigur! :)
Foarte amuzat al patrulea paragraf să „arunce totul deoparte“
Ei bine, cel puțin puteți lăsa copilul :)
Doar ce să facă cu lucruri cum ar fi iPhone? Ipad? sau alt dispozitiv care nu este rar pentru a găsi trecătorilor „nasul îngropat în ele.“
De exemplu, eu nu sunt gata să arunce în direcția de Iphone, chiar dacă faptul că va trebui acum să cadă pe moale sau un alt loc! Și mai mult decât încrezător că majoritatea vor fi de acord cu mine.
Da, în timpul iernii, gadget-uri noastre sunt deosebit de expuse riscului. Aici îmi amintesc un prieten iubit tot ceea ce a pus în ryukzachek că mâinile au fost libere, bine, odată ce sa prăbușit toate optzeci de kilograme pe spinarea lui. Pe rucsac, desigur! Ceea ce a trăit în acest moment, este greu de imaginat. Cred că e mai îngrijorat de gadget-uri decât pentru propriile lor membrelor și oase)))
Dar, totuși, mulțumesc lui Dumnezeu, nimic nu sa întâmplat)))