Ben Affleck si Jennifer Garner a marcat ieri data rundă: data nuntii lor a fost exact zece ani. Asta-i cât de mult timp ne uitam cu interes acest cuplu atractiv, iar acum, când mass-media a fost inundată cu zvonuri despre separare. încă refuză să creadă în probabilitatea de divorț. Trebuie sa fie, de asemenea durabile în căsniciile Hollywood!
Dar să nu vorbim despre lucruri triste - mai bine să-și amintească aspectele pozitive asociate cu viața de familie de Ben si Jennifer. Să ne amintim că idila lor a început pe platourile de kinokomiksa „Daredevil“, în timp ce lucrează la care Affleck a spus partenerului său:
Cred că nici măcar nu e conștient de cât de mult este uimitoare. Și asta îl face și mai fermecător.
Toți zece ani de la ziua nunții, pentru această familie fotografia următoare, și suntem interesați să vadă celebrul cuplu în situații diferite. Și anume:
. când vin la petrecere
. acestea sprijină reciproc
. atunci când se distrează
. atunci când se saruta
. atunci când sunt implicați în educarea copiilor
. atunci când au uitat că acestea sunt mereu uitam pentru aparatul de fotografiat
. atunci când sunt împreună confruntă cu
. și doar atunci când acestea sunt teribil de drăguț
1/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 2/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 3/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 4/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 5/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 6/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 7/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 8/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 9/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 10/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 11/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 12/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 13/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 14/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 15/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 16/17 Ben Affleck si Jennifer Garner 17/17 Ben Affleck si Jennifer GarnerȘi pentru a-mi cuplul neplăcut.
playboy narcisist Affleck si Garner pacient. Împreună, ei arata ca prieteni buni.
Adevărul este, Affleck da te iubesc)))
Și ei sunt reunite la toate interesante. După filmul lor comună Garner aruncă soțul ei (care a împins-o la Hollywood), și imediat de cade în brațele lui Ben.
El aruncă cel care într-adevăr a fost în dragoste, lăsându-l cu puțin timp înainte de nuntă, și apoi permanent.
7emerka, eu le-am prea, provoca sentimente amestecate, sentimentul că sunt plictisit căsătorit, un fel de, doresc cuibul de familie și selectat partener pentru acest scop. Unii produmanstvo ei au. Cu toate că aceasta este o situație tipică evreiască - mers pe jos în sus, și apoi sa căsătorit cu privire la calculul persoanei cu care confortabil. Ei bine, da, ele sunt destul de proaspete.
Deși nu pot spune. acestea sunt neplăcute pentru mine - am încurajat chiar earthiness și „normal“, cel puțin în modul în care este alimentat în presă. Mă bucur că sunt familia obișnuită (cu toate că nu s-ar fi surprins dacă există schelete în dulap) de la Hollywood.
este numele articolului. N-am crezut, dar nu exact ca ei. Nu plăcut amândoi! Ca actori, nici unul dintre ei nu a atins, nu admirat.