Îngropa în cunoașterea mea fișier .htaccess fapt care ia determinat familiaritate ieri cu Joomla 3.0. care a apărut ele însele slash-urile.
Comenzi utile htaccess
301 / redirecționare 301 Redirecționează:
Să începem cu comenzile cele mai utile pentru seoshnikov - 301 redirecționării. Personal, am folosi această comandă, la fiecare site-ul clientului și, cel puțin, pentru a lipi domeniul cu și fără WWW, precum și pentru a ascunde link-uri de sesizare.
Iată cum:
Eroare 404:
Aproape fiecare CMS are propria pagină cu 404 de eroare. Pe cea mai ușoară, în opinia mea, să-l creați-vă și să-l înregistreze în htaccess.
ErrorDocument 404 / 404.html
Ascunde fișiere și foldere:
Pentru a securiza site-ul dvs., vă puteți ascunde anumite directoare și fișiere.
Opțiuni Toate -Indexes
A se proteja de hotlink:
Dacă site-ul dvs. are o mulțime de materiale utile și unice, plus acestea sunt actualizate frecvent, atunci mai devreme sau mai târziu, ei vor începe să copieze. A „hoți“ sunt prea leneși pentru a transfera chiar și imaginile de pe site. Prin urmare, atunci când imaginea este încărcată pe site-ul lor, acesta va fi încărcat de la server. Aceasta se numește hotlink. În scopul de a proteja site-ul dvs. de la ea, este necesar să se modifice htaccess.
Schimbarea paginii implicită:
Am pus o redirecționare de la domeniu la domeniu:
Nu este nici un secret faptul că site-urile vor avea, mai devreme sau mai târziu să se închidă. Motivele pot fi diferite. Pentru a evita pierderea de trafic de la motoarele de căutare, puteți seta o redirecționare de domeniu vechi la cel nou. Normal 301 redirecționării nu va funcționa aici.
Stabilește limite privind încărcarea fișierelor:
20M upload_max_filesize php_value
20M post_max_size php_value
php_value max_execution_time 200
php_value max_input_time 200
Comprimare fișiere:
Desigur, puteți activa compresia gzip fișier în dvs. CMS, de exemplu, Joomla vă permite să faceți acest lucru. Dar, în cazul în care CMS nu este capabil de o astfel, compresia fisierelor pe care le puteți include următoarea comandă în fișierul htaccess: