9 acțiuni fabuloase Jared Leto pe care le-a făcut pentru rolurile, revista OK!

Recent, o mulțime de a vorbi despre modul în care Dzhared Leto profund obișnuiți cu rolul Joker din „Suicide Squad.“ El a devenit la fel de nechibzuit și a început să prezinte colegilor lor pe site-ul cadouri nebun. Dar e flori! De dragul actoriei sale și lucrări regizorale Dzhared Leto este gata pentru a merge la lungimi mari - chiar să sacrifice sănătatea.

1. Și viața a devenit la fel de nebun ca Joker

Joker - una dintre cele mai populare personaje de carte de benzi desenate. Anterior, întruchipa actori, cum ar fi Dzhek Nikolson și a lovit Ledzher. Nu este surprinzator, Jared a trebuit sa lucreze foarte greu să se obișnuiască cu rolul și să nu se piardă pe fundal lor! colegii de vară de film simțit natura complicată a caracterului său când a început să-i prezinte cu surprize ciudate. De exemplu, Margot Robbie, a trimis o cutie cu un șobolan negru viu, Uillu Smitu - un plic plin cu gloanțe.

2. Nu ieși din drum și la sfârșitul zilei de fotografiere

Într-un interviu, Will Smith a declarat că, în nici un moment în timpul filmărilor a cunoscut Jared Leto. Actorul a explicat că colegul său a mers atât în ​​rolul pe care el a rămas în imagine, chiar și după terminarea zilei de fotografiere. „Nu am întâlnit niciodată Jared Leto. Am lucrat împreună timp de șase luni, dar niciodată schimbat un singur cuvânt din fluxul de lucru. Dar eu știu că, chiar și după ce aparatul este oprit, el nu a părăsit rolul său, „- a spus Smith.

sfârșitul verii și a spus despre această perioadă: „Am făcut o mulțime de lucruri nebunești. A fost important să se facă lucrurile neașteptate, spontane, să fie gata de a sparge stereotipurile și complet eliberat. Joker - un personaj care nu respectă spațiul personal și limite ".

3. refuza sexul in timpul filmarilor „Requiem pentru un vis“

In filmul lui Darren Aronofsky a lui "Requiem pentru un vis" Dzhared Leto a jucat un vizionar dependență de droguri Harry Goldfarb. In timp ce actorul sa întâlnit cu Kemeron Dias, și au existat zvonuri că, în scopul de a lucra la rolul pe care a avut timp de două luni, a refuzat sa faca sex. În plus, el a pierdut în greutate și a pus o mulțime de putere, mentală și fizică în această lucrare.

4. a pierdut 25 de lire sterline (peste 11 kg)

În timpul lucrărilor privind rolul Garri Goldfarba de vară nu numai că a refuzat să facă sex, dar, de asemenea, a pierdut 25 de lire sterline (aproximativ 11 kg). Arăta epuizat, după cum este necesar, și rolul. După filmul Jared a primit numeroase critici pozitive din ambele segmente de public și de critici, de la simplu. Dar a fost scump de succes. „Am fost într-o stare constantă de foame și a leșinat pe platoul de filmare“, - a spus el.

După un astfel de organism a eșuat Jared: „Am fost lovit de ficat greu, tot timpul am fost nefericit, înfățișarea mea a fost dureros, fața lui era gri. La sfârșitul filmului personajul meu a avut halucinații - și de fapt, m-am uitat la cer și am simțit pace sufletească deplină „- Jared a vorbit despre împușcarea în“ Requiem ".

Spune, imediat după ce actorul foame de fotografiere, care a fost o comandă pe una din plajele Portugalia capturate de pește și a mâncat-o în formă brută.

5. La două săptămâni de viață pe străzi

Pentru a aduce la viață un personaj care a fost conceput de Darren Aronofsky, Jared a încercat să trăiască pe străzile din Brooklyn. „A fost interesant - să fie atât de aproape de dependente de droguri reale și a vedea imaginea sfasietoare a modului în care oamenii trec prin ea până la sfârșit“, - a spus actorul.

6. gută Câștigat în timpul lucrărilor privind rolul în filmul „Capitolul 27“

În timpul lucrărilor cu privire la rolul lui Mark Chapman, ucigașul John Lennon, Dzhared Leto a câștigat 62 de lire sterline (aproximativ 28 kg). Pentru a atinge greutatea maximă, actorul mananca paste, pizza, inghetata, amestecat cu ulei de măsline și sos de soia. Rolul jucat de vara, a provocat răspunsuri entuziaste. Dar recunoașterea prețul a fost ridicat.

„De fapt, am făcut lucruri stupide. Am câștigat gută, nivelul de colesterol în sânge mea a crescut foarte brusc într-o perioadă scurtă de timp. chiar am vrut să numească un medicament care dă în vârstă. Încă lucrez la acest rol a fost o aventură foarte interesant „, - a spus actorul.

7. Foarte subțire pentru a reveni la greutatea normala

Pentru a face față consecințelor care au apărut după rolul lui Chapman în filmul „Capitolul 27,“ Leto se așeză pe o dieta cu lichide timp de zece zile și nu a mâncat alimente solide. „Am fost așezat pe acest regim alimentar ciudat și consumul de alimente neobișnuite, cum ar fi piper de lamaie cu kenyan si apa. Dar cred că în aceste zile am într-adevăr a decolat de 20 de lire sterline (aproximativ 9 kg), „- a spus vara despre pierderea in greutate sa neobișnuită.

9. Din nou, pierdut in greutate si a pierdut tot părul de pe corp pentru un rol în „Dallas Cumpărători Club“

Pentru a juca un transsexual în „Dallas Cumpărători Club“ Vara a pierdut 30 de lire sterline (aproximativ 13,5 kg). Mai mult decât atât, el a scăpat de vegetație pe tot corpul din cap pana-n picioare. „Fac îndepărtarea părului de pe picioare. Da, am fost un profesionist ... Nu am vrut să miriște în creștere din nou. Oh, da, de asemenea, am ras sprâncenele, „- își amintește cu umor de vară.

Da, actorii sunt mai dispuși să meargă de dragul de rolurile lor. Dar o astfel de aventură incredibilă în munca de peste aproape fiecare rol este cu greu trece prin fiecare dintre ele. Sperăm că toate aceste auto-tortura nu a afectat sănătatea verii și nu este încă timp va încânta publicul cu care acționează lor talentat.

articole similare