50 de motive pentru care oamenii ar trebui să cumpere de la tine

Pagina 1 din 5

A venit timpul să vă pun o întrebare stupidă: Vrei sa vinzi mai mult, mai ușor și mai des? Desigur, da! Vreau orice proprietar de afaceri sau un întreprinzător individual și independent.

Apoi, o întrebare inteligent:

modul în care comunică clienții potențiali încă sunt multe motive diferite de ce ar trebui să cumpere de la tine?

Asta e tot truc. Odată ce ați face următorul exercițiu, veți primi unul dintre cele mai eficiente instrumente de vânzări pe care le-am văzut vreodată (și l-am văzut într-adevăr o mulțime de instrumente de marketing / vânzări pentru cariera sa de mai mult de 20 de ani în afaceri).

Prin participarea la Asociația Națională a intervenit (National Speakers Association, ANS) și Asociația canadiană a intervenit Profesionale (Asociatia canadiana a intervenit Professional, șepci) Am fost suficient de norocos pentru a avea o prietenie personală cu unii dintre vorbitori cei mai talentați și de succes, experți în vânzări și guru reale de marketing.

Este un proces structurat: vă răspundă la cinci întrebări de bază, fiecare oferind zece variante. Ca rezultat, veți obține un arsenal de cincizeci de argumente de ce clienții ar trebui să cumpere produsul.

Ca un exemplu, am citat chestionarul, care este umplut pentru acea parte din afacerea mea, care este dedicat coaching-ul în domeniul marketingului.

Notă: Am inselat un pic, răspunzând la întrebarea 3, pentru că acest exercițiu din perspectiva unui consultant individual, nu la companie. Dacă vorbim despre companie, nu pierdeți întrebarea 3. Cere ajutor de la un supervizor sau co-lucrătorilor.

articole similare