5 secrete de modul de a calma mintea și pentru a atinge pacea interioară

Deși la prima vedere poate părea că este dificil de controlat, dar puteți învăța pentru a controla mintea neliniștită și opriți zgomotul pentru a opri emoțiile ne controleze.

mintea neliniștite nu ne dă odihnă sau răgaz. Suntem în mod constant „aruncă“ de la o frica la alta, de la frica la anxietate.

Treptat, ne țese o rețea complexă de creierul nostru, care ne uităm că această lume interioară.

Probabil mulți dintre voi ați confundat conceptul de spirit nelinistit cu curiozitate și productivitate.

Deși este adevărat, uneori, energia internă este o reflectare a dorinței noastre de a învăța, de multe ori, această preocupare este de fapt un fel de „zgomot mentale“.

Aduce doar confuzie, oboseala și ne face nefericiți.

Se spune adesea că „nu există nici un dușman mai rău decât cel care le-am creat în cap.“

Cu toate acestea, mai degrabă decât pentru a vedea că numai noi suntem responsabili pentru ea, noi percepem această tensiune interioară ca o combinație complexă de multe lucruri.

În continuare, vă sugerăm să vă gândiți, să găsească pacea lor interioară. Este ușor de implementat, ai nevoie doar de un singur lucru important: voința.

minți neliniștite și un ocean furios în capul nostru

Una dintre cele mai faimoase cărți dedicate acestor situații complexe, în cazul în care zgomotul mintal se împletește cu depresie. scris de Key Dzhemison.

Încă din copilărie, am fost întotdeauna predispus la afecta, și emoțională instabilitatea. adolescența mea a fost pictat și tristețe când am început viața mea profesională, am ajuns într-un cerc vicios, prins între ciclurile de frică, anxietate, și mintea neliniștite, astfel încât am putut cu greu trăi.

"Mind zbuciumat," Key Dzhemison

Deci, dacă vezi ceva familiar în aceste rânduri, vă rugăm să citiți despre aceste 5 secrete de liniște interioară, poate fi util pentru tine.

1. Pierde greutate de umeri

Desigur, ai avea, chiar dacă nu vă simțiți. Odată ce sunt conștienți de toate bunurile pe care le transporta in sufletul lor, te vei simti mai bine.

• Sunteți înconjurați de oameni care, fără să dea nimic în schimb, să ia departe ia energia.
  • Poate că da prioritate lucruri care nu sunt de folos.
  • Înțelegeți că „mai puțin este întotdeauna un plus.“

2. Stop, respira și deconectați de zgomotul mintal

Ieri este deja plecat. Nu pot fi editate trecutul, viitorul nu există încă. Astfel, se concentreze toată atenția asupra momentului aici și acum. în cazul în care vă aflați în acest moment.

• Opriți-vă și respirați adânc. Țineți-vă respirația timp de cinci secunde. Apoi expirați, astfel încât să poată fi auzit.
  • Acest exercițiu simplu, crezi sau nu, va ajuta la eliberarea mintea, satura corpul cu oxigen și vă permit să realizeze seninătate.
  • Acum, când te simți bine fizic, este timpul pentru a intra în contact cu ei.
  • Intreaba-te ceea ce vrei cu adevarat, ce cauta, atunci nu vreau să ceea ce cauți.

3. Construiește pereți de protecție

Mintea nelinistit suferă, pentru că el este foarte vulnerabil. Deoarece permite o preocupare pentru alții, un egoism ciudat, interesele oamenilor din jurul nostru.

Atunci când această energie negativă ajunge la noi și să împletesc cu slăbiciunile noastre personale, rezultatul este teribil.

Este necesar să se pună pereți de protecție, iar acest lucru se poate face după cum urmează.

• O să se mute departe de care este în contradicție cu obiectivele și aspirațiile mele. Nu vreau să îndeplinească egoismul altora și să urmeze interesul fals.
  • Am împrejmuită de un zid de la cineva care aduce o furtună în zilele liniștite.
  • Pereții mă va proteja de cei care nu mă respectă. Le-am ierta și da drumul.

4. Tăcerea care vindecă

O dată pe zi, 1,5-2 ore trebuie să luați o „baie“ de tăcere absolută.

• Aceste momente de liniște și pace interioară ne permite să înțelegem nevoile noastre reale, pentru a calma mintea neliniștită.

Ca o minte neliniștită sare de la o gaură neagră la altul, ne uităm de noi înșine. Ai uitat ce stai și modul în care sunt importante.

• Relaxați-vă în liniștea temerile și voci interioare. Permiteți-vă să emoții, cum ar fi satisfacția, pacea interioară și echilibru între minte și inimă.

5. Cultivați un sentiment de recunoștință

Acest aspect este, fără îndoială, cel mai dificil de implementat.

• Dacă vă simțiți rău pentru că oamenii care nu doriți bine, stai departe de ele. Soluția poate fi simplu, dar este nevoie de curaj.
  • Dacă vă simțiți disconfort acum, este în valoare de gândire despre el și schimbe ceva. Selectați o altă cale și amintiți-vă că merită fericire.
  • Tu apreciezi micile lucruri pe care le înconjoară și pe care, probabil, te disprețuiesc.
  • Va multumesc pentru ceea ce sunt sănătoși fizic, că lângă tine sunt oameni care te iubesc si care te iubesc.
  • Învață să-i mulțumesc viață pentru fiecare nouă zi. Pentru că deschide noi posibilități, care permite de a realiza ceea ce doriți.

Fii fericit, calm și să păstreze calmul.

articole similare