10 htaccess Team, care merită să se înregistreze acum

htaccess 10 Echipa, care merită să se înregistreze acum!
Există un fișier numit «.htaccess» La rădăcina fiecărui site. webmasterii Novice nu dau o valoare. Sincer, eu sunt, de asemenea, primul an și jumătate nu a înțeles de ce este nevoie. M-am întins-te htaccess.txt fișier în dosarul și se lăsă pe spate. Și apoi, când a început să se îngropa în promovarea site-urilor, am realizat că, fără o anumită nicăieri. Și a trebuit să redenumiți fișierul .htaccess pentru a htaccess.txt, activând prin aceasta (în prima versiune, aceasta nu funcționează). Și apoi am început să înțeleg comenzile. După cum sa dovedit, există mai multe comenzi utile care pot face viața mai ușoară pentru webmaster. Unii dintre ei am să împărtășesc cu voi.

Îngropa în cunoașterea mea fișier .htaccess fapt care ia determinat familiaritate ieri cu Joomla 3.0. care a apărut ele însele slash-urile.

Comenzi utile htaccess

301 / redirecționare 301 Redirecționează:

Să începem cu comenzile cele mai utile pentru seoshnikov - 301 redirecționării. Personal, am folosi această comandă, la fiecare site-ul clientului și, cel puțin, pentru a lipi domeniul cu și fără WWW, precum și pentru a ascunde link-uri de sesizare.

Iată cum:

Eroare 404:

Aproape fiecare CMS are propria pagină cu 404 de eroare. Pe cea mai ușoară, în opinia mea, să-l creați-vă și să-l înregistreze în htaccess.

ErrorDocument 404 / 404.html

Ascunde fișiere și foldere:

Pentru a securiza site-ul dvs., vă puteți ascunde anumite directoare și fișiere.

Opțiuni Toate -Indexes

A se proteja de hotlink:

Dacă site-ul dvs. are o mulțime de materiale utile și unice, plus acestea sunt actualizate frecvent, atunci mai devreme sau mai târziu, ei vor începe să copieze. A „hoți“ sunt prea leneși pentru a transfera chiar și imaginile de pe site. Prin urmare, atunci când imaginea este încărcată pe site-ul lor, acesta va fi încărcat de la server. Aceasta se numește hotlink. În scopul de a proteja site-ul dvs. de la ea, este necesar să se modifice htaccess.

Schimbarea paginii implicită:

Am pus o redirecționare de la domeniu la domeniu:

Nu este nici un secret faptul că site-urile vor avea, mai devreme sau mai târziu să se închidă. Motivele pot fi diferite. Pentru a evita pierderea de trafic de la motoarele de căutare, puteți seta o redirecționare de domeniu vechi la cel nou. Normal 301 redirecționării nu va funcționa aici.

Stabilește limite privind încărcarea fișierelor:

20M upload_max_filesize php_value
20M post_max_size php_value
php_value max_execution_time 200
php_value max_input_time 200

Comprimare fișiere:

Desigur, puteți activa compresia gzip fișier în dvs. CMS, de exemplu, Joomla vă permite să faceți acest lucru. Dar, în cazul în care CMS nu este capabil de o astfel, compresia fisierelor pe care le puteți include următoarea comandă în fișierul htaccess:

Permite cache pentru fișiere:

Setați e-mail administratorul site-ului:

articole similare