10 moduri de a fi un blogger cunoscut -

Sunt adesea întrebat cum de a deveni un blogger popular, cum de a promova blog-ul sau publice în VC? Cum de a câștiga Instagrame cititorilor „? Nu am avut niciodata spus de ce produc concurenți. Dar astăzi am să împărtășesc un secret cu tine.

Știu% modalitate de a reuși 100. Oricine poate deveni un blogger popular. Nu aveți nimic pentru a putea. Un blog popular sau public în VC rapid, eficient, fără înregistrare și SMS-uri.

De fapt, acest post este scris pentru paragraful al 10-lea. Orice altceva - apa pentru a atrage atenția.

Conținutul 1. Calitatea

Metoda cea mai dificilă și ingrată. Muncă, muncă și munca din nou. Interesant de conținut, unic este întotdeauna un preț. Nu contează ceea ce faci: scrie poezie, fotografie, spune cum a pompa în fund sau petrece jurnalismul de investigație. Principalul lucru este că o faci bine și în mod regulat. Persoanele pe care le va fi tras, și după câțiva ani va avea un public larg.

3. Scandalurile, intrigi, investigațiile

„Fata cu corpul unui om normal nu se căsătorească“;
„Umilinta unei mame singure în Uniunea Sovietică“;
„Nanny înlocuiește copii mama.“;
„Singurătatea și îmbătrânirea“;
"Fat Beauty.";
„Soția Iubiților tânjește după un alt“;
„Câți ani un om rușine să aibă apartamentul tău?“
etc.

6. Mai multe link-uri

mod scump, dar eficient - integrarea în joc. Cu blogging-ul astfel încât, cu toate acestea, ea nu a fost niciodată făcut. De exemplu, în cazul în care „Farmer Happy“ vă arată în sus și vă va oferi sfaturi cu privire la îngrijirea pentru pisici. În valoare de 2 milioane de ruble, dar accesul la un public larg imediat. Proprietarii de joc, în plus față de taxa, poate primi bonusuri suplimentare din partea publicului, dacă ți-a plăcut. Să presupunem că da 5 sfaturi gratuit, iar restul trebuie să cheltuiască bani.

9. Fii un faimos

Cum de a deveni blogger cunoscut? Noi trebuie să devină mai întâi un blogger și apoi din ce în ce mai populare. Sau pentru a deveni popular, și apoi pentru a deveni un blogger. A doua metodă nu a fost anulat. Este imposibil de a deveni celebru pe Internet - Lăudat în altă parte și blog-manivela. Recent, am întâlnit o fată care trebuie să Instagrame 300.000 de abonați (I, de exemplu, doar 30 000). În acest caz, în plus față de produsele alimentare și selfie ea nu a făcut-o mai ales tartinabile. Cum se face? Doar o fată aproape un an protorchala pe „Casa-2“.

10 Nasri în lift

Pare incredibil, dar cel mai eficient mod - să rahat în lift și în jos pe hol. Coridorul va avea rahat într-un sens literal, dar în lift - să lase un mesaj. O astfel de modalitate simplă de a veni cu unul dintre locatarii clădirilor noi, în cazul în care am avut recent:

10 moduri de a fi un blogger cunoscut -

nemihail recomandat să nu asculți sfatul este.
Iată un exemplu a scris astăzi un provocator, cel mai probabil pentru a atrage atentia, post ( „Am o prietena“), dar nu-l pune într-un astfel de cuvânt de important „PHOTO“, a fost vorba despre, și tu și cota. după treizeci de procente pentru a atrage atentia! dar el nu a făcut-o. toate încercările de a Omsk pisica sub o coada. în plus zachemkaet, atunci când am notificat acțiunea greșită.

articole similare